• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATIŞ SERBEST BEN ADAM OLMAM GİBİ !

Seren Kalender

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
72
13
3
28
Merhaba,KONUYU YENİDEN DERLEDİM UMARIM ANLAŞILIR OLACAKTIR
Yaklaşık iki yıllık evliyim ve evliliğimde ciddi sorunlar yaşıyorum. Yaşadıklarımı anlatıp dışarıdan objektif bir bakış açısı ve tavsiye almak istiyorum.
Eşimle tanıştığımız dönemde sosyal medyada bazı davranışları beni rahatsız etti. İş arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafı Instagram’da paylaşıp benden gizlemişti. Bu durumu fark ettiğimde “Kötü bir şey yapmadım, açtım işte” diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bu tür gizli paylaşımlarının tekrarlandığını fark ettim. Bu süreçte ayrıldık ama daha sonra barışıp sevgililiğe devam ettik.-Ben kendisiyle sınır çizdim bir süre ayrıydım ve olaylar tekrarlanması ben sonradan gördüm . Tekrarlanmış aslında -
Nişanlanmadan bir yıl önce iş arkadaşlarıyla yaptığı mesajlaşmaları, evlendikten sonra tesadüfen gördüm. Mesajlarda, yeni işe giren bir kadının fiziksel özelliklerinden uygunsuz şekilde bahsetmiş, başka bir kadından da “Instagram’dan yürürdüm” gibi ifadeler kullanmıştı.
Evlendikten sonra başka bir iş arkadaşıyla parasını isterken “öpücük” ve “aşko” gibi ifadeler kullandığını fark ettim. Bunun dışında çocukluk arkadaşıyla iç çamaşırı mankeniyle ilgili konuşmalarına şahit oldum. Tüm bunlar benim için ciddi güven sorunlarına neden oldu.
Eşim iş yerindeki kadınlarla ilgili WhatsApp konuşmalarını sürekli siliyor. Yeni işe başlayan kadınları defalarca arattığını fark ettim ve bu konuda yüzleşmelerimiz oldu. Ancak her defasında kavgalar büyüdü ve ben daha agresif biri oldum.
Babam ağır hasta ve ben bu süreçte iş yerimi ailemin yanına taşıdım. Babamla ilgilenmeye çalışırken eşimin destek olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. Babam palyatif bakıma alındı ve ben refakatçi kaldım. Bu süreçte eşim beni yalnız bıraktı. Üstelik kendisi çocukluk arkadaşının nişanına gitmek isteyince “Gidersen bana yazma” dedim, ve oda gitti
Şu an eşimle iletişimimizi minimum seviyeye indirdim. Kedimle ilgili durumlarda çok kısa konuşmalar yapıyoruz. Ancak ilişkimizde saygı ve sevgi tamamen tükenmiş gibi hissediyorum. Eşim, kendisiyle ilgilenmediğimi söylüyor ama ben hem ailevi hem duygusal olarak çok yıprandım.
Bakış açınıza göre değerlendirme bekliyorum .

İş yerinde ki bir kadını gecenin 2 sinde aratmış ve Twitter adresine girmiş bakmış. Kavga ettiği için araştırma gereği duymuş güya

Son düzenleme:
Şimdi konu sahibinin babası hastaymış oda o nedenle memlekete taşınmış.kocasiylada arası bozukmus sanırım.Kocasinin birde çocukluk arkadaşı varmis ama kocası arkadaşına karşı tavirliymis konu sahibi de o zaman nisana gitme demiş. adamda,o bize takı taktı benimde gitmem lazım demiş. Sonra konu sahibi demiş takı takar gelirsin.nisan günüde kocasi ben bir saat takılır dönerim demiş.konu sahibide gidersen gelme demiş.Sonra bunların birde kedisi varmış sadece kedi için görüşüyorlar mis.konu sahibinin babası palyatif te yatiyor mus(geçmiş olsun).kocasi da neden eve gelmiyorsun demiş.konu sahibide sinirlenmiş ağzına geleni saymış.ben bunu anladim

Merhaba önceki konumu okuyabilirsiniz ben sadece sizinle dertleşmek istiyorum. Ben babamın rahatsızlığı sebebiyle iş yerimi konumunu ailemin yanına taşıdım ve evden ayrıldım gözüken sebebi buydu bu da vardı tabii ama önceki yaşanılan şeylerin neticesinde de bu gerçekleşti geçen bir olay yaşadım eşimin çocukluk arkadaşı ile olan muhabbeti yine karşıma çıktı şu şekilde o arkadaşın nişanlanıyormuş ben de zaten sınır çizdiğini belirtiyordun . Tavrın da belli nişana değil düğüne katılırsın dedim takı taktı gibi bir derdi vardı. Takıbı takar gelirsin dedim . Tamam dedi sonra nişan olduğu gün ben bir saat gideceğim dedi ?? Bende bu konuda açım konuştuğumu gidersen döndügünde mesaj atma zahmetine dahi girme dedim ve gitti . Bende cevap vermiyorum. Sadece kedim ile alakalı durumlarda fotoğraf isteyip aşılarını yaptır felan diyorum . Babam için kedi yasak . Maalesef onunla beraber . Bu süreçte dr ilk başta 2 hafta yanıma gelmedi brirde bana benimle ilgilenmiyorsun dedi bence sinirlendim ağzıma geleni saydım . Palyatif te yatan adamın yanına gidiyorum gelmiyorsun ailesiyle geldi bir de beni bırakırken eve gelmedin sonra bana bunu nasıl dersin ben bir sürü şeylerle uğraşmaya çalışıyorum diys
Konu; taşınmandan kediye ,kediden düğüne, düğünden babana, babandan aşıya nasıl geçti ?

