Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Selam topikdoş melekleri
Nabersiniz bakalım
Benim bu gün migrenim tuttu sürekli yattım valla
Kocişlede küstüm şimdi barıştım

Selam topikdoş melekleri
Nabersiniz bakalım
Benim bu gün migrenim tuttu sürekli yattım valla
Kocişlede küstüm şimdi barıştım

Migren sende de mi var , çok fena yaaa...

Eşinin K.K düşüncelerinde de anlaştınız mı canım?

Migren sende de mi var , çok fena yaaa...

Eşinin K.K düşüncelerinde de anlaştınız mı canım?

Evet canım anlaştık.
Ama ben biraz frenleyeceğim kendimi
Migren bu sene çıktı bide sinuzitte var işin kötüsü ilaçlara alerjimde var böyle acayip bir kişiliğim işte

Evet canım anlaştık.
Ama ben biraz frenleyeceğim kendimi
Migren bu sene çıktı bide sinuzitte var işin kötüsü ilaçlara alerjimde var böyle acayip bir kişiliğim işte

Geçmiş olsun canım.
Aman ha diğer konuda frenleri sağlam tut , bir daha sorun yaşanmasın.O yokken , yokken

Senin torunun mu var
Kaç yaşındasın?:26:

Bende şaşırdım duyunca ama genç torun sahiplerinden bence.

Banada öyle geliyor.
Gerçi benim bir tanıdığım var 60 yaşında çatır çatır takılıyor nette maşallah

Bende kaçıyorum yavaş yavaş ....Alış veriş ve bazı keyifsel gezi faaliyetleri bizi bekliyor.

Görüşürüz....

27 yaş 30 yaş bana çok yaşlı gibi gelirdi eskiden...Anneanne tipine bürünücem sanırdım....Sandığım gibi olmadı...50-60 yaşlarda nasıl olacam acaba.....Ya da o yaşlara gelebilecekmiyim acaba.....İnsan hayatı pamuk ipliğine bağlı...Bu gün varsak yarın yokuz......:26:

İnsan büyüdükçe büyüyüyeceğini hissediyor :114:

Ben de en çok aşkı merak ederdim, büyüdüğümde de aynı hisseder miyim diye Yaş ilerledikçe bazı hisler ölür gibi düşünüyordum ben de, ama büyüyorum, sonuç; ben hala aynı çocuk ben :90:

İnşallah cici bastonlu nineler olmak da nasip olur hepimize, ve inşallah o gün de bugünlerimize güleriz tebessümle:119:

Amin inşallah canım....En çok istediğimiz şey, eşimle beni çocuklarımız gömerler inşallah............

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin inşallah canım....En çok istediğimiz şey, eşimle beni çocuklarımız gömerler inşallah............

Böyle bir duaya amin diyemem, evlat acısı da zor, anne baba acısı da... Ayırt edemem... Rabbim ölümün de hayırlısını versin.

Bu arada imzanda ekli resme bayıldım çok güzel çok anlamlı Allah ağzınızın tadını bozmasın

kızlar şu gıcık face yıne başka bır boyuta geçmiş
ara ayarlarını bulup silicem , ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…