atmde kredi kartina aktar secenegi

spoiler_bob

Allah'ım sen koru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
220
34
318
Ankara
Merhabalar.Kredi kartini bugune kadar pek kullanmadim yeni yeni kullaniyorum.Bu ay borcum 110lira 17kurus gelmis.Atmden oduyordum 17kurusu veremedigim icin 10 lira daha yatirdim.Atmde ustunu veremiyorum diye bir yazi cikti ve altinda iki secenek vardi biri yatirilan parayi geri al oburu kredi kartina aktar.Ben ustunu kredi karti borcundan duser gelecek ay diye dusunup kredi kartina aktari sectim.Fakat yatirdigim par yok oldu.Yani borcum aynen duruyor simdi benim paranin durumu nedir bilen var mi yahu:5:

kredi kartına bağlı nakit hesabı varsa oraya aktarmış olabilir ya da belki limitine eklenmiştir 10 lira baktın mı limitine?

net alışverişi için kullandığım bir kartım var 500 lira limiti. bazen 500 lirayı aşmam gerekiyor. gidiyorum 100 lira yatırıyorum mesela, o 100 lira hesapta görünmüyor. ama ben alışveriş yapabiliyorum. dert etmeyin, öbür ay düşer ödemenizden. 200 lira harcamışsanız 190 lira borç gelir.

İnsallah dediginiz gibi olur.Borcumu odesem de 10lira kaybolsa hic takmam ama borcta da azalma olmayinca bi de ben ilk yapisimda azalmistir borc deyip ikinciye borcu tamamen kapatayim diye toplamda 160lirayi tabiri caizse atmye yutturunca bi de ogrenci olunca iste velhasilinda insanin bogazina bir yumru oturuyor.:9:

Canım vadesiz hesaba aktarmıştır havaya uçacak hali yok :) bende bankacıyım vadesiz hesaba aktarmıştır yada kart borcuna yatırdığın paranın hepsini ödemiştir. :) olmadı çağrı merkezini ara kart bilgilerin işe bağlan ordan bilgi verirler :)

Ben de vadesiz hesabi dusundum ve hemen kredi karti borc odeme secenegine basip vadesiz hesaptan i sectim.Fakat vadesiz hesapta para bulunmadigiyla ilgili bir cumle cikti.Bankaciymissiniz sunu merak ediyorum kredi kartina aktar secenegi nedir:26:
Online baglandim musteri hizmetlerine ama alakasiz seyler soylediler sonra da sure bitti falan tatmin edici bir cevap alamadim

hangi banka bilmiyorum ama kredi kartınız olduğuna göre o kartla internet bankacılığını aktif hale getirip ordan detaylı inceleme yapabilirsiniz.
bankanın internet sayfasını googledan bulup anında şifre kartla giriş v.s gibi bi yerden internet bankacılığını aktif hale getirebilirsiniz

hangi banka bilmiyorum ama kredi kartınız olduğuna göre o kartla internet bankacılığını aktif hale getirip ordan detaylı inceleme yapabilirsiniz.
bankanın internet sayfasını googledan bulup anında şifre kartla giriş v.s gibi bi yerden internet bankacılığını aktif hale getirebilirsiniz

İnceledim esasen fakat yaptigim o odemeyi goremedim :ssz:en iyisi yarin kampusteki subeye gitmek sanirim...ama orda da direkt musteri hizmetlerini arayin diyerek basindan savuyorlar insani :47:

Kredi kartı hesap kesim tarihin geçmiş miydi? Eğer geçtiyse bir sonraki ekstrene yansır, oradaki borcundan düşerler. Hiç korkma bir şey olmaz.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back
X