Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

7 kocalı Hürmüz şarkısıyla çocuklar oynatılıyorsa memeler bal kaldırmış şarkısıyla kadınlarda rahatça oynar diye düşünüyorum

anlayan anladı kuzu

21 Aralığa birlikte girelim ,senetyi beraber geçirelim.

Tiryandafila benim eski kullanıcı adımdan arkadaşımdır.

Bu aralar oğlu sebebi ile aktif değil ama bir ara kasıp kavururdu buraları

Neydi eski kullanıcı adın ? Özele yazsana..Merak ettim...

eminim ahlak ve edebin zerresini taşıyan bir hanım değil utanmak orada bile bulunmazdı, o ne feci bir şarkıydı öyle...
allah aşkına millet para için karısına beni başkasıyla düşün aşkım dedirtiyor, bu arsızlık bile değil düpedüz hastalık...

O namazı bende kıldım.
Cemaat yapsaydık bari
Canım var ya ; bizler bizim gibi düşünen evlatlar yetiştirerek ancak kurtulacağız bu çirkin örneklerden

7 kocalı Hürmüz şarkısıyla çocuklar oynatılıyorsa memeler bal kaldırmış şarkısıyla kadınlarda rahatça oynar diye düşünüyorum

Ne de güzel diyorsun

gönlümüz var tatlım : ) tarafından kabul görür mü ?

Görmez mi, gönlünüzü gönlümüze kattım....
Gece gece şair olacam valla sayende

Katılıyorum ! Ne iğrenç şarkıdır yahu ... Biz onun bir tarafına, şarkı yapıp bilmemneler baş kaldırmış diye şarkı yapıyor muyuz ? Ki erkeklere daha uygun olurdu yani

iyi cevap olmuş, daha gece 12 olmadı ama, çok ayıp

Neydi eski kullanıcı adın ? Özele yazsana..Merak ettim...

Yok canım özele gerek yok.

yusufun_annesi idi.

O zaman sadece ekim anneleri topiğine ve bdv'ye giriyordum.

Sonra 2 yıl girmedim siteye , yönetimin haberi var ; saklayacak bir 2. üyelik durumum yok yani

Ben tv de izlerken yerin dibine geçiyorum..O türküde kendi kendime bile oynayamam açıkçası...Bazan aslında normal bir şey de ben mi abartıyorum diyorum......:44:

Herkese iyi geceler diliyorum .
Benim bu seferde büyük bebe ağlamaya başladı, ne yapıyormuşum diye sorup duruyor
Görüşmek üzere.

Aminnnn :) Bu arada, sen bu araştırmayı ne için yapmıştın ? Yani neden ilgileniyorsun böyle ? Merak ettim

ben yapmadım, ünide psikoloji okuyan arkadaşımın bitirme teziydi , o bir nevi röportaj ve anket yapıyor ben de ona yardım olarak yanında bilg.yazıyor, röportajı çözüyordum. çok travesti ve transeksüel ile konuştuk. Yalnız şunu söyleyim dehşet bakımlılar.

ya böyle sözlenenleri nişanlananları görünce cok imreniyorum yaa

yusufun_annesi idi.

Sonra 2 yıl girmedim siteye , yönetimin haberi var ; saklayacak bir 2. üyelik durumum yok yani

Hatırlıyorum sanki :)

yusufun_annesi idi.

İkinci üyelik diye düşünmedim ki tatlım yaa..Yanlış anlaşılma oldu sanırım...Tanımıyormuşum zaten o nickinle seni...Ben çok nick değiştirdim....Kazenle tartıştım attı beni bir kaç kez :))) Üyelerle değil de onunla kişisel takışmalarımız oluyordu...Ama inat ettim geldim yine..Bazıları yüzsüz falan da dedi...Ama tek ben değilmişim ki geri gelen....Sanal dünyanın cilveleri işte...İnsanlar çok çok yanlış anlamaya müsaitler burada.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada derim öyle güzel şeyler

Bu aralar pek sık oluyor o aralar ama dikkatini çekerim

Herkese iyi geceler diliyorum .
Benim bu seferde büyük bebe ağlamaya başladı, ne yapıyormuşum diye sorup duruyor
Görüşmek üzere.

İyi geceler canım.

Her zaman gel.

(o büyük bebeler küçüklerden beter zaten ,ben ikisini de yatırdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…