- 25 Şubat 2015
- 148
- 135
- 23
- 37
- Konu Sahibi MisliNeyap
-
kim, neyi ilan etmiş?Bugün ilan etmiş işyerinde bizimkine hemen havalarda neymiş evlenmek olsun diye evleniyormus
Ona da söyledim çok curetkarsin diye zaten.Bu dert değil ki. Keşke düşündüklerinizi"arkadaşınıza" söyleseniz bize değil
Nişanlandığını tatlı falan getirmiş düğün zamanını söylemiş. İyi buna da bana nispet yapıyor deniyorkim, neyi ilan etmiş?
Bana dert olan kısmı su ki. Anlattığında sinirlerini hoplatiyor olması. Curetkarsin neresinde bunun ki forumda her turlu konu varİyide sizene ki ? Bence arkadasiniz haklı. Tabikide ışık görse arkadasinizla dener ve nisanlanmazdi. Sizin buraya bu konuyu açmanız arkadasınızin sözlerinden daha curetkar
kıskanmıştır belkiNişanlandığını tatlı falan getirmiş düğün zamanını söylemiş. İyi buna da bana nispet yapıyor deniyor
Ona da söyledim çok curetkarsin diye zaten.
Bilmiyorum ama sanırım oyle. Ama madem kişi ancak gorusmek istediğinde kabul edip tanımak için fırsat versin konuda yapmıyordukıskanmıştır belki
elinden gidince değerli olmuşturBilmiyorum ama sanırım oyle. Ama madem kişi ancak gorusmek istediğinde kabul edip tanımak için fırsat versin konuda yapmıyordu
arkadaşımla hiç görüşmediler ki aylar öncesi bu teklif ona sunuldu kabul etmedi. daha sonra çocuk başka biriyle görüşmeye başlamış. ne yapacaktı peki aylarca gönlü olsun diyemi bekleyecekti ?Kiz hakli, bunun nesine sinir oldunuz..
1 ay icerisinde o olmazsa bu olur,
bu olmazsa şu olur modunda olan bir erkek,
zaten "evlenmek" icin evleniyordur..
Peki sadece şube değiştirebilirim lafından bu mu anlaşılır?Olabilir, gerçekten kızın ağzını yoklamış ve yeterince pas alamadığını için pes edip nişanlanmıştır. Cüretkarlık değil ihtimal bu.
Hayır yanlış anlattım sanırım. Arkadaşım ona kesin cevabını vereli 5 aya yakın zaman oluyor. nişanlandığı kızla tanışması 1 ay kadar süredeymiş. O yüzden laçka olarak bakıp küçümsüyor.Hoslandigi birinden vazgecip yeni birini bulup onunla nisanlanmak icin 1 ay cok kisa bir zaman. Arkadasiniz dogru soylemis.
Hayır yanlış anlattım sanırım. Arkadaşım ona kesin cevabını vereli 5 aya yakın zaman oluyor. nişanlandığı kızla tanışması 1 ay kadar süredeymiş. O yüzden laçka olarak bakıp küçümsüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?