yok kız orada iyi
ben eskiye göre daha iyiyim
genetik sonucumu bekliyecem..
artık kısmet nisan mayıs sonrası bebiş hazırlığa girecez inşallah..
o zaman senden bilgi alacam klomen için
bende ikiz istiyorummmmm
Tabiki yardımcı olurum kuzu.
Klomenle oluşa.n çoğul gebelikler çift yumurta ikizi oluyor. Malum yumurta çoğaltıcı etkisi var.
Benim ikizlerim tek yumurta, yani tek yumruta tek spermle döllendi, döllenen yumurta rahme doğru yolculuk ederken kendi içinde yine bölündü, hala tıbben neden olduğu bilinmiyor. Klomen kullandım kaliteli yumurtam oluşsun diye. Sadece 1 tane yumurtam oluştu, Rabbimin takdiri, şükürler olsun...
Canım eşimin kuzenin eşi de klomen ile tek yumurta ikizlerin e hamile kaldı
Hala kuvöz de bebekler çünkü 7aylık doğdular ikisi kız
Benim ki de ikiz olsun tek çift yumurta fark etmez
Benzemezler ama beraber büyür ler ne güzel
Bu arada senin genetik sonucun nasıl çıkmıştı
Iğne falan kullanıyormusun sen
Eşinin kuzenide klomenle değil hayatım Rabbimin taktiri ile tek yumurta ikizlerine gebe kalmış. Proflara bile sordum Klomen çift yumurta ikizlerine olanak sağlıyor. Rabbim gönlüne göre versin...
Genetik sonuçlarımın yarısını yaptırdım yarısını yaptırmadım, o dönem çok yoğudu işlerim, devamlı ydışı fln vakit ayıramadım, hatta çıkan sonucu bile gidip almadım, hala hastanedeİlk başta corasprinle başladık 8. haftada leklelenmem olunca ( peçeteye 1 kere minicik kahverengi gelmişti başkada gelmedi ) dr.um hemen corasprini kesti daha az kanı sulandıran clexaneye başladı. Zaten çoğul gebelikte genelde clexane kullanılıyo, bende kullanıyorum. Çoğul gebelikte pıhtılaşma sorun olmasada önem amaçlı kullanılıyor, fazla kan akışı sağlanması gerekliymiş. Sende kullanırsan asla korka, milletin abarttığı gibi değil, iğne hazır enjektör, iğne çok ince girdiğini bile anlamıyorsun. Göbekten 3 sn sürüyo... Ne morarıyo ne ağrıyo, yanlış yönlendirmesinler seni...
sende ne rahat kadınsın yelizim ya
hala sonuçları tenezzül edip almamışsın bile
ben meraktan gün sayıyorum resmen
bebişlerim sağ salim doğsunda değil iğne,hergün vida sokun deseler onu bilem yaparım
neyse vakti gelince klomende kullanayım adaçayı da etrafta ne varsa yalayıp yutayım
bakarsın beşiz oluyormuş
beşi bir yerde
Rahat olmak lazım kuzum, etrafımızda gördüğümüz her birey 1 doğum sonucu dünyaya geliyo. Yani ilk doğuran biz olmicaz, bazı gebeler gibi abartmaya gerek yok! Ne kadar rahatsın o kadar mutlusun, hayatta tıpkı böyle...
Hele 1 başla çalışmalara, yardımcı oluruz evvellallah...
Rahat olmak lazım kuzum, etrafımızda gördüğümüz her birey 1 doğum sonucu dünyaya geliyo. Yani ilk doğuran biz olmicaz, bazı gebeler gibi abartmaya gerek yok! Ne kadar rahatsın o kadar mutlusun, hayatta tıpkı böyle...
Hele 1 başla çalışmalara, yardımcı oluruz evvellallah...
merhaba yelizcim nasılsın.....bebişler nasıl
Şükür bugünümüze hayatım, sen nasılsın?
iyiyim canım dpo sayıyorum bakalıminş güzel sonuc alırım...ayy benımde ıkızlerım olaymış yelizcim ya allahın sevgılı kulusun
Senide yirim yımırtanıda yirim...
beni de alirmisiz araniza kizlar cok ihtiyacim varOkyanusum aysonu gelsede senide bi kervana katsak
beni de alirmisiz araniza kizlar cok ihtiyacim var
Tabi hayatım, ne zamandır bebek istiyosun, neler yaptın?
Tam yerine geldin o zmn moral burda tavan cok şükür, kimi gebe kiminin yumurtasi yok kiminin spermi yok ama kesinlikle umutszluk yok canim en onemli etken bu, sende ve eşinde hiçbi problem yoksa sabret gelecektir minik kelebeğin.. istediğin şeyi sorabilirsin herkes bildigi kismini cevaplar canim optummmmyaklaşık 10 aydır istiyoruz canım 2,5 yıllık evliyim 1 tane de kimyasal gebelik olmuştu ağustosta seni çok pozitif bulduğumdan bu topiğe geldim biraz morale ihtiyacım var umutsuzluğa kapılıyorum bazen doktorlar normal herşey diyor bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptıracağım inş çok tatlısınız hepiniz biraz da bana moral verin lütfennnnnnnnn
yaklaşık 10 aydır istiyoruz canım 2,5 yıllık evliyim 1 tane de kimyasal gebelik olmuştu ağustosta seni çok pozitif bulduğumdan bu topiğe geldim biraz morale ihtiyacım var umutsuzluğa kapılıyorum bazen doktorlar normal herşey diyor bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptıracağım inş çok tatlısınız hepiniz biraz da bana moral verin lütfennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?