aylinayol Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 16 0 36 İstanbul 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinayol #1 Altın portakal’da en iyi senaryo ödülünü alan, Atlıkarınca 1 Nisan da vizyona giriyor. Heyecanla bekliyorum. YouTube - Atlıkarınca Fragman fragmanı çok beğendim. Konusu özel ve iyi seçilmiş, Tabu olmuş bir konuyu anlatmaları doğru ve güzel.
Altın portakal’da en iyi senaryo ödülünü alan, Atlıkarınca 1 Nisan da vizyona giriyor. Heyecanla bekliyorum. YouTube - Atlıkarınca Fragman fragmanı çok beğendim. Konusu özel ve iyi seçilmiş, Tabu olmuş bir konuyu anlatmaları doğru ve güzel.
_masal_ ... Kayıtlı Üye 30 Nisan 2009 3.962 6 116 Diğer 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinayol #2 Uzun zamandır beklediğim bir film. İlksen Başarır, Mert Fırat ilk filmleri " Başka Dilde Aşk " harikaydı. Gerçekten çok iyi iş yapan 2 isim. Çok iyi bir konuyu daha filmlerine konu ettiler. Vizyon tarihini saçma sapan nedenlerle erteleyenlere inat " Atlıkarınca " gişede de, festivallerde de en iyi olmayı hakediyor.
Uzun zamandır beklediğim bir film. İlksen Başarır, Mert Fırat ilk filmleri " Başka Dilde Aşk " harikaydı. Gerçekten çok iyi iş yapan 2 isim. Çok iyi bir konuyu daha filmlerine konu ettiler. Vizyon tarihini saçma sapan nedenlerle erteleyenlere inat " Atlıkarınca " gişede de, festivallerde de en iyi olmayı hakediyor.