Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Eee... işleri bu :)
Ben de psikoloji okumayı istedim, ben sözeli seçtiğim sene , psikolojiyi sözelden kaldırdılar !
Sanırım psikoloji okusaydım, benim de tezim bu olabilirdi :)

( şansın be güzelim ah ben neler çektim bu sersem sistemden. psikoloji harika ama çok fazla insan var işin içinde, sıkıyor bir süre sonra, otomatik oluyor mesela bir derdini anlatıyorsun hımmm acaba nasıl bir travma yaşadın diye cevap veriyor ne travması lan alt tarafı pasomu unutmuşum tam bilet almak zorunda kalmışım bu yani : ))

al işte çıktım balkona baktım
bi tarafım dondu o ayrı ama kıyamet falan hakgetire, bence milletin evine doğalgaz faturası gelince küçük çaplı bi kıyamet kopacak ödemelerde : ))

çatladın gülmekten yeter artık

bence çok sempatık bir kızsın, resmını görmesem bu söyledığıne mecburen katılırdım da neyse

Karyatidddddddddddddddd

Nerede göründün insanlara , ben nasıl görmedim seni.

Olmaz olamaz bu

repo, surrender güzel yorumlarınız için aha şuramdan( kalbim oluyor) teşekkür ederim : )
bu başlıkta toplanan tüm hatunlar hepinizi çok öpüyorum şak şak şak, iyi geceler diliyorum şak şak şak yarın çok erkek kalkmam gerek zıbarıp yatayım.
hepinizi çook mucuksss : ))

Karyatidddddddddddddddd

Nerede göründün insanlara , ben nasıl görmedim seni.

Olmaz olamaz bu

şekerim hani kızlar foto koyduğu bi muhabbet vardı ya ben de koydum o gün gösteriverdim kendimi ama elletmedim hala basbakirim kimse ellemedi beni : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…