Atmalimiyim?

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Merhaba ablalarim benim 4 senelik bi ilişkim vardi ayrilip barismalarin oldugun 5 aydir cok iyiydik cok iyi anlasiyoduk arada ufak tartismalrimiz oluyodu fakat 15 gun once bi kavgayla ayrildik sinirle oldu o kendine gore hakli ben hakliydim. Sonfa 1 hafta sonra beni heryerden engelledi konustuk seni surekli gorerek uzulecegime boyle daha iyi dedi. Bende ertesi gun onu cok özlediğimi yazan bi mesaj attim cevao vermdi. 10 gundur hic bir iletisimimiz yok. Ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldik ve konusmadik. Iyiydim tamam ya alisiyorum diyodum bugün bi ruyayla alt ust oldum. Suan okadar duygusal dusunuylrim ki mesaj atmamak icin zor tutuyorum kendimi. Sizce son kez mesaj atayim mi barismamiz icin dayanamicam sanirim:(((

Siz bir adım atmışsınız zaten o takmamış biraz gururlu davranın erkek neslinin köküne kıran girmedi ya? Dönüş yaparsa oturun konuşun oluru varsa halledin yoksa sizi kaale almayan bir insanın kapısına yatacak haliniz yok duyguysa karşılıklı olmalı tek taraflı hüsrana gerek yok

Madem boyle bir kus bir baris seklinde hastalikli bir iliskiniz var neden secim sansiniz varken diretiyorsunuz? Birakin gitsin. Gercekten evlilik sevgili olma bu degil. Kusup barismak triplesmek olagan seyler degil. Kabul etmeyin

Hayır hayır hayır!!! Kendi kıymetinizi bilin n'olur!!! Yok görerek üzülmek bilmem ne hepsi hikaye. Erkekler kesinlikle saf değil. Akıl karışıklığı vs de hep bahane.

Bir kere atmışsınız zaten istese dönerdi. Kendinizi küçültmeyin yok yere. O sizin için endişeleniyor mu, özlüyor mu yok. engellemiş bir de. Ölüm var kalım var. Demekki umrunda değil.

Atmissinki zaten? Hani cevap? Bi sefer daha yanitsiz birakir olucagi bu. Ruyayi goren sensin o degil. Adam hala ayni adam, sana cevap yazicgi yok.

Back
X