attığım çöpü alan komşuu!!!!!!!!

fazla önemsiyorsunuz komşularınızı.muhatab olmayın.size bunu neden attın diye bile soramasınlar.

fazla önemsiyorsunuz komşularınızı.muhatab olmayın.size bunu neden attın diye bile soramasınlar.
malaesef rahat olamıyorum kendi içimde. durmadan sataşıyorlar can sıkıcı şeyler işte ne yapayım haklısınz ama

yok artık merakın bu kadarı

bir daha çöpünü atmadan önce bunlara götür kalite kontrol yapsınlar

Komşunun cinsliği bı tarafa,sen nasıl 'yeni şeyler atılır mı ' dıye sana laf edilmesinden çekiniyorsun ki?!

Kime ne!senin gozunde çok mu muhımler?

İsterse kanlı bıçaklı olalım benim attığım giysilere ihtiyaç duyuyorlarsa niyetleri ne olursa olsun sizin gibi davranmam. Bundan sonra atacak olursanız ihtiyaç sahiplerine kendiniz verirsiniz böyle şeyler de yaşamamış olursunuz...

Pes yani sen kafana takacağına onlar taksın utanmadan çöpe atılmış poşeti karıştıran onlar sen onlardan değil onlar senden bişey duyacaklarına utansınlar sen neyi taktın kafana anlamadım.sana birşey derlerse yani bu kadar yüzsüzlerse sende çöpe attığım eşyayı kurcalamaya utanmıyormusunuz böyle yapacaksanız ben çöpümü çöp tenekesine atmak yerine size vereyim çöp tenekesine götürmek için uğraşmayım dersiniz

tam anlatamamış olabilirim kullanmalarına bişey demiyorum ama sonuçta bunu kutunun içine kadar tıkmışım daha nasıl davranayım yani ben kötülk etmedim ki kimseye sessiz sedasız atayım çöpümü demişim hayret bişey zaten bu giysiler seçilip kalan şeyler merak etmeyin çok düşüncesiz değilim birşeye ihtiyaç duymak ne demek anlarım.

karşılaştığında "gelecek sefere söyleyin çöpleri direkt kapınıza bırakayım" de..

iç çamaşırlarını da atmadan önce mutlaka kes.. ülke sapık kaynıyor ne olur ne olmaz..

Sizin oldugunu bilmiyorlar belki?

Genellikle çöpün kenarına bırakılan kıyafet ayakkabı gibi şeyler anında alınır. Onları gerçekten kullanan insanlar var yani. Artık sizden çıkmış onlar.bırakın kim ne niyetle aldıysa aldı.

Bişey derlerse de cool olun. İhtiyacınız oldugunu bilseydim dogrudan sizin kapıya bırakırdım dersiniz

Komşunun cinsliği bı tarafa,sen nasıl 'yeni şeyler atılır mı ' dıye sana laf edilmesinden çekiniyorsun ki?!

Kime ne!senin gozunde çok mu muhımler?
çok mühim değiller ama şöyle bişeyde var sonuçta insan hoşlanmadığı kimseden cansıkıcı şeyler duymak istemez anlatmak istedğim bu komşular hiç düşünemiyorlarmı bu çöp benim olabilir diye ne gerek var macera aramaya ben onlara danışmak isteseydim çıkar söylerdim varmı tanıdığınız diye ama gidip çöpe atmayı tercih ettim görmesinler diye tıktım laflarını önemsemem ama gelemiyorum böyle garipliklere kim ne derse desin cnm haksızmıyım .

Son düzenleme:
:)

getirip geri koymuşlar yaaa ilginç gerçekten burdan gözüküyor poşetler

Belki komşunuzun ihtiyacı vardır..
Adı üstünde "çöp" bu kadar kızmanıza gerek yok.

lepleçöp post: 39239420 .!.:
bende kendime güldüm ya çok kötüyüm galiba yakında çıkar kokusu
Neyin kokusu çöp tenekesininmi arkadaşım sen boş yere takıyorsun utanacak olan sen değil komşun olacak insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…