Ateş ölçümü ile gebelik öğrenen varmı

betusruya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
Kizlar benim durum biraz karışık 3 Nisan'da pik oldu galiba o zamandan bu zamana ateş ölçümlerini atıyorum anlayan bı bakabilirmi. 3 Nisan Pik Günü - - LH Testi PIK. İlişki (Saat 20:00).
4 Nisan Çatlama Öncesi - - Isı değişim süreci.
5 Nisan Yumurtlama DPO 0 36.7 Ateş yükseldi, çatlama teyit edildi.
6 Nisan Yolculuk DPO 1 36.7 Kan Testi: < 2.0 (Henüz çok erkendi).
7 Nisan Yolculuk DPO 2 36.7 Isı sabit.
8 Nisan Yolculuk DPO 3 36.9 Isı artışı (Progesteron atağı).
11 Nisan Tutunma DPO 6 - Şiddetli Ağrı (Gün/Gece): Yerleşme sancısı.
13 Nisan Yerleşme Sonrası DPO 8 36.8 Isı yüksek bölgede devam ediyor.
14 Nisan Yerleşme Sonrası DPO 9 36.8 Belirtilerde sakinleşme.
15 Nisan Yerleşme Sonrası DPO 10 36.9 Isı zirveye çıktı.
16 Nisan Karar Öncesi DPO 11 36.9 Bugün: Kupkuru dönem bitti, beyaz akıntı geldi.
17 Nisan DPO 12 36.9

elbette vardır ama ateş takip ederek yanı değişken bişey ateş, her hamilelik farklı kimi sıcak basarken kimi donuyor yanı tıbbı bı geçerliliği oldugunu sanmıyorum birde çok belirti arayınca olmuyor stresten salmanız lazım ne olacaksa olsun modu açılmazsa zor stres engel

elbette vardır ama ateş takip ederek yanı değişken bişey ateş, her hamilelik farklı kimi sıcak basarken kimi donuyor yanı tıbbı bı geçerliliği oldugunu sanmıyorum birde çok belirti arayınca olmuyor stresten salmanız lazım ne olacaksa olsun modu açılmazsa zor stres engel
Doğru diyorsunuz ama adet olamamam asıl sorun mesela iki kere yumurtamisim ve ben 45 gündür hâla adet olmadım eğer bunun bı geçerliliği yoksa ona göre ilaç icicem çünkü olamamanın verdiği bı gerginlikte var okucakmis gibi ağrı sancı çekiyorum ama yok mesela

Doğru diyorsunuz ama adet olamamam asıl sorun mesela iki kere yumurtamisim ve ben 45 gündür hâla adet olmadım eğer bunun bı geçerliliği yoksa ona göre ilaç icicem çünkü olamamanın verdiği bı gerginlikte var okucakmis gibi ağrı sancı çekiyorum ama yok mesela
Evet ateş takibi ile hamilelik öğrenen var bugünde olmazsanız yarın bı test yapın bnce

Ateş güzel gidiyor ama dpo 12 henüz erken adet günü ve sonrası da yüksek devam etmesi gerek şuan bişey diyemeyiz
Eger ciddi düşüş olursa kesin regl deriz ama düşmezse kesin gebelik diyemeyiz bazen kanama baslayinca düşüşe geçiyor
Bir de 4 nisani çatlama öncesini de degerlendirseniz daha iyi olurdu

Ateş güzel gidiyor ama dpo 12 henüz erken adet günü ve sonrası da yüksek devam etmesi gerek şuan bişey diyemeyiz
Eger ciddi düşüş olursa kesin regl deriz ama düşmezse kesin gebelik diyemeyiz bazen kanama baslayinca düşüşe geçiyor
Bir de 4 nisani çatlama öncesini de degerlendirseniz daha iyi olurdu
Gece oldum ne yazık ki adet kısmet başka zamana

Back
X