olabilirler dile getirdim zaten onada bi sözüm yokbirilerine verecek olamazlar mı ? ben olsam alır birilerine verirdim
olabilirler dile getirdim zaten onada bi sözüm yok
bence fazla takılıyorsun.çöpe bakmanız bile hatalı
canim oyle dusunme. Kiminiin eskisi kiminin yenisi oluyor bilemezsin. Senin oldugunu bilmiyorlardir. Araniz kotu oldugu helde almazlardi yoksaki takilma. Belki bi islerine yarar diye sevin hatta . Bosverçok sinirliyim sabah sabah.. daha önce birkaç sorun yaşamıştık komşularımızla geçen günden sinirim vardı zaten çok lodostan dolayı anten uçmuş bizim olmadığı halde eve gelip bi ton laf ettiler eşimde insanların çatıları uçtu neyapalım kaza dedi oysaki bizim değilmiş ortaya çıktı velhasılı, dün evde kullanmadığım eşyalar vardı daha önce ihtiyaç sahibi kişişere göstermiştim ihtiyçları olanı almışlardı geriye büyük bir poşet birde küçük bir poşeti dolduracak kadar eşya vardı içinde az kullanılmış giysilerde vardı evet kabul ediyorum ama daha başka kimselere veremedim evdende çıkamıyorum bu aralar diye hepsini topladım yer kaplamasından ötürü sabah çöpçülerin gelceğine yakın eşim işe çıkarken özellikle tembih ettimki konteynırın içine koy die. penceremden gösüküyor zaten birkaç dk sonra komşu çıktı biryere gidiyordu artık bilmiyorum bizim çöpümüz olduğunu biliyormu bilmiyormu poşetlerin ikisinide aldı yukarı çıkardı , diğer komşuyla bakmaya, çünkü konuşuyorlardı tam duyamadım . ne yapayım ben şimdi yaaa insanın çöpünede karışıyorlar sinirimden çatlamak üzereyim . hasbinallah. yarın öbürgün bizi suçlarlar okadar yeni şeyler atılırmı die
neden okumadan cevap veriyorsunuz ben bu konuda çok duyarlıyım bilmeden yorum yapmışsınız takipetmişim diye gerçekten ilginçsiznzSiz onları ihtiyacınız olmadığı için atmışsınız
Kimin aldığı sizi ilgilendirmemeli
Attıktan sonra çopu takip etmeniz çok ilginç
Bidahakine böyle eşyalarınızı belediyelere falan verirseniz gerçekten ihtiyacı olanlar kullanır
cnm teşkkür ederim biliyorum bu günkü yaptığım ilk defa oldu yani ilk defa çöpe attım bi çoğu kullanılamaz azınlığı işe yarar diye aceleden koydum poşete eşime vermk için ama değindiğim konu birinin almaası faydalanması değil ,sorunlu olduğumuz o kişiyi biranda kutunun başında grünce o anki şaşkınlığımın eseri açtım konuyuyazmadan geçemedim muhtarlıklara bırakırsanız ihtiyaç sahiplerine kullanmadıklarınızı ulaştırmada yardımcı oluyorlar.
neden okumadan cevap veriyorsunuz ben bu konuda çok duyarlıyım bilmeden yorum yapmışsınız takipetmişim diye gerçekten ilginçsiznz
evet eşim attı ve sonra baktımki o kişi poşetlerle uğraşıyor hatta o an etrafa saçarmı acaba diye düşündüm gözükmesini istemediğimden dolayı özellikle içine attırmıştım, geriye bıraktığı anı görmedim bıraktıktan sonra gördüm bütün bunlar benim görüş alanımda oluyor şuan hala çöp kutusunu görüyorum çünkü maalesef başka manzaram yok ne yapayım perdemimi çekeim onları başkası alsaydı buraya konu açmazdım tabikide ben o komşulardan dolayı tedirginimNeden okumadan cevap verdiğini duşunuyorsunuz
Siz soylediniz eşim attıktan sonra baktım onlar aldı diye ve sonradan yeniden bıraktılar diye
Bu kadar stres sağlığa zarar
çok mühim değiller ama şöyle bişeyde var sonuçta insan hoşlanmadığı kimseden cansıkıcı şeyler duymak istemez anlatmak istedğim bu komşular hiç düşünemiyorlarmı bu çöp benim olabilir diye ne gerek var macera aramaya ben onlara danışmak isteseydim çıkar söylerdim varmı tanıdığınız diye ama gidip çöpe atmayı tercih ettim görmesinler diye tıktım laflarını önemsemem ama gelemiyorum böyle garipliklere kim ne derse desin cnm haksızmıyım .
bilmiyorum evet takıntı belki kabul ediyorum diğer arkadaşında dediği gibi streste yaptım ama merakımdan özellikle takip etmedimki ettiysm ettim derdim ayrıca eşimin acelesi vardı uğraşamm dedi bu hatayı bidaha yapmm inşallh . kendime de kızdım .
:) acele edip çöpe gitmesinden dolayı hata yaptım canım başka sakin bi gün iyice ayıklayıp biyerlere gönderebilirdim. yanievden çıkarken çöp vasfıyla çıkmasından dolayı kızdım kendimene hatası ben onu ironi olsun diye yazdım..
ciddi ciddi çöplerinizi deşip atmayı ya da başka yere götürmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
adı üzerinde çöp...
bir dahakine kıyafetleri konteynr yanına bıraksın eşiniz.
Verdiğim cevabı iyi okuyun lütfen niyetleri ne olursa olsun demiştim bende... Sürekli çöp konteynerini mi izliyorsunuz, onlar size ne kadar takıntılıysa siz de takıntılıymışsınız bellitam anlatamamış olabilirim kullanmalarına bişey demiyorum ama sonuçta bunu kutunun içine kadar tıkmışım daha nasıl davranayım yani ben kötülk etmedim ki kimseye sessiz sedasız atayım çöpümü demişim hayret bişey zaten bu giysiler seçilip kalan şeyler merak etmeyin çok düşüncesiz değilim birşeye ihtiyaç duymak ne demek anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?