Atılan nişan, kırılan güven..

Daha yeni bittigi icin bir sure ara vermek istiyorum gonul islerine. Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

Gün gelecek iyiki olmamış diyeceksin inan.
Zamanında bana bu sözü söylediklerinde çok kizardim, anlamazdım...

Şimdi diyorum geçmişteki her kimse, herneyse iyiki olmamış...
Insallah o guzek gunleri gorurum :) Tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Kismet degilmis diyorum. Devam ediyorum fakat asil endisem guvendi. Sizlerin yorumuyla duzelecegine inaniyorum artik.

Haklisiniz insanlar acik yara gormesin tuz basmaya yer ariyorlar.
Yorumunuz icin cok trsrkkur ederim:)

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de bi kaç sene önce bunları yaşadım. Önceleri bi daha asla sevemem bi daha kimseye güvenemem diyodum. Ama bu da geciyo inanki. Şu an hayatında kimse yok. Olsun isterim. Eskiyi silip attım. Önüme bakıyorum. Herşeyi herkesi bütün kırgınlıklarını unuttum. Senin de bi daha sevecegin bi daha güveneceğin günler gelecek inşallah

hafta sonu kızımın arkadaşının nişanı vardı kızım yakışıyorlar iyide anlaşıyorlar dedi ama 2 si aynı evde yaşamaya başladığı ana kadar ne olacağa meçhul çünkü birde nişanda takılan paraları kaynana aldı götürdü

Amin sagolun. Aynen dediklerinizi hissediyorum. Daha yeni oldugu icin asamiyorum ..
Insallah, yorumunuz icin tesekkur ederim

Başkalarına da böyle hottoro hanzo kıvamında güvenirsen gelen vurur giden vurur. Biraz gözünü aç ve uyanık ol. Güven duyma ve aile olma arzusu o kadar ağır basmış ki son raddeye kadar beklemişsin anlaşılan ama öyle yapma makul seviyede tut bunı. Gözü kapalı güven duymak diye birşey Yok bu hayatta.

Kesinlikle dogru cumle aile olma arzusu..
Ailemde bunun eksikligini hissettigim icin kendi yuvami kurma gudum agir basmisti ve okkali bir tokatla kendime geldim..
Daha secici ve mantikli secimler yapacagim. Yorumunuz icin tesrkkur ederim..

Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda toparlanır yolunuza bakarsınız bende sizinle aynı sıkıntılar içerisindeyim sizi en iyi anlayanlardan biriyim belkide herşey insanlar için hayatta daha büyük acılar yaşayanlar var buda allahtan rabbimin bir bildiği varmış demekki deyip tevekkül etmek en güzeli

Aminn Allah razi olsun oyle sahiden hayirlisi boyleymis deyip dilimize muhur vuruyoruz..
Yorumunuz icin tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…