Arkadaşlar merhaba,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanim-bozulmak-uzere.842846/
Eski konum yukardaki linkte.
Tam 3 ay oldu nişan atılalı, ama azıcıkta olsa hafiflemezmi acısı? İnanınki ilk günkü gibi ağlıyorum hergün hergün. Gözler şiş işe geliyorum, herkes tipin döndü yeter artık diyor. Aklıma gelmediği 1 sn yok, her gece rüyamda. Değişik aktiviteler buluyorum kendime ama orda da aklıma geliyo iyice kötü oluyorum, hiçbişey anlamıyorum. Sağolsun annem, babam, ablamlar, arkadaşlarım hepsi psikolog gibi benimle dertleşip yardımcı oluyorlar. Ama hep diyorum ki şimdi evliydik, böyle böyle planlarımız vardı falan... Yaşanmamışlıklara üzülüyorum daha çok. Nedense yaşattığı kötü anlar siliniyor, hep iyi yanları geliyor aklıma. Gelinlikçinin önünden geçince bile başlıyorum ağlamaya, Napıyım düşünmemek için kafamı mı koparıyım bilmiyorum kiii
Ve asıl mesele o çoktaan birini bulmuş bile. Ağlayarak, ailesinin baskısıyla ayrılan ve "benim geleceğim bitti artık hiçbişey düşünemiyorum" diyen adam birini bulmuş ailece tanışmalar falan bile olmuş. Normali bu mu, kadınlar mı fazla hassas yoksa bende mi anormallik inanın bilmiyorum. Normalde çabuk soğuyan biriyim ama öyle bir sevgi varmış ki içimde kötü huylarını, bana ailece yaşattıklarını ve şu an başkasıyla olduğunu düşünmeme rağmen soğumadım hiç, içim aciyo kalbim paramparça hissediyorum

Ayrılıkta benim en ufak bi suçum yoktu, ona rağmen kendimi sorgulamaya başladım. Acaba diyorum kaynanayı idare etseydim evlendikten sonra ipler elimde olur muydu? Off bilmiyorum belki de daha kötü olurdu ama ben onu çok özlüyorum...