• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Efemine davranışları olmadığı için baban çakmamış olabilir belki de....

Öyle bis.ler var ki..Tam adam gibi adam,tam evlenilecek erkek imajı çiziyorlar...........

Doğrudur canım , bilemem .Ben görsem anlardım da:34:

Yıldız Teknik ,Matematik bölümü Kenan :)

Repto, benim her türlü kabulüm :P Ben onu Bis'ten normale çeviririm. Benim kadınsı cazibem başarır bunu.

:52::52::52:

su foton kusagı oldugu zaman kendimi dısarı atcam bakarsın telekinezi telepatik yeteneklerden biri banada carpıverir :27:

Yok kuzum yok , rahat ol sen...
Bu gece burada takıl foton moton unutursun:34:

Ben demiştim eşime şirinceden arsa alalım diye ama beni dinlemedi:47:
Şimdi parayı kırarduk:27:
Pansiyonun tek geceliğini 3 bin dolar yapmışlar:53:

Geleceği görmüşsün tebrikler canım ;
Var ya oranın halkı , esnafı iyi değerlenidirsin bu zamanı

Ebush güzelim ,kızının alerjileri nasıl oldu?

Aynen dinlemedi beni şimdi dövünüyor:47:
Sen hala burdamısın, kalk kız bulaşıkları koy makineye:23:

ebushhum sen kalk demeden valla kalkamıyorum yaa
hay agzına saglık.
bu saatlerde burda ol ciddiyim:6:
ben kactım:10:

Geleceği görmüşsün tebrikler canım ;
Var ya oranın halkı , esnafı iyi değerlenidirsin bu zamanı

Ebush güzelim ,kızının alerjileri nasıl oldu?

Teşekkürler canikom:21:
Bende seneye En ileri görüşlü kk üyesi adayı olacağım:27:
Alerjiden anlamadım ben bişi canım ya, doktorda yok pazartesiyi bekleyeceğiz.:32:
Bugünde aynı saatte yine kızarıklar oluştu sonra yine kayboldu.
Anlamadım gitti:44:. Resimlerini çektim kızarıklık olmazsa doktora o resimleri göstereceğim.

İki arkadaşım vardı...Biri kimya öğretmeni..Diğeri Konservatuardan....Aralarında yüzük takmışlardı.....İkisinde de en ufak efemini tavırlar yoktu...Bildiğin yurdum erkeği...Aileleri de bilmiyor-muş..Hatta birinin bir köye tayini çıkmıştı da ona kız beğendirmeye çalışıyorlarmış....Öyle demişti....Ve ben bu iki normal erkek görünümlü bıyıklı sakallı tipin dudak dudağa öpüştüğünü gördüm...........:53:

O günden sonra herkesten şüphelenmiştim bir ara....Sonra geçti bu şüphem..Kim nasıl mutluysa öyle olsun bana ne modundayım...Ama yine de pek hoşuma giden bir durum değil.................

Teşekkürler canikom:21:
Bende seneye En ileri görüşlü kk üyesi adayı olacağım:27:
Alerjiden anlamadım ben bişi canım ya, doktorda yok pazartesiyi bekleyeceğiz.:32:
Bugünde aynı saatte yine kızarıklar oluştu sonra yine kayboldu.
Anlamadım gitti:44:. Resimlerini çektim kızarıklık olmazsa doktora o resimleri göstereceğim.

Akıllı arkadaşım benim ,seni boşuna sevmemişim;resim çekmen iyi olmuş

Selamlar, nasılsınız?

Topiğe duyurumdur; oylarımı kullandım.
M e L o D i artık rahat uyku çekebilir.:52:

İki arkadaşım vardı...Biri kimya öğretmeni..Diğeri Konservatuardan....Aralarında yüzük takmışlardı.....İkisinde de en ufak efemini tavırlar yoktu...Bildiğin yurdum erkeği...Aileleri de bilmiyor-muş..Hatta birinin bir köye tayini çıkmıştı da ona kız beğendirmeye çalışıyorlarmış....Öyle demişti....Ve ben bu iki normal erkek görünümlü bıyıklı sakallı tipin dudak dudağa öpüştüğünü gördüm...........:53:

O günden sonra herkesten şüphelenmiştim bir ara....Sonra geçti bu şüphem..Kim nasıl mutluysa öyle olsun bana ne modundayım...Ama yine de pek hoşuma giden bir durum değil.................

Zaaten nerde yakuşuklu ? Ya sahipli ya da gay, en iyi ihtimalle bis.
Nolacak sonumuz bilmiyorum. İlle lezbiyenliğe itiyorlar insanı yahu.
Gay birini beğenmekte lezbiyenliktir yani :53:

Kenan konusunu gördüm, öyle değildir.
Gayet heteroseksüeldir, imzamı atarım ibareme.:34:

Yok canım neden lezbiyenlik olsun ki....Sen onu erkek olarak düşünüyorsun kadın değil...Arkadaş ortamında bir çocukla tanışmıştık 2 kız arkadaş..Çocuk bize karşı bir kibar,bir kibar...Çiçek verdi ikimize de ..Biz mest tabi...Hangi kız etkilenmez....:1:Çocuk çıktı bir ara...Sonra adı Hasan olsun...Hasan geliyor dediler...Biz iki saf heyecandan ayağa kalktık iyi mi :9: Saygı duruşuna geçtik resmen...Sonra öğrendik ki adam gaymiş ciddi ciddi...Şok olmuştuk..........:53:

valla ne gay ne de lezbiyen travestileri tek geçerim..
kardeşim ağızlarını açmasalar ya da kavga anında " deniz deniz, ya abbdullah abi sana diyorum bi dur allah aşkına " demeseler victoria secrets melekleri halt etmiş yani : ))

Çok iddialı oldu be canım , :6::6: moduna geçtim.

Ama babam dediydi dedim ben burda

Çok samimi bir arkadaşımın kuzeni.
Oradan biliyorum bende.
Kaçamaklarına bile şahitlik ettik.:52:
Yani nasıl diyeyim, gay olan bir adamın yapamayacağı şeyler onlar ki, yine bir arkadaşım sayesinde birçok gay insanla da tanışmışlığım, hatta uzunca vakit geçirmişliğim(:53: kısa tutmaya çalışsam da) vardır.

Back
X