- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
——
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun de konulara maydonoz olma gunu herhalde?Bugün nişan atan kk üyeleri konu açma günü galiba .![]()
hakkında hayırlısı olsunMerhaba KK uyeleri herkese iyi aksamlar diliyorum..
Basliktan anlasilacagi gibi nisan attim.
2 yillik sevgililik 2 aylik bir nisan sureciydi.
Yaklasik 2 ay oluyor daha iyiyim daha gucluyum. Buyuk bir yikimdi benim icin uzuldum mu evet agladim mi evet.
Ama bitti simdi daha iyiyim.
Kucuk yasta annemi kaybettim, boylesi buyuk bir travma yasadigim icin cok uzulmuyorum, uzulemiyorum herseye.
Cok sukur evlilik olmadan bitti diyorum.
Beni aileme karsi kucuk dusurdu, tek basima birakti, elimi tutmadi...
O yuzden simdi simdi dusununce yaptigi hatalari bile neden gozardi etmisim diyorum. Neden alttan alip kendimden odun vermisim?
Baskalarinin sozlerine kulak tikamistim? Gercekten de insanin basiretinin baglanmasina gozlerine perde inmesine inaniyorum. Detaylara girmek onu anmak istemiyorum.
En cok kirilan guvenime uzuluyorum. Ben cok guveniyordum herseyimi teslim ederim herkes yapar o yapmaz diyordum. En cok abime benzetiyordum. Neyse...
Simdi ben nasil guvenecegim diyorum baskalarina? Iliski dusunmuyorum yanlis anlasilmasin. Ama bu guven toparlanir mi? Baskasina guvenir miyim? Guvenimi kazanicak biri cikar mi karsima? Bide bu gunler geciyor mu?
Guzel temennilerin icin tesekkur ederim. Oyle gercekten bizler icin cok buyuk bir sans..Başkasına tabii ki güvenebilirsin.. Umarım adam gibi adamlar çıkar karşına. Daha çok taze acın ama Allahın insana verdiği en büyük nimet unutmak ve alışmak...
Insallah, tesekkur ederim.hakkında hayırlısı olsun
Aminm cok tesekkur ederim :)Canim Allah mekanini cennet eylesin anneciginin. Evlilik cok degisik ben esimle sevgililik ve nisanlilik donemimiz dahil 1 kez kavga etmemisizdir ama simdi bir suru sorun yasadik evlenince konuma bakabilirsin. Allah kurtarmistir belki seni. Anneciginin dualari durdurmustur. Elbette ki birine guveneceksin. Insallah karsina adam gibi adam biri cikar
Aynen oyle dediginiz gibi iliskimiz yuzuge bagliydi.. Boylesi daha hayirli oldu benim icin. Insallah sizinde gonlunuze gore olsun :)Geçer her şey unutulur. Biraz zaman lazım. Yeni biri karşına çıksın o zaman aklına bile gelmez. İnşallah iyi biri,senin kıymetini bilen biri çıkar. Evlendikden sonra ayrılsaydın daha kötü olurdu. Şimdi en azından bir yüzüğü çıkarıp attın. Her kezin başından neler geçıyor. Bir şekilde hayata dönüyor. Bence sen çok şanslısı, Allahın sevgili kulusun. Ne güzel iş ilerlemeden kurtulmuşsun. Her şey gönlüne göre olsun.
Bugun de konulara maydonoz olma gunu herhalde?
güvenini kırma sakınn ben 3. nişanlımla evlendimMerhaba KK uyeleri herkese iyi aksamlar diliyorum..
Basliktan anlasilacagi gibi nisan attim.
2 yillik sevgililik 2 aylik bir nisan sureciydi.
Yaklasik 2 ay oluyor daha iyiyim daha gucluyum. Buyuk bir yikimdi benim icin uzuldum mu evet agladim mi evet.
Ama bitti simdi daha iyiyim.
Kucuk yasta annemi kaybettim, boylesi buyuk bir travma yasadigim icin cok uzulmuyorum, uzulemiyorum herseye.
Cok sukur evlilik olmadan bitti diyorum.
Beni aileme karsi kucuk dusurdu, tek basima birakti, elimi tutmadi...
O yuzden simdi simdi dusununce yaptigi hatalari bile neden gozardi etmisim diyorum. Neden alttan alip kendimden odun vermisim?
Baskalarinin sozlerine kulak tikamistim? Gercekten de insanin basiretinin baglanmasina gozlerine perde inmesine inaniyorum. Detaylara girmek onu anmak istemiyorum.
En cok kirilan guvenime uzuluyorum. Ben cok guveniyordum herseyimi teslim ederim herkes yapar o yapmaz diyordum. En cok abime benzetiyordum. Neyse...
Simdi ben nasil guvenecegim diyorum baskalarina? Iliski dusunmuyorum yanlis anlasilmasin. Ama bu guven toparlanir mi? Baskasina guvenir miyim? Guvenimi kazanicak biri cikar mi karsima? Bide bu gunler geciyor mu?
Insallah :)Tabiki güveneceksin. Bunları ben mi yaşamışım diyeceksin.