- Konu Sahibi Appleberry
Benim bu konuda tek bildiğim,ertelememek lazım,fırsat buldukça ufak ufak halletmek ama ben başladığım işi bitirmek isterim,sürekli yarım kalınca çıldırıyorum bırakıyorum,aksi mümkün olmuyor 11 aylık oğlumla,tam uyudu diyorum bir işin ucundan tutayım,uyanıyor,gidip uyutuyorum tekrar yine uyanıyor haliyle en son pes ediyorum.
Çocuksuz hayat gayet rahatmış bunu daha net görüyorum,o zaman evde fazla eşyamız yokmuş,şimdi bir temizlik yapmaya niyetlensem önce sağdan soldan çikan oyuncağı,ıvır zıvırı toplamam gerekiyor ,oda baya zaman alıyor.
Oyuncak konusunda bende aynıyım, oğluma oyuncak almayı düşünmüyorum,evde spiderman bile var,kızım istemiş biz de ne alakaysa almışız,arabalar vs de var,konuşan hayvan oyuncaklar vs onlarla oynasın,onunda işi bitince oyuncaklarla hepsini vereceğim.
Taşınma işi kesinleşse ,büyük bölümünü zaten vereceğim de şu an elim gitmiyor,yapamıyorum bir fırsat bulupta.
Zor valla böyle de işimiz.
ben de bir ara cok abartmisim. calistigim icin biraz da heralde evde oyalanabilecegi kadar oyalansin istedim. sonra oyuncaklar nerdryse evi ele gecirecek gibi olunca almayi biraktim. tabi illa yine aliniyor ya hediye geliyor ya dogungunu vs. ama kucuge almamaya calisiyorum. az da o oynasın elden cikaricam. hatta dun yine buyuk temizlik sirasinda cinnet anima denk geldi buyuk plastik arabalarini vericem birilerine kucuk oynar diye bekletiyordum ama cok yer kaplıyor vericem. bir de ev toz oluyor cok. ara ara surekli oyuncak temizlemek gerekiyor falan asiri yorucu. dun gece yarilarina kadar temizlik yaptim. sabah kalktim ayni olmus. ben uyanana kadar her yer dagilmis bile