ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kız orada iyi
ben eskiye göre daha iyiyim
genetik sonucumu bekliyecem..
artık kısmet nisan mayıs sonrası bebiş hazırlığa girecez inşallah..
o zaman senden bilgi alacam klomen için
bende ikiz istiyorummmmm

Tabiki yardımcı olurum kuzu.
Klomenle oluşan çoğul gebelikler çift yumurta ikizi oluyor. Malum yumurta çoğaltıcı etkisi var.
Benim ikizlerim tek yumurta, yani tek yumruta tek spermle döllendi, döllenen yumurta rahme doğru yolculuk ederken kendi içinde yine bölündü, hala tıbben neden olduğu bilinmiyor. Klomen kullandım kaliteli yumurtam oluşsun diye. Sadece 1 tane yumurtam oluştu, Rabbimin takdiri, şükürler olsun...

Son düzenleme:

Canım eşimin kuzenin eşi de klomen ile tek yumurta ikizlerin e hamile kaldı
Hala kuvöz de bebekler çünkü 7aylık doğdular ikisi kız
Benim ki de ikiz olsun tek çift yumurta fark etmez
Benzemezler ama beraber büyür ler ne güzel
Bu arada senin genetik sonucun nasıl çıkmıştı
Iğne falan kullanıyormusun sen

Eşinin kuzenide klomenle değil hayatım Rabbimin taktiri ile tek yumurta ikizlerine gebe kalmış. Proflara bile sordum Klomen çift yumurta ikizlerine olanak sağlıyor. Rabbim gönlüne göre versin...
Genetik sonuçlarımın yarısını yaptırdım yarısını yaptırmadım, o dönem çok yoğudu işlerim, devamlı ydışı fln vakit ayıramadım, hatta çıkan sonucu bile gidip almadım, hala hastanede İlk başta corasprinle başladık 8. haftada leklelenmem olunca ( peçeteye 1 kere minicik kahverengi gelmişti başkada gelmedi ) dr.um hemen corasprini kesti daha az kanı sulandıran clexaneye başladı. Zaten çoğul gebelikte genelde clexane kullanılıyo, bende kullanıyorum. Çoğul gebelikte pıhtılaşma sorun olmasada önem amaçlı kullanılıyor, fazla kan akışı sağlanması gerekliymiş. Sende kullanırsan asla korka, milletin abarttığı gibi değil, iğne hazır enjektör, iğne çok ince girdiğini bile anlamıyorsun. Göbekten 3 sn sürüyo... Ne morarıyo ne ağrıyo, yanlış yönlendirmesinler seni...

sende ne rahat kadınsın yelizim ya
hala sonuçları tenezzül edip almamışsın bile
ben meraktan gün sayıyorum resmen
bebişlerim sağ salim doğsunda değil iğne,hergün vida sokun deseler onu bilem yaparım
neyse vakti gelince klomende kullanayım adaçayı da etrafta ne varsa yalayıp yutayım
bakarsın beşiz oluyormuş
beşi bir yerde

Rahat olmak lazım kuzum, etrafımızda gördüğümüz her birey 1 doğum sonucu dünyaya geliyo. Yani ilk doğuran biz olmicaz, bazı gebeler gibi abartmaya gerek yok! Ne kadar rahatsın o kadar mutlusun, hayatta tıpkı böyle...

Hele 1 başla çalışmalara, yardımcı oluruz evvellallah...

merhaba yelizcim nasılsın.....bebişler nasıl

bende bundan sonra bu taktiği uygulasam ne etsem
rahat ol bebişler yaşasın
ayy sabırsızlanıyorum çalışmalara başlamak için

iyiyim canım dpo sayıyorum bakalım inş güzel sonuc alırım...ayy benımde ıkızlerım olaymış yelizcim ya allahın sevgılı kulusun

Canım beniiiiiiiim, Rabbim gönlüne göre versin, elbet mükafatlandırır senide kuzum, O çok büyük ve yüce...

Tabi hayatım, ne zamandır bebek istiyosun, neler yaptın?

yaklaşık 10 aydır istiyoruz canım 2,5 yıllık evliyim 1 tane de kimyasal gebelik olmuştu ağustosta seni çok pozitif bulduğumdan bu topiğe geldim biraz morale ihtiyacım var umutsuzluğa kapılıyorum bazen doktorlar normal herşey diyor bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptıracağım inş çok tatlısınız hepiniz biraz da bana moral verin lütfennnnnnnnn

Tam yerine geldin o zmn moral burda tavan cok şükür, kimi gebe kiminin yumurtasi yok kiminin spermi yok ama kesinlikle umutszluk yok canim en onemli etken bu, sende ve eşinde hiçbi problem yoksa sabret gelecektir minik kelebeğin.. istediğin şeyi sorabilirsin herkes bildigi kismini cevaplar canim optummmm

Slm cnm burda umutsuzlluk yasak:) daha 10 ay olms mutlaka olur aşlahın izniyle eşinde ve sende bi psroblem yıksa hoş olsa bile allah isteyince oluyo 1 sene denersin inşallah o zamana olur ama olmazsa hemen eşin test verir allahım. Gönlündekini versin biran önce

Yelizcim topiğin hayırlı olsun canım
Nasıl gidiyor hamişlik, bebişlerin nasıllar?

sustum sustum en sonda patlak verdim topikte
çok gerildim yaaaaaa..
sizin yazzdıklarınızı okumuştum da o zaman anlam verememiştim neden böyle gerildiğinize..
şimdi görüyorum ki haklısınızz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…