- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
tartısmadan sonra b.ka sarıyorlar eheuehben o muhabbetlere girmiyorum yanlız ben b.k bile diyemem normalde kaka derim kibarım
tartısmadan sonra b.ka sarıyorlar eheuehben o muhabbetlere girmiyorum yanlız ben b.k bile diyemem normalde kaka derim kibarım
Benim bildiğim M e L o D i, bu yoruma karşılık dozer kullanır.
Kaç leona kaç...
seni gorduk ama gormedikmi gordukmu sanıyorum ben
Sevdim bunu, ama buna mantıklı bir açıklama bulmam gerek. Severim orjinal lafları
69 neden 68 değilse ondan hacı
KibarmışKaka ne ya geyta geyta. Kaba şey
3 gün topicte kal, kibarlık işlemiyor.
Evrim geçiriyorsun istemsiz.
Hiç ben diyecek adam mıydım?
Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki
Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yokBöyle kabullendim ben 56 yı,tamam
Benim bildiğim M e L o D i, bu yoruma karşılık dozer kullanır.
Kaç leona kaç...
once cumlenı anlamaya calısıyorum sekerim bi dk
Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki
Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yokBöyle kabullendim ben 56 yı,tamam
mesela arkadaşımın evıne girdim ve evi b..k götürüyor , her yer savaş alanı gibi
bende derım ; bu ne yaa ortalığı 56 ya çevirmişsiniz.
yada bir yerde birileri birbirine girmiş göz gözü görmüyor
hemen yapıştır lafı : bu ne yaa ortalık 56 ya dönmüş
3 gün topicte kal, kibarlık işlemiyor.
Evrim geçiriyorsun istemsiz.
Hiç ben diyecek adam mıydım?
tefoyu gor beni gorme dedinyaaaaa hani beni gormedin tefoyumu merak ediyosun gibi algıladım yanlısmıki aceb
Senin bir kaç reel arkadaşına burada yazdıklarını print screenlesem
Ne tavşanı oğlummmmm :)))))
Tavşanı dağa kaldırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?