- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Çok şükür birsey olmadi annem baktıBırakınca bebeğe bisey oldu mu?
Amin cumlemize inşallahHer anneyi birak, her insanda olur.
Bende bazen kendimi bana bir sey olursa esim napar, cok uzulur, esim ne yer ne icer vs vs vs diye dusunurken buluyorum
Durumunuz cok ilerlerse bir psikologla gorusmenizi oneririm.
Allah uzun omur versin esiniz, evladiniz ve tum sevdiklerinizle beraber.
Çok şükür birsey olmadi annem baktı
Her anneyi birak, her insanda olur.
Bende bazen kendimi bana bir sey olursa esim napar, cok uzulur, esim ne yer ne icer vs vs vs diye dusunurken buluyorum
Durumunuz cok ilerlerse bir psikologla gorusmenizi oneririm.
Allah uzun omur versin esiniz, evladiniz ve tum sevdiklerinizle beraber.
Eşi olmadan yiyip içemeyenler eşlerini kaybedince hemen yedirip içirecek başka birini buluveriyorlar. Çok da üzülmeye gerek yok değil mi? Ya da varolan elini kolunu kullanmayı öğretmek lazımHadi konu sahibinin bebeği var küçücük ama sizin eşiniz hakkında bana bişey olsa napar ne yiyip, içer diye düşünmenize güldüm. Eşinizin engeli varsa kusura bakmayın ben sağlıklı, eli, ayağı tutan bir adam olduğunu varsayarak komik buldum.
Konu sahibi düşünceleriniz normaldir yeni doğum yapmışken birde farklı bir durumla uğraşmışsınız ve beveğinizden ayrı kalmışsınız. Geçer bebek büyüdükçe muhtemelen.
Eşi olmadan yiyip içemeyenler eşlerini kaybedince hemen yedirip içirecek başka birini buluveriyorlar. Çok da üzülmeye gerek yok değil mi? Ya da varolan elini kolunu kullanmayı öğretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?