Bu arada hepınıZden Allah razı olsun
Cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcınBiz hastalığa dayanamıyoruz çocuklarımız nasil dayansin çok üzülüyorum anlatamiyolar dertlerini tez zamanda düzelsin iinşallah.(/bu arada konuyla alakalı değil ama maşallah kilolu bebeğiniz göze de geliyor olabilir bol dua okuyun üstüne muska takın kem gözden korusun rabbim
Cok tesekkur ederımBenzer bir durumu kizimla yasadik.
Doktor el ve ayaklar usurse vucud kendini isitmaya calisir demisti elinede corap gecirmisti. Bende oyle ogrenmistim.
Inşallah kültür sonucu tertemiz cikar. Cok gecmisler olsun.
Ates, el ayak sicak tutma ile ilgili doktor bilgilendirmesi buldum isine yarar umarim.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/e...pacagim--pembenar-detay-cocuksagligi-1475994/
Cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın
Oglumun boyuda uZun
Anne baba bız ırıyı ondan ırı bı bebek
4100 gr dogdu
92 cm boyu var suan
O konuya katılıyrm
Nazar alıyor olabılır
Amın inş Allahım korusun yavrularımızı
Bende oğlumu sureklı duşa soktugum için bide bronşite çevirmiştim. Duştan ziyade pansuman daha iyi ama dediğin gibi zor onu yapmak aglarsa ateşi yukseltiyo aglamak. Allah acil şifalar versin böyle böyle buyuyolar ama işte hastalıklarda olmasa keşke..Allah beterinden saklasın yinedeBugun iğne vuruldu antıbıyotık,
Uzerınde cıtcıtlı bodysı var
30 derece ılık suda 15 dk banyo yaptık
Pedifen vereli bi saat oldu
Şuan ateşi 39,4
Ilık bezle eklem yerlerıne uygulama yapıyrm cok ızın vermesede
Öncelikle çok geçmiş olsun yorumların tamamını tamamen okumadım ama önerebileceğim bi kaç şey var öncelikle dolven calpol fitil parol şurubu 3 saatte bi dönüşümlü olarak verebilirsin tabi bunu 1 pediatrik 1 parasetamol olarak vereceksn fitilide s kullanırsan onuda aynı şekilde verebilirsin bebeğini kesinlikle sıcağa yakın ılık suyla ıslatacaksın bütün vücudunu soy koltuk altı kasık ve eklem yerlerine o ılık suyla ıslatılmış bezler koy ve o şekilde vücudunda dursun ısındıkça değiştir ve asla soğuk uygulama yapma bu ateşini dahada fazla yükseltir.. Ve sadece tonsilin demesine izin verme doktorların kan tahlili yaptır crp sine baktır çok önemli.. Umarım sağlığına kavuşurMerhaba arkadaslad
Ogluö dun aksam 39 lar cıvarında ateslendı dolven verdım
Gece atesı 40,3 e cıktı fıtıl verdım
Sabah yıne 40,3 tu fıtıl verdım
Dr gıttık
Tonsılıt dedı sanırım bıde ıdrar yolu enf var
Orda atesı yıne cıktıgı ıcın de surup verdı
Igne oldu antıbıyotık penısılınlı ıgne
Eve geldık yıne cıktı atesı
Fıtıl verdım dustu bıraZ sonra yine cıktı banyo yaptırdım
Antıbıyoık surubunu kustu
Napcam şaşırdım
Cıktı dedıgım ateşler 40,5 cıvarı
En yuksek ates 40,8
En dusuk 38,8
18 aylık
18 kılo
Erkek bebek
Evde düşmedi mi bugün?Hastanede serum taktılar kolı sıstı oglumun
Allaj kahretsın bunlafı
18 aylık ve 18 kilo muMerhaba arkadaslad
Ogluö dun aksam 39 lar cıvarında ateslendı dolven verdım
Gece atesı 40,3 e cıktı fıtıl verdım
Sabah yıne 40,3 tu fıtıl verdım
Dr gıttık
Tonsılıt dedı sanırım bıde ıdrar yolu enf var
Orda atesı yıne cıktıgı ıcın de surup verdı
Igne oldu antıbıyotık penısılınlı ıgne
Eve geldık yıne cıktı atesı
Fıtıl verdım dustu bıraZ sonra yine cıktı banyo yaptırdım
Antıbıyoık surubunu kustu
Napcam şaşırdım
Cıktı dedıgım ateşler 40,5 cıvarı
En yuksek ates 40,8
En dusuk 38,8
18 aylık
18 kılo
Erkek bebek
Bız karı koca buyuguz ondan oyle18 aylık ve 18 kilo mumaşallah. Biraz balkona çıkar ya en iyi açık hava düşürür ateşi. 34 aylık 14.3 kilo kızım var bende işe yarar
Canım kolunun şişmesine dikkat et yanlış yere takmasınlar serumu Allah korusun. Ah bu evlatlar hasta olunca annelerin canı gidiyor bilmez miyim. Ama sen yine de sinirlenme sakin olman lazım. İnşallaj bu serum iyi gelirBız karı koca buyuguz ondan oyle
Ben 180 boyundayım
Oglum 92 cm
Kıloluda durmuo oyle
Atesı dusmedı hastandeyı z
Serumdan kolu şişti
Cok sınırlıyım
Burdan herkese yazmak istiyorum bir hemşirenin sadece 3 kez hakkı var ve bu siz izin verdiğiniz sürece 3 ündede açamazsa başak hemşire isteyebilirsiniz ya enstezi doktoru ya yenidoğan hemşiresi mutlaka her hastanede olur lütfen haklarınız kullanın ve bu şekilde şişmesi ilacın damara değil deri altına zerk ettiği anlamına gelir.. Lütfen dikkat morarması damarı patlatmaktanda kaynaklanabilir başka bi sebeptende. Hala şişlik varmı şişlik durumu nedir lütfen takip edinBız karı koca buyuguz ondan oyle
Ben 180 boyundayım
Oglum 92 cm
Kıloluda durmuo oyle
Atesı dusmedı hastandeyı z
Serumdan kolu şişti
Cok sınırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?