- 29 Mayıs 2013
- 2.917
- 5.126
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Coraplarini cikarma atesi olan cocugun aayaklari soguk olur bak ayaklarina koltuk altina dizlerinin arkalarina alnina islak pamuga devam etÇok sağolun. Takipteyim şuan, sabaha kadar da bekleyeceğim. Koltuk altlarına ıslak pamuk koyduk. Üstünde de sadece zıbın var coraplariyla.
İciriyorum ben su, hatta yarım saat önce bol bol içti. Pamuk ıslatıp koltuk altlarına koyduk. Bekliyorum şuan sık sık da ölçüyorumTemizleme pamugunu islatip alnina ve eklem yerlerine koyabillirsin bezi cikar bence uzerine ince bisey ort altina altina su gecirmz tarzda bisey serebilirsin surupta verdiyseniz etkisini gosterir su konusu tartismali bi konu siz veriyormusunuz bilmiyorum ama.ben dogdugundan beri su verdim mama takviyeli beslendigi icin sutumu daha cok iciyodu ama mamada iciodu doymadigi icin o donemlerde hangi doktora ebeye sorduysam icir bi sıkintı olmaz dediler annem hep bizede icirmis masallah bi sıkıntim.yok sen icormiyorum dersen bile tatli kasigiylada olsa icir biraz su ateslendiginde bizimkide asidan sonra 38e yaklasmisti annem suda icirdi cok sukur dusmustu
Sağolun ben de üşütür diye düşündüm cikartmadimCoraplarini cikarma atesi olan cocugun aayaklari soguk olur bak ayaklarina koltuk altina dizlerinin arkalarina alnina islak pamuga devam et
fazlada islatnayin ates geciyo oksuruk basliyo ilik suyla yapin mutlaka arkadaslar soylemislerdir bide cok cikarsa fitil en son care o demisti hemsire bna bide netten bakin ates dusurme duasi var gecmis olsun insaAllah duser korkmayinKızlar yeri burası değil ama bebeğimin bugün 4.ay aşıları yapıldı ve 3 saattir ateşi var. İlk ölctüğümde 38.6 çıktı, sonra ılık duş aldırdık 38.4 e düştü, bir çay kaşığı calpol verdik. Şuan 38.5. Bir saattir değişim olmadı 38.5 hâlâ.
Sürekli gittiğimiz bir doktorumuz yok ondan özel sigortanın danışma hattını aradık acile gidin demedi ama emin de olamadık. Tecrübeli anneler bir nasihat eder misiniz...
Düşmeye başladı. Şuan 38.1 çıkıyor. Eğer bir daha artmaya baslarsa hemen gideceğiz.Yine de bir doktora görünün.
Havaleye dönme olasılığı var. Kötü de olsa ihtimalleri kaldırın. Gidin içiniz rahat olsun. Ateş yüksek ise telaş etmeyin diyemem.
Biz sadece koltuk altına ıslak pamuk koyduk bir de bezini çıkarttım burada yazdılar diye. Alnına da nemli bez koyacaktım, koymayım o zaman.Bebek olsun büyük olsun kesinlikle ama kesinlikle alnına nemli bez koymayın bu bölge vücudun ısısını ayarlayan merkezi barındırır ve bu sebeble siz o merkezi soguttugunuzda beyin vücut soğumuş gibi algılayacaktır ve hiç bir işlem yapmayacaktır. Daha çok arterlerın geçtiği yerlere yani koltuk altı diz altı gibi eklem bölgelerine nemli bez koyabilirsinız
koymayin ic atesi duruyomus oyle anlina bez koyuncaBiz sadece koltuk altına ıslak pamuk koyduk bir de bezini çıkarttım burada yazdılar diye. Alnına da nemli bez koyacaktım, koymayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?