Yaşla olmuyomuş bu işler kuzum, kapak olsun proflara, şükürler olsun bugünümüze...
Monbişim keseyi gördü, ooooh oooooooooooooooh
nasılsınız kızlar eski canları özlemişim
aaa canım merhaba hoşgeldin
iyiyiz canım kimimiz gebe kimimiz uğraşıyor yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın bebişin nasıl?
:) hepsinin farklı stresi var. Kalmak için uğraş hamileliği sağlıklı atlatmak için uğraş doğurmak için uğraşbebişle uğraş
uğraş uğraş...
Bebiş iyi çok şükür büyüyo zaman çabuk geçiyo 3,5 aylık oldu artık gülmeler kahkahalar havada uçuyo zor ama güzel rabbim hayırlısıyla isteyen herkeze versin inş.
Oyy yerim yaa kocaman olmuş öp benim yerime.
Güzel uğraşlar bunlar allah saglik versin.
Ben dde beklemedeyim canim bat 3-4 nisan.
Inşallah olmuştur bu sefer allahin izniyle.
Oceanıııııııııııııııııııııııııııım oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Rabbim çok büyük kurban olduğum yaaaaaaaaaaaaaaaaa..
DADDİRİDİTTİT DADDİRİRDİTT DİİİİİİİİİİDİT OLEYYYYYYYYYYYY oley oleyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun allahım yaaaa maşallah nazarlardasın saklasın allah hayi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa halaya patlayana kadar
Oceanıııııııııııııııııııııııııııım oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Rabbim çok büyük kurban olduğum yaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Slm can, var mı yeni ölçümlerin?Selam arkadaşlar bende bu yöntemi kullanıyorum peerikızı nın daveti üzerine buraya uğradım hemen tablomu paylaşıyım bu arada 2 aydır bebek çalışması yapıyorum
Ateş tabloma devam
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
Eki Görüntüle 1149539
2 aydır ölçüm yapmıyorum canım denemenin 7. ayında yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü 3 ay doğum kontrol kullanıcam sonra çalışmalara kaldığım yerden devam...senin de minnakın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahSlm can, var mı yeni ölçümlerin?
Teşekkürler ederim kuzum, soğan kürünü denesene. Kist yok etmede 10 numara2 aydır ölçüm yapmıyorum canım denemenin 7. ayında yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü 3 ay doğum kontrol kullanıcam sonra çalışmalara kaldığım yerden devam...senin de minnakın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
onu da yapıcam canım ama hapta kullanıcam zaten şubata kadar hamile kalmak pek istemiyordum denk geldi bu kistteTeşekkürler ederim kuzum, soğan kürünü denesene. Kist yok etmede 10 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?