• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Benim boşluğumu doldurmak mı?
Çıkışa gel, burası bizim özel alanımız değil, göz önünde kavga etmeyelim:41:

Tefo, "en güzel yorum yapanüye" kategorisine gittin mi sen bacım de hele?
İlla dürtmek mi gerekiyor:63:
Zaten benden güzelsin diye gıcığım sana artık, git görevini yerine getir valla bak kavga çıkartırım:19:

Benim de mi?:53:
Sen daha doymadın kavgaya, gel hele gel:41:

Hahaha . Neresindesin ule izmir'in ? Söyle , kapındayım ! Kapıya çıkmayan ne olsun ? :63:

Burdaki herkes birbirini nerden gördü acaba ? Tefo çok mu güzel ? Merak ettirdiniz insanı yav? :53:

Yahu şimdi anlamadığım şu ; after ve surrender , size diyorum öncelikle...Surrender sen her konuya yazıyor musun şekerim ? yazıyorsun...Bu konu da ciddi bir oy potansiyelin var mı var...Eeee halk arasında buna maydonoz demezler mi ; derler ? After halkın sesi değil mi?

Alınmayın yahu siz yapmayın , bunca gün muhabbetiniz var.

After ve maritsa ...siz de barışın hadi ... konunuzu hala bilmiyorum o sebeble objektif olamıyorum.Kim kimi yanlış anladıysa itirqaf etsin derhal , buna da halk arasında büyüklük onda kalsın derler....

Gelelim bana....Gelmeyelim vazgeçtim:37:

Ama , sen de G-string giyen su aygırı ile barış :5:
O da şaka yapmıştı aslında, ama şaka anlayışınız uymadı tabi ... :26:

bence maydonoz olmak burnunu sokmak anlamına gelıyor
her konuda bilgisi olana , maydonoz demezler aus:19:

Sur...
Sen böyle yaptıkça ben kırılıyorum hakikaten...
Ben de öyle düşünüp ilk oylamada yazmıştım dedim ama değil mi?
Ayrıca yüksek merciilerde akrabalarım var:27:, onlara danıştık ve iyi bir şeymiş.:52:
O da kategorinin esprize edilmiş halidir.
Aşkolsun valahi ha...
Sen ki her konuya vakıf, yazmadan duramadan üyesin.
Maydanozla alakalı iki bilgi patlat şurda da, havamızı bulalım.:52:

Yahu şimdi anlamadığım şu ; after ve surrender , size diyorum öncelikle...Surrender sen her konuya yazıyor musun şekerim ? yazıyorsun...Bu konu da ciddi bir oy potansiyelin var mı var...Eeee halk arasında buna maydonoz demezler mi ; derler ? After halkın sesi değil mi?

Alınmayın yahu siz yapmayın , bunca gün muhabbetiniz var.

After ve maritsa ...siz de barışın hadi ... konunuzu hala bilmiyorum o sebeble objektif olamıyorum.Kim kimi yanlış anladıysa itirqaf etsin derhal , buna da halk arasında büyüklük onda kalsın derler....

Gelelim bana....Gelmeyelim vazgeçtim:37:

kacamazsın :23::23::23:

Ripo da bana sormuştu aynı soruyu. 56 ne kız diye.

Ripo hatırladın mı

senınle sonbahar gecesi tanısmıstık hatırlar mısın afo
soguk ruzgarlar esıyordu tepemizde.
biz aldırmazdık tabi:ssz:
sonra sana mesaj attım 56 ne demek diye:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X