attığım çöpü alan komşuu!!!!!!!!

fakir mi bu komşular
gerçi fakirlikle ilgisi yok millet çöpten eşya toplamaya bayılıyor var öyle tanıdıklarım

alsınlar boşverin

getirip geri koymuşlar yaaa ilginç gerçekten burdan gözüküyor poşetler
karıştırdılar dişlerine uygun olanı aldılar demek yada birşey bulamadılar hahahaha
bence al poşetleri çıkar iyice karıştırın gözden kaçan birşey olmasın de

karşılaştığında "gelecek sefere söyleyin çöpleri direkt kapınıza bırakayım" de..

iç çamaşırlarını da atmadan önce mutlaka kes.. ülke sapık kaynıyor ne olur ne olmaz..
hiç düşünmemiştim cnm söylediğin iyi oldu kesmek güzel fikir:)

Memlekette miletin son model giyindiğine bakmayın geçimsıkıntısı çeken milyonlarca insan var ve yıllarca yeni kıyafet alamayan insanlar bunlarda böyle herhalde

senin olduğunu nerden bilsin müneccimmi? belkide ihtiyacı var. bencil olmamak lazım. çöp yerıne belkı birinin üzerinde olarak o kıyafet. biraz mantıklı düşünmek gerek.

karıştırdılar dişlerine uygun olanı aldılar demek yada birşey bulamadılar hahahaha
bence al poşetleri çıkar iyice karıştırın gözden kaçan birşey olmasın de
gene tıka basa aynı duruyorlar sanırım bişey almamışlar

Bazı insanlar hali vakti yerinde olsa da buldukları eski ya da kullanılmış giyecekleri giyinirler. Kötü niyetle sizin ne attığınıza bakmak için aldıklarını düşünmüyorum, hoşlarına gideni giyinmek için almış olabilirler. Hem siz onları çöpe atmışsınız zaten kimin aldığının ne önemi var ki. Ha laf söz etmek için aldılarsa duyduğunuzda verirsiniz ağızlarının payını olur biter. Bende bazen atmak zorunda kalıyorum, çalıştığım için vaktim olmuyor kimin ihtiyacı var kimin yok diye sormaya, bazen yanlışta anlayabiliyor insanlar bu durumu, ama temiz poşette çöpün kenarına koyuyorum ihtiyacı olanlar alsın diye. Geçen gün çöpe indiremedim hava kötüydü çocukları da evde yalnız bırakmamak için, eşim gelene kadar daire kapımın önüne koydum üst kattaki komşum poşetleri karıştırdı birkaç bir şeyi de almış bana söylemedi bile alıyorum diye ama bende yanlış düşünmedim belki söyleyemedi çekindi diye düşündüm üstünde durmadım.

senin olduğunu nerden bilsin müneccimmi? belkide ihtiyacı var. bencil olmamak lazım. çöp yerıne belkı birinin üzerinde olarak o kıyafet. biraz mantıklı düşünmek gerek.
Memlekette miletin son model giyindiğine bakmayın geçimsıkıntısı çeken milyonlarca insan var ve yıllarca yeni kıyafet alamayan insanlar bunlarda böyle herhalde
arkadaşlar ben giymelerine bir şey demiyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım öyle bencillikle suçluyorsunuz içinden giyinmelri değil sorun bu insanlardan herşeyi beklerim zaten geri bırakmışlar. komşularımın görmesini istemiyorum böyle bi hakkı yokmu insanın okadar bencil değilim attığım çöpte gözüm yok sadece seziyorum bi şeyler sanki

Bizim burda belediyenin geri dönüşüm yerleri var hanımlar atmayın lütfen kıyafetlerinizi alamayan çok insan var sizlerinde vardır belediyenizin bi araştırın.komşularınız art niyetlimi bilmiyorum ama ortada enteresan birdurum olduğu açık.

Bizde öyle yapıyoruz katlayıp pşete koyuyoruz ve hep alıyorlar oradan.

Keşke camimim imanına verseydiniz bizim burda böyle yapıyorlar ben anladım sizin arkanızdan dedikodu yapacaklarından korkuyorsunuz ama buda onların ayıbı , umursama

almalarını senın özelıne bakmalarını istemıyorsan camdan izleme ozaman canım sende yada özel şeylerını bi başka çöp kutusuna attır.

çok kayda değer şeyler yoktu içinde iki üç parça az kullanılmış şeyler vardı sadece. bende gider kendim götürürüm ihtiyacı olan kişilere sorar soruştururum herzaman elimden geleni yapmaya çalışırım şuan sadece özel bi durumdan dolayı böyle yapmayı tercih etmiştim sadece hata etmişim

almalarını senın özelıne bakmalarını istemıyorsan camdan izleme ozaman canım sende yada özel şeylerını bi başka çöp kutusuna attır.
zaten küçücük bi camım var onuda onlar yüzünden neden kullanmayayım ben çayımı içerken oturduğum yerden gördüm olanları özellikle kontrol etmedim kim alcak diye laf sokmayınız ne yaptığımın gayet farkındayım..

Bizim komsu da copten copu alip bahcemize atmisti bana kalsa yonardim onu ama annem ahh annem dusmez kimsenin seviyesine sagolsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…