- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Hmmm olabilir..Arkadaş hali vakti yerinde insanlar diyor o yüzden art niyetli aldıklarını düşünüyor
karıştırdılar dişlerine uygun olanı aldılar demek yada birşey bulamadılar hahahahagetirip geri koymuşlar yaaa ilginç gerçektenburdan gözüküyor poşetler
hiç düşünmemiştim cnm söylediğin iyi oldu kesmek güzel fikir:)karşılaştığında "gelecek sefere söyleyin çöpleri direkt kapınıza bırakayım" de..
iç çamaşırlarını da atmadan önce mutlaka kes.. ülke sapık kaynıyor ne olur ne olmaz..
gene tıka basa aynı duruyorlar sanırım bişey almamışlarkarıştırdılar dişlerine uygun olanı aldılar demek yada birşey bulamadılar hahahaha
bence al poşetleri çıkar iyice karıştırın gözden kaçan birşey olmasın de
senin olduğunu nerden bilsin müneccimmi? belkide ihtiyacı var. bencil olmamak lazım. çöp yerıne belkı birinin üzerinde olarak o kıyafet. biraz mantıklı düşünmek gerek.
arkadaşlar ben giymelerine bir şey demiyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım öyle bencillikle suçluyorsunuz içinden giyinmelri değil sorun bu insanlardan herşeyi beklerim zaten geri bırakmışlar. komşularımın görmesini istemiyorum böyle bi hakkı yokmu insanın okadar bencil değilim attığım çöpte gözüm yok sadece seziyorum bi şeyler sankiMemlekette miletin son model giyindiğine bakmayın geçimsıkıntısı çeken milyonlarca insan var ve yıllarca yeni kıyafet alamayan insanlar bunlarda böyle herhalde
muhtemelen giymek için almışlardır,ben kıyafetleri birisine veremediğim zaman temiz poşete koyup konteynırın yanına koyuyorum ordan muhakkak ihtiyacı olan birisi alıyo çöpe gitmemiş oluyor
onlarda muhtemelen giyecek olduğu için almışlardır sıkma canını
arkadaşlar ben giymelerine bir şey demiyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım öyle bencillikle suçluyorsunuz içinden giyinmelri değil sorun bu insanlardan herşeyi beklerim zaten geri bırakmışlar. komşularımın görmesini istemiyorum böyle bi hakkı yokmu insanın okadar bencil değilim attığım çöpte gözüm yok sadece seziyorum bi şeyler sanki
beğendiklerini içinden alıp koymuşlardırgetirip geri koymuşlar yaaa ilginç gerçektenburdan gözüküyor poşetler
zaten küçücük bi camım var onuda onlar yüzünden neden kullanmayayım ben çayımı içerken oturduğum yerden gördüm olanları özellikle kontrol etmedim kim alcak diye laf sokmayınız ne yaptığımın gayet farkındayım..almalarını senın özelıne bakmalarını istemıyorsan camdan izleme ozaman canım sende yada özel şeylerını bi başka çöp kutusuna attır.
işte anlatmak istediğimSırf meraktan aldılarsa hastalar kesin.
İhtiyaç sahiplerine ulaşacaksa ne ala.
ona bi sözüm yok ama hali vakti yerinde insanlar sonuşta defalarca sorun yaşamışım benim olma ihtimalini bile düşünemiyorlar pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?