Bugün kızarıklık, cilt kuruluğu ve döküntü nedeniyle doktora gittik. Atopik dermatit teşhisi koydu ; ataraks adlı şurup ve babenin iki ürününü verdi. İkisi deatopik ciltler için üretilmiş ve pediatrik.
Şurubu ve kremleri aldık, eve gelince biraz araştırdım, şurup ağır bir şurupmuş kullanmayacağım. Zaten kaşıntı için vermişti ki kaşıntısı olduğunu düşünmüyorum.
İyileşmesiçin babe pediatrik yıkama yağı ve babe pediatrik emolient krem kullanacağız. Daha önce kullananlar varmı, başlıkları okudum hiç rastlamadım. Bebeğim daha çok küçük (2ay +3hafta) yabancı şeylere maruz kalmasını hazmedemiyorum . Pediatrik olması içimi rahatlatıyor, içinde de rahatlatıcı şeyler yazıyor ama...:26: Siz ne dersiniz?
Yıkama yağını ben de kullanıyorum yaklaşık 3aydır. Kızımın cildini güzel toparlıyor fakat kullanmayı bıraktıktan veya ara verdikten sonra bizde tekrarlıyordu doktorumuz vazelin ve 2 tüp ilaç karışımı hazırladı onunla beraber kullanmaya başladıktan sonra düzelme oldu. Krem iyi gelmedi mustelanın atopik ciltler için olan kremini aldık.
Babenin yıkama yağı banyodan önce sürüyorum. 5-10dk bekletiyorum. Sonrasında küvet içinde iyice duruluyorum bebeğimi. Sabunlama lifleme de yapılmıyor.
Merhaba ayni teshisle benim doktorumda babenin ürünlerini verdi Esim almis yikama yagini eczaci şampuan diye vermiş ama bu bildiğin yağ anlayamadim bu yagi banyoda mi kullanacagiz doktora da sormamisim..yardimci olursaniz sevinirim..
Bende Emoillent Yıkama yağı ve Emoillent Krem kullanıorum ama yıkama yağı banyo süngerine dökünce köpüren bi madde ben tüm vüdunu ve saçını onunla yıkıyorum sürüp bekletme yapmıyorum üzerinde nasıl kullanılacağıda yazıyor. Bende yağ diyince nedir diye kendi kendime düşünmüştüm ama cilt dr.u onla yıkanacak ve kremde banyodan sonra ve gerek duyulduğunda sürülecek demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?