Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aus barıştımı şekerim bizim cadılar. Bu analığı en yaşlımız olarak sen yapmalısın

İyi bişey mi diyorsun kötü bişey mi ; şöyle laf sokmasız iyi bir laf çıksın be ağzından bana

Valla eşim geldi demin ''laaan kimle konuşuyorsun sen gecenin bir yarısı balkona çıkmış '' dedi.

Bende dedim '' kocacım kocacım bildiğin gibi değil , repto ile melo kavga etti '' melo ile konuşuyoruz dedim.

O da bana '' Ha s.... lan '' demedi tabii ama gözlerinden okudum ben.Kırk yıllık ciddi kadın imajım yerle bir oldu adamın gözünde

Aus kocan alışacak artık bunlara :)))

Sana ağzımdan ne kelimeler çıkacak herkes şaşacak

Ciddi misin?

Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???

Tlfk kendi yaptığın boku sıçratma len bana.

Konuyu değiştiriyor benim masumiyetim üzerinden

sen hemen nıye araya sokuyorsun kendını
biz dün 3 kişiydik; nazlıcan , bedirhan ve ben

kısacası; 2 kişinin yok olması lazım 1 kişinin haraca bağlanması için

nayırrrrrrr hem bana hava attı dedim jakuzi alamadınmı diye o da dedi vintage diye bişi var canm dedi beni eziklemeye çalıştı gururum incindi telafi etmeli

Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???

ateş after'ı çağırmış
o da gitmiş

küvetin içi ağzına kadar dolu su, kucakla laptop ve laptop koruyucusu
elınde bir kadeh yıllara meydan okumuş şarap
gerisini after getırsın

Tlfk kendi yaptığın boku sıçratma len bana.

Konuyu değiştiriyor benim masumiyetim üzerinden

Masumiyet derken?
Şarap, vintage bir küvet, çağırdığı iddia edilen bir banyo....

Ben bundan bilimkurgu+dram+korku+psikolojik+? film çıkarır, başrolü de hakkını vermek adına sana veririm after.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…