- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
Yanlış anlaşılacak bişey yok.İlişki düşüneceksin.Bundan daha doğal bir şey olabilir mi?Güven dediğin zamanla kendiliğinden oluşacaktır.Yeter ki senin için doğru insan olsun.Çok mutlu olmanı dilerim bundan sonraki hayatında.
Amin, oyle gercekten gececegine inaniyorum. Hepimizi insallah :)allah iyilerle karsılastırsın canım. ilk zamanlar acıtır ama zamanla ıyıkı olmamıs dıyeceksın.
Insallah o guzek gunleri gorurum :) Tesekkur ederim yorumunuz icin :)Gün gelecek iyiki olmamış diyeceksin inan.
Zamanında bana bu sözü söylediklerinde çok kizardim, anlamazdım...
Şimdi diyorum geçmişteki her kimse, herneyse iyiki olmamış...
Kismet degilmis diyorum. Devam ediyorum fakat asil endisem guvendi. Sizlerin yorumuyla duzelecegine inaniyorum artik.Demekki kismet degilmis deyip kapatmalisin konuyu. Hayatina kaldigin yerden devam etmelisin. Ilk de degilsin, son da olmayacaksin nisan atan.. karsina öyle biri cikacak ki, bastan diyeceksin bence, evet ben bu adama güvenmek istiyorum, onu tanimak istiyorum.. kimseye karsi korkak yaklasma, inan herkes bu durumdan yararlanir.. sadece kendin ol ve hayatini akisina birak.
Insallah o guzel gunler gelir :)güvenini kırma sakınn ben 3. nişanlımla evlendimöncekilere zaman harcagına yanıyorsun sadece
Insallah, getirmemeye calisiyorum. Tesekkur ederim yorumunuz icin :)Güvenebilirsin,mutlu olabilirsin.
Bu konuyu çok düşünme ve takıntı haline getirme.
tşk ederim cnm. sevdiğini sanıyorsun bir sonraki gelen gideni yok ediyor genelde..sabret sadece zamanını bekleInsallah o guzel gunler gelir :)
Evliliginiz ve bebisiniz hayirli ugurlu olsun, guzel yorumunuz icin tesekkur ederim:)
Amin sagolun. Aynen dediklerinizi hissediyorum. Daha yeni oldugu icin asamiyorum ..Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de bi kaç sene önce bunları yaşadım. Önceleri bi daha asla sevemem bi daha kimseye güvenemem diyodum. Ama bu da geciyo inanki. Şu an hayatında kimse yok. Olsun isterim. Eskiyi silip attım. Önüme bakıyorum. Herşeyi herkesi bütün kırgınlıklarını unuttum. Senin de bi daha sevecegin bi daha güveneceğin günler gelecek inşallah
Başkalarına da böyle hottoro hanzo kıvamında güvenirsen gelen vurur giden vurur. Biraz gözünü aç ve uyanık ol. Güven duyma ve aile olma arzusu o kadar ağır basmış ki son raddeye kadar beklemişsin anlaşılan ama öyle yapma makul seviyede tut bunı. Gözü kapalı güven duymak diye birşey Yok bu hayatta.Merhaba KK uyeleri herkese iyi aksamlar diliyorum..
Basliktan anlasilacagi gibi nisan attim.
2 yillik sevgililik 2 aylik bir nisan sureciydi.
Yaklasik 2 ay oluyor daha iyiyim daha gucluyum. Buyuk bir yikimdi benim icin uzuldum mu evet agladim mi evet.
Ama bitti simdi daha iyiyim.
Kucuk yasta annemi kaybettim, boylesi buyuk bir travma yasadigim icin cok uzulmuyorum, uzulemiyorum herseye.
Cok sukur evlilik olmadan bitti diyorum.
Beni aileme karsi kucuk dusurdu, tek basima birakti, elimi tutmadi...
O yuzden simdi simdi dusununce yaptigi hatalari bile neden gozardi etmisim diyorum. Neden alttan alip kendimden odun vermisim?
Baskalarinin sozlerine kulak tikamistim? Gercekten de insanin basiretinin baglanmasina gozlerine perde inmesine inaniyorum. Detaylara girmek onu anmak istemiyorum.
En cok kirilan guvenime uzuluyorum. Ben cok guveniyordum herseyimi teslim ederim herkes yapar o yapmaz diyordum. En cok abime benzetiyordum. Neyse...
Simdi ben nasil guvenecegim diyorum baskalarina? Iliski dusunmuyorum yanlis anlasilmasin. Ama bu guven toparlanir mi? Baskasina guvenir miyim? Guvenimi kazanicak biri cikar mi karsima? Bide bu gunler geciyor mu?
Kesinlikle dogru cumle aile olma arzusu..Başkalarına da böyle hottoro hanzo kıvamında güvenirsen gelen vurur giden vurur. Biraz gözünü aç ve uyanık ol. Güven duyma ve aile olma arzusu o kadar ağır basmış ki son raddeye kadar beklemişsin anlaşılan ama öyle yapma makul seviyede tut bunı. Gözü kapalı güven duymak diye birşey Yok bu hayatta.
Insallah cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)İnsaalah karşına hemen unutturacak birini çıkarır Allah ve mutlu olursun
Aminn Allah razi olsun oyle sahiden hayirlisi boyleymis deyip dilimize muhur vuruyoruz..Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda toparlanır yolunuza bakarsınız bende sizinle aynı sıkıntılar içerisindeyim sizi en iyi anlayanlardan biriyim belkide herşey insanlar için hayatta daha büyük acılar yaşayanlar var buda allahtan rabbimin bir bildiği varmış demekki deyip tevekkül etmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?