Sör azıtmış kız bu
Evlenmesi lazım bi an önce. Topiğin goncagüllüğü bozulacak
Nazar ettiniz saçlarıma...
Bir çıktım dışarı, kar fırtınası.
Ee sonrası malum, ben ve pırasa saçlarım...
kendimi şu sen yenisin galiba diye bir reklam vardı orda gibi hissettim :26: hoşbulduk cnm
kendın dedın bıze
Şarabı ve laptop ı ile küvet keyfi yapan after'a bir şey demediniz ama hıhhh
Aus barıştımı şekerim bizim cadılar. Bu analığı en yaşlımız olarak sen yapmalısın
Aus barıştımı şekerim bizim cadılar. Bu analığı en yaşlımız olarak sen yapmalısın
Şarabı ve laptop ı ile küvet keyfi yapan after'a bir şey demediniz ama hıhhh
İyi bişey mi diyorsun kötü bişey mi ; şöyle laf sokmasız iyi bir laf çıksın be ağzından bana
Valla eşim geldi demin ''laaan kimle konuşuyorsun sen gecenin bir yarısı balkona çıkmış '' dedi.
Bende dedim '' kocacım kocacım bildiğin gibi değil , repto ile melo kavga etti '' melo ile konuşuyoruz dedim.
O da bana '' Ha s.... lan '' demedi tabii ama gözlerinden okudum ben.Kırk yıllık ciddi kadın imajım yerle bir oldu adamın gözünde
tlfk parada anlaşabiliriz çeneni kapalı tutarsan
tlfk parada anlaşabiliriz çeneni kapalı tutarsan
İyi bişey mi diyorsun kötü bişey mi ; şöyle laf sokmasız iyi bir laf çıksın be ağzından bana
Valla eşim geldi demin ''laaan kimle konuşuyorsun sen gecenin bir yarısı balkona çıkmış '' dedi.
Bende dedim '' kocacım kocacım bildiğin gibi değil , repto ile melo kavga etti '' melo ile konuşuyoruz dedim.
O da bana '' Ha s.... lan '' demedi tabii ama gözlerinden okudum ben.Kırk yıllık ciddi kadın imajım yerle bir oldu adamın gözünde
o affetse ben affetmem çoğunu bana çıkecesinnnnnnnnnnnnn
Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???
sen hemen nıye araya sokuyorsun kendını
biz dün 3 kişiydik; nazlıcan , bedirhan ve ben
kısacası; 2 kişinin yok olması lazım 1 kişinin haraca bağlanması için
Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???
Tlfk kendi yaptığın boku sıçratma len bana.
Konuyu değiştiriyor benim masumiyetim üzerinden
Aus kocan alışacak artık bunlara :)))
Sana ağzımdan ne kelimeler çıkacak herkes şaşacak
Ciddi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?