• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ağızları açıkta bırakacak kadar yakışıklı olanlar var içlerinde...Kıvanç Tatlıtuğ haltetsin yanlarında...O derecede yani.....

Çok sinir bozucu..............

kıvancı ben begenmiyorum ya
cogu kız iç gecırıyor ama nedense hic ilgi alanıma gırmedı

hayatım bu yazdığım tamamen istatistiksel veriler, tez çalışmasından : istanbul adına yazıyorum.
çoğu çok çocuklu aileden geliyor ve ve en yüksek oran doğuanadolu bölgesi, aile içi şiddete tecavüze uğrayan çok, çoğunluğu evden kaçıyor, gizli bir yatkınlığı saklayabildikleri sürece kalıyorlar aileleriyle, aralarında aile baskısı ile evlenmiş çocuğu olan bile var.
bir hayat kadınından daha çok kazanıyorlar, kesinlikle fuhuştan başka iş yapamıyorlar, agresiflikerinin en büyük nedeni kadınsal hatlara sahip olmak için yedikleri hormon iğneleri, yaşayabildikleri belli mahalleler dışında kimlik saklıyorlar, uyuşturucu kullanımı düşük, vemüşterileri olan türk erkekleri kesinlikle bak altını çiziyorum kesinlikle korunmak istemiyorlar.
artık düşün hayat kadınından daha fazla kazandığına göre ne kadar rağbet görüyorlar...

Oha, neden korunmak istemiyorlar? çok tehlikeli değil mi ? Kadından çok tercih edilmeleri, o zaman ona gelen erkeklerde gay . Ohanes .

selam kızlar :) ben hiçbirini beğenmiyorum:23:

acaba erkek arkadaşımdan sonra
diğer kalanların cenaze namazını kıldım
ondan mı:27::27:

kıvancı ben begenmiyorum ya
cogu kız iç gecırıyor ama nedense hic ilgi alanıma gırmedı

Bende beğenmiyorum
Sarışınlaran hoşlanmam zaten
Zenci severim ben böyle kara kara kalın dudaklı
Bu muhabbetin sonu nereye gidiyor acep:23:
Bu arada eşim jopanlara benziyor onlar kadar çekiktir gözleri kader işte:16:

Bende beğenmiyorum
Sarışınlaran hoşlanmam zaten
Zenci severim ben böyle kara kara kalın dudaklı
Bu muhabbetin sonu nereye gidiyor acep:23:
Bu arada eşim jopanlara benziyor onlar kadar çekiktir gözleri kader işte:16:

:52::52::52:
bence senın bu yorumun son nokta olsun:23:

Oha, neden korunmak istemiyorlar? çok tehlikeli değil mi ? Kadından çok tercih edilmeleri, o zaman ona gelen erkeklerde gay . Ohanes .

ehehhe : )) yok tercih edenlere gay değil de başka bir şey diyeceğim beni atacaklar siteden : )) zaten geçen çin çin memeler diye tuttufuruttiden bahsediyordum bir günlüğüne kovuldum : ))

hayatım istememelerinin sebebi uyarılma ve süreklikliği olarak zevk almadıklarından şikayet etmeleri, bunu tüm bu çalışmaya katılan travestiler transeksüeller dedi.

İyi muhabbetler.
Selamsız gibi daldım :)
Selam herkese, Ausencia ben geldim :)
Takipçinizim efendim, aranızda olmaya çalışacağım inş
sıpam izin verdiği sürece, yer var mı acep ?

ehehhe : )) yok tercih edenlere gay değil de başka bir şey diyeceğim beni atacaklar siteden : )) zaten geçen çin çin memeler diye tuttufuruttiden bahsediyordum bir günlüğüne kovuldum : ))

hayatım istememelerinin sebebi uyarılma ve süreklikliği olarak zevk almadıklarından şikayet etmeleri, bunu tüm bu çalışmaya katılan travestiler transeksüeller dedi.

Şoktayımmm :30:

Back
X