Antıbıyotık bugun basladık ya uc gun sonra duzelecek inş3 gün içinde geçmesi gerekir koltuk altına her ikisinede ıslak havlu koy sirke olmasın Allah şifa versin..
Dolven dun aksam verdım sadeceÇok geçmiş olsun.sakin ol önce.bir kovaya su doldur bezini islat koltuk altlarina alnina boynuna bacak aralarina gexdir bezi tekrarla bunu.dolveni çokverme bir süre sonra etki etmez.ince zibinla bırak çocuğu giydirme kalın.bu aralar salgın çok fazla geçmiş olsun. Duş ta iyi gelir
Bugun iğne vuruldu antıbıyotık,Geçmiş olsun..ateş en çok korktugum şeydir. Oğlunuzun ateşi çok bence tekrar bi acile gidin, müşahadele altına almaları lazım hem antb. İğneyke verirler daha çabuk toparlar. Egerki götürmeyeceksenizki bunu yapnayın lütfen! 2 farklı grup ateş düşürücü (pedifen-calpol) 4 saat dönüşümlü verin. Yuksrlmesede 2 gün en az boyle devam edin etkisini gösteriyor. Bu arada ılık bezle eklem yerleri ve koltukaltı kasık gibi iç kısımlara koyun..soguk su yada sirke gibi gereksiz şeyler yapmayın çünkü bunlar şok etkisiyle damarlatı etkileyip ani düşüş ve peşinde yukseltme yapar.
Suan dusurdum 39,4Hastanede gozetim altinda kalma ihtimaliniz yok mu? 40.8 cok yuksek
Korkutmak istemem ama gercekten cok yuksek atesi. 39 tamam ama 40 a yakinsa korkarim ben. Tabi doktoru dediyse bildigi vardir. Ben pimpirijlide olabilirim. Cok gecmisolsun cikmaz bi daha insallahSuan dusurdum 39,4
Bugun öğleye kadar hastanedeydık, tekrar gıtsem mı acaba
Dr atesı olacak demıstı ama bu kadar yuksegı kast ettımı acaba
Cnm sunnetlı oglum3 gun surebilir ama dikkatli olmak gerek. Korkma, sakin davran. Genel durumu takip et hep. Kendinde, iyi oynuyor ama atesi varsa panige gerek yok. Bol su ver limonata ver..
Soğuk kompreslerin banyon hazir olsun hep. Ilac saatlerini aksatma. Dolven iyi gelir. Ayagi corapli olsun mutlaka.
Tavsiyem idrar yolu enfeksiyonu konusunda arastirmaya gir doktora ozellikle sor, sunnet mi olmali yoksa baska bir sıkıntı mi var bakilmasi lazim gelebilir.
Bende cok evhamlıyım aslında gecenkı ates tecrubelerımıden daha sakın olmaya calısıyrmKorkutmak istemem ama gercekten cok yuksek atesi. 39 tamam ama 40 a yakinsa korkarim ben. Tabi doktoru dediyse bildigi vardir. Ben pimpirijlide olabilirim. Cok gecmisolsun cikmaz bi daha insallah
Tabi ki ilaçlarını ihmal etmeyin soğuk suyla sakin yikamayin.ılıksuyla dus yada eklem yerlerine bez koymak alternatif çözümdür bir de çok giydirmeyin üstüne ince pike yeter gece ateşi çıkmamasi için.Antıbıyotık bugun basladık ya uc gun sonra duzelecek inş
Ama sureklı yuksek ateşı
Bu durum benı korkuyuyor
Dr uc dort gun ateslı olacak dedı
Benzer bir durumu kizimla yasadik.Cnm sunnetlı oglum
Idrar kultur sonucu ıkı gun sonra çıkacak
Corba ıcırdım ılık, ve baya su içti cok sukur
Sonra oynadıkkeyfı yerıne gelır gıbı oldu, uykusu vardı sallıyrm, hali yok pek
Corap konusunu bılmıyrdum
Ayakları cok sıcak oluyor, ben ayaklarınj ve eklemlerıne kompres yapıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?