• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi doğru yerde gibi duruyor.çalışma da var sonu bebiş olur inşallah
Insallah hayirlisi. Mesela orada cok absurt bir dusus var bu neden oluyor anlamis degilim. Atesim gecen aylara oranla yuksek seyrediyor ovudan sonra. Ne zaman cozucem bende ates olayini:deli:

Insallah hayirlisi. Mesela orada cok absurt bir dusus var bu neden oluyor anlamis degilim. Atesim gecen aylara oranla yuksek seyrediyor ovudan sonra. Ne zaman cozucem bende ates olayini:deli:
Umarım çözmeden hamile kalırsın.ani iniş çıkışlar olabiliyor bazen.önemli olan ateşin yüksek seyrediyor olması

İyo geceler hepinize :)
Bu migren beni hayattan soguttu resmen.ilac da alamiyorum. Mecburen norolojiye randevu aldim bakalim ne yapacaklar... Bir de onlarin tedavisi cikarsa oh masallah ertele de ertele. Yas 35olmak uzere :(
Bir yandan da kanal tedavisini yanlis yapan dr sayesinde suan ayni disle baska dr ilgeileniyor. Mecburen ona da gidiyorum. Bu ay cok egleniyorum cok :(((

Bu migren beni hayattan soguttu resmen.ilac da alamiyorum. Mecburen norolojiye randevu aldim bakalim ne yapacaklar... Bir de onlarin tedavisi cikarsa oh masallah ertele de ertele. Yas 35olmak uzere :KK43:
Bir yandan da kanal tedavisini yanlis yapan dr sayesinde suan ayni disle baska dr ilgeileniyor. Mecburen ona da gidiyorum. Bu ay cok egleniyorum cok :KK43:((
Cok gecmis olsun canim migren cok kotu olur bilirim. Bi emar cektir istersen. Gecmiyorsa uzun zamandir bi care bulsunlar. Tez zamanda sagligina kavus insallah

Cok gecmis olsun canim migren cok kotu olur bilirim. Bi emar cektir istersen. Gecmiyorsa uzun zamandir bi care bulsunlar. Tez zamanda sagligina kavus insallah
Amin canim. Kesintisiz agri mahvetti beni. Arada 2 gun agrimadi sadece son 20gundur.

Bu migren beni hayattan soguttu resmen.ilac da alamiyorum. Mecburen norolojiye randevu aldim bakalim ne yapacaklar... Bir de onlarin tedavisi cikarsa oh masallah ertele de ertele. Yas 35olmak uzere :KK43:
Bir yandan da kanal tedavisini yanlis yapan dr sayesinde suan ayni disle baska dr ilgeileniyor. Mecburen ona da gidiyorum. Bu ay cok egleniyorum cok :KK43:((
Çok geçmiş olsun ben de migren tedavisini öteledim hep.3,5. Senedir doğru dürüst ağrı kesici bile içemiyorum.hep bu bebek muhabbeti yüzünden:( umarım bir çare bulursun

Çok geçmiş olsun ben de migren tedavisini öteledim hep.3,5. Senedir doğru dürüst ağrı kesici bile içemiyorum.hep bu bebek muhabbeti yüzünden:KK43: umarım bir çare bulursun
amin canim insallah. kabusa dondu resmen canim hayatim. mecbur gidecegim. kesintisiz agri beni mahvetti. suan bile agriyor. hos agri ile uyaniyorum ne yazik ki.

Amin canim. Kesintisiz agri mahvetti beni. Arada 2 gun agrimadi sadece son 20gundur.
Canim geçmiş olsun ayni dert bende de var malesef
Son 1 haftadir surekli ağrıyor ilac ta alamıyordum bugun içicem artik

Çok geçmiş olsun canım yaa tam migren mevsimi zaten. Tedavini ol bir an önce çekilecek dert değil çok çok iyi bilirim :(

Canim geçmiş olsun ayni dert bende de var malesef
Son 1 haftadir surekli ağrıyor ilac ta alamıyordum bugun içicem artik
canim sana da gecmis olsun. ne migren ilaci ne diger agri kesiciler. hic biri fayda etmedi. vallahi hayattan sogudum. ekrana filan bakamiyrm. direk isigindan agrinin seviyesi artiyor.
Çok geçmiş olsun canım yaa tam migren mevsimi zaten. Tedavini ol bir an önce çekilecek dert değil çok çok iyi bilirim :KK43:
cok sagol canimmmm..

LeYLa_21 LeYLa_21 nasıl gidiyor ne durumdasın ablacığım?
Sağol canım. Adet oldum bugün doktora gideceğim. Pıhtı testleri yapılırken genetikde bakılmış bize. Dün inceleme yaptım da biraz.. Benimkini tekrar kan numunesi istemişler sonuçlandırmamışlar.hastane bize bişey demedi. Gidip onun hesabını soracam. Bakalım doktor ne diyecek. O kadar para verdik O testlere ya. Olacak şey değil.. Bu ne rahatlık yani. Doktor da bişey demedi. Eşimin genetik testi temizmiş. Benimki yeniden yapılacak. Doktora soracam niye bize tekrar gönderilecek numune dememiş Bakalım.. Sen nasılsın canım?

kızlar çok afedersiniz ama yardım edin nolur :( ilk defa böyle bişi oldu vajinamın dışı, ağız kısmı 3 gündür çok kaşınıyor.elime alsam yolcam ya o derece :P napmalıyım neden olmuştur sizce?

kızlar çok afedersiniz ama yardım edin nolur :KK43: ilk defa böyle bişi oldu vajinamın dışı, ağız kısmı 3 gündür çok kaşınıyor.elime alsam yolcam ya o derece :p napmalıyım neden olmuştur sizce?

Mantar olmuşsun canım dr.a git gecikmeden ilerlemesin

Back
X