Konu ile pek de alakası yok ama memeler deyince çağrışım yaptı...
İbrahim Tatlıses "memeler baş kaldırmış....." diye türkü söylüyor...Kadınlar kızlar da programında sahneye çıkıp memelerini sallayarak oynuyorlar....
Ben olsam kalkıp oynayamazdım...Çok utandırdım.........
karyacım bosver yaa.
Ben de aynen Surrender gibi eşimi tanıdığımdan beri tüm erkeklerin cenaze namazını kıldım...Ama yakışıklı bulduğuma yakışıklı,güzel bulduğuma güzel diyorum...
İletişime geçmiyorum ve hayallerime girmiyorlar diyeyim...
Neyi beğendirecekler memelerini mi....Valla yazarken bile utandım resmen........
21 Aralığa birlikte girelim ,senetyi beraber geçirelim.
Tiryandafila benim eski kullanıcı adımdan arkadaşımdır.
Bu aralar oğlu sebebi ile aktif değil ama bir ara kasıp kavururdu buraları
aminnn canımıniçi, allah herkesi hayırlı temiz insanlarla karşılaştırsın.
Konu ile pek de alakası yok ama memeler deyince çağrışım yaptı...
İbrahim Tatlıses "memeler baş kaldırmış....." diye türkü söylüyor...Kadınlar kızlar da programında sahneye çıkıp memelerini sallayarak oynuyorlar....
Ben olsam kalkıp oynayamazdım...Çok utandırdım.........
Ben de aynen Surrender gibi eşimi tanıdığımdan beri tüm erkeklerin cenaze namazını kıldım...Ama yakışıklı bulduğuma yakışıklı,güzel bulduğuma güzel diyorum...
İletişime geçmiyorum ve hayallerime girmiyorlar diyeyim...
Neyi beğendirecekler memelerini mi....Valla yazarken bile utandım resmen........
7 kocalı Hürmüz şarkısıyla çocuklar oynatılıyorsa memeler bal kaldırmış şarkısıyla kadınlarda rahatça oynar diye düşünüyorum
gönlümüz var tatlım : ) tarafından kabul görür mü ?
Katılıyorum ! Ne iğrenç şarkıdır yahu ... Biz onun bir tarafına, şarkı yapıp bilmemneler baş kaldırmış diye şarkı yapıyor muyuz ? Ki erkeklere daha uygun olurdu yani
Neydi eski kullanıcı adın ? Özele yazsana..Merak ettim...
eminim ahlak ve edebin zerresini taşıyan bir hanım değil utanmak orada bile bulunmazdı, o ne feci bir şarkıydı öyle...
allah aşkına millet para için karısına beni başkasıyla düşün aşkım dedirtiyor, bu arsızlık bile değil düpedüz hastalık...
Ben tv de izlerken yerin dibine geçiyorum..O türküde kendi kendime bile oynayamam açıkçası...Bazan aslında normal bir şey de ben mi abartıyorum diyorum......:44:
Aminnnn :) Bu arada, sen bu araştırmayı ne için yapmıştın ? Yani neden ilgileniyorsun böyle ? Merak ettim
Yok canım özele gerek yok.
yusufun_annesi idi.
O zaman sadece ekim anneleri topiğine ve bdv'ye giriyordum.
Sonra 2 yıl girmedim siteye , yönetimin haberi var ; saklayacak bir 2. üyelik durumum yok yani
Yok canım özele gerek yok.
yusufun_annesi idi.
O zaman sadece ekim anneleri topiğine ve bdv'ye giriyordum.
Sonra 2 yıl girmedim siteye , yönetimin haberi var ; saklayacak bir 2. üyelik durumum yok yani
Herkese iyi geceler diliyorum .
Benim bu seferde büyük bebe ağlamaya başladı, ne yapıyormuşum diye sorup duruyor
Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?