Bu şey değil mi, "Ay şimdi hiç uğraşamam sizle" tavrı.

Önceki konunuza devam edecekseniz biraz bilgi verseydiniz, açın oradan okuyun diye konu mu açılır.
Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?

süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da

Merhaba önceki konumu okuyabilirsiniz ben sadece sizinle dertleşmek istiyorum. Ben babamın rahatsızlığı sebebiyle iş yerimi konumunu ailemin yanına taşıdım ve evden ayrıldım gözüken sebebi buydu bu da vardı tabii ama önceki yaşanılan şeylerin neticesinde de bu gerçekleşti geçen bir olay yaşadım eşimin çocukluk arkadaşı ile olan muhabbeti yine karşıma çıktı şu şekilde o arkadaşın nişanlanıyormuş ben de zaten sınır çizdiğini belirtiyordun . Tavrın da belli nişana değil düğüne katılırsın dedim takı taktı gibi bir derdi vardı. Takıbı takar gelirsin dedim . Tamam dedi sonra nişan olduğu gün ben bir saat gideceğim dedi ?? Bende bu konuda açım konuştuğumu gidersen döndügünde mesaj atma zahmetine dahi girme dedim ve gitti . Bende cevap vermiyorum. Sadece kedim ile alakalı durumlarda fotoğraf isteyip aşılarını yaptır felan diyorum . Babam için kedi yasak . Maalesef onunla beraber . Bu süreçte dr ilk başta 2 hafta yanıma gelmedi brirde bana benimle ilgilenmiyorsun dedi bence sinirlendim ağzıma geleni saydım . Palyatif te yatan adamın yanına gidiyorum gelmiyorsun ailesiyle geldi bir de beni bırakırken eve gelmedin sonra bana bunu nasıl dersin ben bir sürü şeylerle uğraşmaya çalışıyorum diys
Niye o kadar istemiyordun ki o arkadaşının düğününe gitmesini?

Eşiniz sanırım arkadaşlarıyla böyle konuşmalar yapıyor bekarken de aynı evlenince de bişey değişmemiş Bi çabasında yok anladığım. Kadarıyla sizinde tahammülümüz kalmamış

Eşiniz sanırım arkadaşlarıyla böyle konuşmalar yapıyor bekarken de aynı evlenince de bişey değişmemiş Bi çabasında yok anladığım. Kadarıyla sizinde tahammülümüz kalmamış
Ay evet , majör depresyon çıkıyorum psikiyatri ölçeklerinde. Buna bile ayıracak enerji vaktim yok. Babam hasta iyice kötüleşti. Bir yandan çalışıp ailem babama bakıyor ama kanser hastası ister istemez maddi manevi ne varsa yardım ediyorum . Çalışıyorum gocunmak değil babamı çok seviyorum ve bana göstergesi emekle buralara geldim . Ama bu kadar duygusal sebep altında çok yoğun çalışıp bir de bu adamla uğraşmak beni nasıl yıprattı anlatamam . Yani opsiyon sundum ona yakın arkadaşım şöyle böyle diyebilir ama diğer arkadaşlarıyla olan buluşmaları vs bir yapma etme durumum yok . Bu konuda yaşanılan belli bir adımla gidiyorum düğüne gidebilirsin o da bir adımla gelemez miydi . Her şeyi geçtim şu süreçte ? Yaşanılanlar zaten ortada

Ay evet , majör depresyon çıkıyorum psikiyatri ölçeklerinde. Buna bile ayıracak enerji vaktim yok. Babam hasta iyice kötüleşti. Bir yandan çalışıp ailem babama bakıyor ama kanser hastası ister istemez maddi manevi ne varsa yardım ediyorum . Çalışıyorum gocunmak değil babamı çok seviyorum ve bana göstergesi emekle buralara geldim . Ama bu kadar duygusal sebep altında çok yoğun çalışıp bir de bu adamla uğraşmak beni nasıl yıprattı anlatamam . Yani opsiyon sundum ona yakın arkadaşım şöyle böyle diyebilir ama diğer arkadaşlarıyla olan buluşmaları vs bir yapma etme durumum yok . Bu konuda yaşanılan belli bir adımla gidiyorum düğüne gidebilirsin o da bir adımla gelemez miydi . Her şeyi geçtim şu süreçte ? Yaşanılanlar zaten ortada
zaten ayrı evlerde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, öyle mi?

zaten ayrı evlerde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, öyle mi?
Şuan evet babama zaten üç ay ömrü var dediler iki ay kala geldim bir ay geçti . Zaten her gün keder içindeyim . Son anlarında yalnız bırakmak istemedim aileme destek olmak için geldim . O da herhalde yokluğumu fırsat bilip at koşturuyor . Yani yine arkamı döndüm sırtımdan vurdun olayı gibi benim için

Şuan evet babama zaten üç ay ömrü var dediler iki ay kala geldim bir ay geçti . Zaten her gün keder içindeyim . Son anlarında yalnız bırakmak istemedim aileme destek olmak için geldim . O da herhalde yokluğumu fırsat bilip at koşturuyor . Yani yine arkamı döndüm sırtımdan vurdun olayı gibi benim için
güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz?
boşanın geçin, zaten maddi gücünüz var, adamın da size bu süreçte duygusal desteği dahi yok.

Back
X