attığım çöpü alan komşuu!!!!!!!!

senn çöpün neticede senden çıkmış. onlarda bilmeden bakmıslar işe yarar diye almışlar işte. bilerek aldılarsa da başkalarının artıklarıyla yetinen insanlar bunlarda napıcaksın. idare sart

bence fazla takılıyorsun.çöpe bakmanız bile hatalı
özellikle bakmadım ki yazdıklarımı okumadan yargılamayın ltfn zemin katta oturuyorum çöp tam camımın az ilerisinde duruyor neyapayım gayr-iihtiyari gördüm biranda oldu almaları daha eşimi yeni geçirmiştim hatta geri bıraktıklarının bile farkına sonra vardım camın önünde beklemedim ne olcak diye yani ben neyapayım

canim oyle dusunme. Kiminiin eskisi kiminin yenisi oluyor bilemezsin. Senin oldugunu bilmiyorlardir. Araniz kotu oldugu helde almazlardi yoksaki takilma. Belki bi islerine yarar diye sevin hatta . Bosver

İhtiyacaları vardır Ondan almışlardır..Kızmanıza gerek yok bence...

anşılmadı neden kızdığım öyle olsun ne diyeyim

Siz onları ihtiyacınız olmadığı için atmışsınız
Kimin aldığı sizi ilgilendirmemeli
Attıktan sonra çopu takip etmeniz çok ilginç
Bidahakine böyle eşyalarınızı belediyelere falan verirseniz gerçekten ihtiyacı olanlar kullanır

girene çıkana karışan insanlar , bizden önce kiracımızın apartmana borcu varmış bilmiyorduk eşmin yakasına yapıştı verceksiiz diye , öğrendikten sonra vercez demiştik zaten siz bütün apartmanın hakkını yediniz Müslüman değilsiniz başııza gelcek belalar var dedi üstüne Müslümanlığıma laf etti , doğalgaz yeni açılmıştı dönmüyordu sayaç arızalıydı tak tak ses çıkarıyordu arıza hattını aradık baktılar bişey yok dediler gittiler sonra bi gün şikayet etmişler bizi sayaçtan ötürü kaçak kullanıyorlar diye kayıtlara bakıldı durum anlaşıldı bahçeme saçlarını kesip kesip attılar uyardık birürü şey yaşandı hep bi karalama peşindeydiler nedense ve daha bir sürü şey yani hatırlayınca ister istemez bu olayda bi hinlik var diye düşünüyorum bilmiyorum benim düşüncem YİNEDE DİYORUM KİM İÇİNDEN BİRŞEYİ İHTİYACI OLDUĞU İÇİN ALDIYSA HELALİ HOŞ OLSUN . kimseden korkumda yok sadece ağzımın tadının kaçmasından korkuyorum. ennn kısa haliyle duygularımı paylaştım ..

neden okumadan cevap veriyorsunuz ben bu konuda çok duyarlıyım bilmeden yorum yapmışsınız takipetmişim diye gerçekten ilginçsiznz

yazmadan geçemedim muhtarlıklara bırakırsanız ihtiyaç sahiplerine kullanmadıklarınızı ulaştırmada yardımcı oluyorlar.bu arada vermişsiniz okudum konunuzu ama verecek birini bulamazsanız diye yazmak istedim.

yazmadan geçemedim muhtarlıklara bırakırsanız ihtiyaç sahiplerine kullanmadıklarınızı ulaştırmada yardımcı oluyorlar.
cnm teşkkür ederim biliyorum bu günkü yaptığım ilk defa oldu yani ilk defa çöpe attım bi çoğu kullanılamaz azınlığı işe yarar diye aceleden koydum poşete eşime vermk için ama değindiğim konu birinin almaası faydalanması değil ,sorunlu olduğumuz o kişiyi biranda kutunun başında grünce o anki şaşkınlığımın eseri açtım konuyu

neden okumadan cevap veriyorsunuz ben bu konuda çok duyarlıyım bilmeden yorum yapmışsınız takipetmişim diye gerçekten ilginçsiznz

Neden okumadan cevap verdiğini duşunuyorsunuz
Siz soylediniz eşim attıktan sonra baktım onlar aldı diye ve sonradan yeniden bıraktılar diye
Bu kadar stres sağlığa zarar

Neden okumadan cevap verdiğini duşunuyorsunuz
Siz soylediniz eşim attıktan sonra baktım onlar aldı diye ve sonradan yeniden bıraktılar diye
Bu kadar stres sağlığa zarar
evet eşim attı ve sonra baktımki o kişi poşetlerle uğraşıyor hatta o an etrafa saçarmı acaba diye düşündüm gözükmesini istemediğimden dolayı özellikle içine attırmıştım, geriye bıraktığı anı görmedim bıraktıktan sonra gördüm bütün bunlar benim görüş alanımda oluyor şuan hala çöp kutusunu görüyorum çünkü maalesef başka manzaram yok ne yapayım perdemimi çekeim onları başkası alsaydı buraya konu açmazdım tabikide ben o komşulardan dolayı tedirginim

fazla takıntılı ve fazla kuruntulusunuz...
bu kadar değmeyecek kişileri önemsemeyin.
senin oldugunu bilerek ya da bilmeyerek almıslar. muhtemelen eşya oldugu gözüküyordur poşetten almışlardır.
onların seviyesine inip de laf açıldığında bunu yüzlerine vurmam.
ayrıca siz de onlar gibi takip peşindesiniz demek ki.
eşiniz çöpleri o zaman arabayla 2 sokak öteye götürsün!!
sizin gibi olmayan insanlardan anlayış bekleyemezsiniz..

kasti ve bilinçli yapılan birşeyse sana söylediklerinde lafı verir geçersin.
bir dahakine de boş prezervatif doldur o zaman pislik öyle yapılmaz böyle yapılır diyerekten...

anlamıyorum bu kadar gereksiz şeyler dert edilir mi yahu...

bilmiyorum evet takıntı belki kabul ediyorum diğer arkadaşında dediği gibi streste yaptım ama merakımdan özellikle takip etmedimki ettiysm ettim derdim ayrıca eşimin acelesi vardı uğraşamm dedi. bu hatayı bidaha yapmm inşallh . kendime de kızdım .

Son düzenleme:

ne hatası ben onu ironi olsun diye yazdım..
ciddi ciddi çöplerinizi deşip atmayı ya da başka yere götürmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
adı üzerinde çöp...

bir dahakine kıyafetleri konteynr yanına bıraksın eşiniz.

:) acele edip çöpe gitmesinden dolayı hata yaptım canım başka sakin bi gün iyice ayıklayıp biyerlere gönderebilirdim. yanievden çıkarken çöp vasfıyla çıkmasından dolayı kızdım kendime

Verdiğim cevabı iyi okuyun lütfen niyetleri ne olursa olsun demiştim bende... Sürekli çöp konteynerini mi izliyorsunuz, onlar size ne kadar takıntılıysa siz de takıntılıymışsınız belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…