• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atlatamadim

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Doğum yapalım 71 gün oldu.20 günlük lohusayken aşırı sanciyla kendimi acil de buldum.pankreas iltihabi dolasiyla 5 gun hastanede yattim.Sorun şu, o zaman bebeğimi mecbur emanet etme durumunda kaldım.Ve bu bende ufak bi travma gibi oldu,ne bilim sanki sürekli bana birsey olursa bebeği kime bırakırım kime emanet ederim ayrı kalamam vesaire diye dusunuyorm.ki bunu üstumden bir türlü atamiyorm .Yaşadığım inanılmaz acıların tarifi yok gercekten,çektiğim o sancılar sebebiyle bebeğimi kucagı dahi alamıyordum.ya bir daha olursa tekrarlarsa diye düşünüp duruyorum.çok şükür tekrar muayne de birşeyim çıkmadı ama bu düşünce gitmiyor kafamdan.her anne de oluyor mu bnlar acaba ?

Oluyor canım ve hiç geçmiyor. Büyüse de bu sefer başka türlü düşünüyorsun.
Yani bakım harici eğitim, yetiştirme, destek olma anlamında hep sana ihtiyacı olduğunu hissediyorsun.

Her anneyi birak, her insanda olur.
Bende bazen kendimi bana bir sey olursa esim napar, cok uzulur, esim ne yer ne icer vs vs vs diye dusunurken buluyorum:olamaz:

Durumunuz cok ilerlerse bir psikologla gorusmenizi oneririm.
Allah uzun omur versin esiniz, evladiniz ve tum sevdiklerinizle beraber.:KK15:

Bende bazen kendimi bana bir sey olursa esim napar, cok uzulur, esim ne yer ne icer vs vs vs diye dusunurken buluyorum:olamaz:

Amin cumlemize inşallah :anne:

Çok şükür birsey olmadi annem baktı

Ben bebege bisey oldugu icin korkuyosunuz zannettim de. :)

Nornal tabi evladını düşünmesi bir annenin.. ama kendinizi rahatlatın. Esijize annenize güveniyorsunuzdur.

Tetikte olmak, planlı yasamak güzeldir ama kendinize de eziyet etmeyin. Eş dost ve aile bu günler icin var. :)

Allah uzun ömürler versin size de ailenize de :)

Yaptiginiz islerden zevk almaya bakin surekli bi sonraki saati yarini dusunerek geciririseniz mutlu olamassiniz hicbirimizn garantisi yok.yasadiginiz o olayi surekli travma diye anlatmayin yada oyle hatirlamayn akliniza geldigi zaman "ya evet biyle talihsiz bir olay oladu ama gecti bitti amnem bakti iyide bakmis cok sukur " diyip gecistirin ustunde durmayin.duygusala baglamayin lutfen daha cok gercekci olun.sukur bebegnizn basindasibiz sukredin bu bence

Yani annelik durumunu bilemem ama pankreatit gerçekten çok ağır bir hastalık. O sancıları çekmeyen bilemez. Geçmiş olsun, umarım bir daha tekrarlamaz.

Hadi konu sahibinin bebeği var küçücük ama sizin eşiniz hakkında bana bişey olsa napar ne yiyip, içer diye düşünmenize güldüm. Eşinizin engeli varsa kusura bakmayın ben sağlıklı, eli, ayağı tutan bir adam olduğunu varsayarak komik buldum. :KK70:

Konu sahibi düşünceleriniz normaldir yeni doğum yapmışken birde farklı bir durumla uğraşmışsınız ve beveğinizden ayrı kalmışsınız. Geçer bebek büyüdükçe muhtemelen.

Hadi konu sahibinin bebeği var küçücük ama sizin eşiniz hakkında bana bişey olsa napar ne yiyip, içer diye düşünmenize güldüm. Eşinizin engeli varsa kusura bakmayın ben sağlıklı, eli, ayağı tutan bir adam olduğunu varsayarak komik buldum. :KK70:

Konu sahibi düşünceleriniz normaldir yeni doğum yapmışken birde farklı bir durumla uğraşmışsınız ve beveğinizden ayrı kalmışsınız. Geçer bebek büyüdükçe muhtemelen.
Eşi olmadan yiyip içemeyenler eşlerini kaybedince hemen yedirip içirecek başka birini buluveriyorlar. Çok da üzülmeye gerek yok değil mi? Ya da varolan elini kolunu kullanmayı öğretmek lazım :KK48:

Eşi olmadan yiyip içemeyenler eşlerini kaybedince hemen yedirip içirecek başka birini buluveriyorlar. Çok da üzülmeye gerek yok değil mi? Ya da varolan elini kolunu kullanmayı öğretmek lazım :KK48:

Aynen öyle. Eşine muhtaç yaşayan, eşi olmasa aç kalcak tipler, eşi öldükten sonra fazla bekar kalmıyor endişe etcek bişey yok :KK70:

Back
X