Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Şuan karşı koltukta oturan adama baktığımda;yan odada uyuyan oğlumu aklıma getirdiğimde '' iyi ki hayatımdalar '' demekten başka bişey geçmiyor aklımdan.

Neden evlendim sorusunu sormadım mı hiç geçen yıllar içinde?
Sordum muhakkak.(ama sonunda hep iyi ki evlemişime vardım)
Keşke evlenmeseydim demedim mi hiç bi kavganın ardından?
Dedim elbette.(Onu boğasım geldiği cinnetim geçince ne keşkesi be salak,iyi ki dedim yine)

Aşık olunca...hele bir de aşık olduğunuz adamı sevince;

Neden evlenmeyeceksiniz ki?

Ailesi mi kortutacak gözünüzü?Burada okuduğunuz ya da çevrenizde olan biten gelin-kaynana-erkek bermuda şeytan üçgeni mi?

Doğru adam/doğru kadınsanız birbirinizin için hele bir voltranı oluşturun bakalım o dış mihraklara karşı ''bir'' olmak ''biz'' olmak nasıl keyifli.

Aşık olduğunuz kişi ile saatlerce kitap fuarı gezip ayrı ayrı evlerinize dönmek yerine elleriniz kollarınız dolu açın bakalım aynı kapının anahtarını,gece yarısı miskinleyin kahve eşliğinde yeni kitaplarınızı okurken.Arada kalkıp öpüşün ve tekrar sayfa 26'Dan devam edin ama aklınız biraz öncede takılı kalıp aynı satırı okuyun bakalım 3-4 kez,nasıl bir keyif sonra konuşalım

Çocuğunuzu parka götürüp ondan çok eğlenin beraber hele bir...

Evinizin karar mercisi olun,annenizin değil canınızın istediğini pişirin;canınız yemek yapmak istemiyorsa eşinizin mükellef menemeni ile hayatınızın en romantik ekmek banmasını yaşayın hele bir...

Arada özleyin birbirinizi,özlemek için farklı planlar yapın;yapışık ikiz akdi değildir nikah ve sonra vuslat ne tatlı gelir insana !

Faturalar,ödemeler,ekstreler...Kafanız muhasebe yapmaktan çatlayacak gibi mi oluyor ; karşınızda duran adam işte tamda bugünler için orada

Geçen gecelerde oğlumuzu dedesine bırakıp bowling oynamaya gittik eşimle,etrafımızda genç sevgililer ve kalabalık arkadaş grupları vardı ama en müthiş ikili bizdik,çünkü biz ''bizdik''.

Hani kim bilir ne çok önemli anı yazmayı unuttum;

Ama birini seviyorsanız elinizi verilen aile cüzdanını almak değil evlilikte mesele...
O kişi ile ''biz'' olmakta.
Bir erkeğin eşine sunduğu en aşk dolu söz bence '' karım '' demek!

evlilik güzel,siz bakmayın görüp duyduklarınıza...evlilikte değil kabahat;aşk denen duyguya gereken önemin verilmemesinde.
Onun gelip geçici olduğuna inandırmış bir şehir efsanesi insanları,ama asıl hikaye olan bu.
Aşk geçen yıllara inat;orada tüm çoşkusu ve yeni yol arkadaşları (sevgi,sadakat,alışkanlık,paylaşımlar) ile yola devam eder.
Herkesin aşkı da ,yolu da açık olsun.

Baktım da şimdi konuda çoşmuşum.8 mesajım varmış.
Bakayım daha neler yazmışım merak ettim.

Ben hatırlıyorum o yorumu...
İdolüm olan evlilik, meğer gerçek hayatta da karşılıkları varmış demiştim...
Allah tadınızı hiç bozmasın.

Ben hatırlıyorum o yorumu...
İdolüm olan evlilik, meğer gerçek hayatta da karşılıkları varmış demiştim...
Allah tadınızı hiç bozmasın.

Amin canım.
Dur K.K repliklerinden öğrendiğim gibi ;daha güzeli sizin olsun

Bekar ama yıllardır başı bağlı.
Böyle de kalacak gibi işin garibi.

Bağlı derken , kapalı mısın ? :)
Ben saat 2'yi geçince tarife değiştiyorum, jeton paraşüte geçiyor haberiniz olsun kızlar

Aus çok beğendim ben yazını...

Boşuna şair ruhlu üyede nam salmamışım.

Bazen burada güzel yorumlarım oluyor ne yalan söyleyeyim , öyle herkes okusun istiyorum.

O kadar emin oluyorum ki doğru birşeyler yazdığımdan ...

ausun yazıları düşüncemi pekiştirdi
ben yarın evleniyom

Ben de gaza geldim tekrar okuyunca.
Adama, hadi yarın beni kaçır diye mesaj atasım gelmedi değil...
Ah Ausencia ah...
Bizimki böyle olmazsanazar:) kapınızı çalarız ama.

Yahu karşınızdakini bilen tanıyan sizsiniz.

Biz evlenmeden öncede , ilişkimizde aynıydık ; şimdi bakıyorum da ikimizde o dönem hiç rol yapmamışız.

Hani o zamanlar akıl edemedikleri gelişti ama akıl edebildiklerinden evlenince hiç vazgeçmedi.

Amannn...Evliliği seviyorum ben ya da aşkı.

ben rol yapmıyorum da benimki yapıyor mu aklımı karıstırıyor bu ara

Son düzenleyen: Moderatör:

ben rol yapmıyorum da benimki yapıyor mu aklımı karıstırıyor bu ara
[/QUOTE]

Valla kuzum senin ki benim bile aklımı karıştıyor

Kızlar , ben kaçarrrrrrrrr ,öpüldünüz. Bir sürpriz olmazsa salı görüşürüz, annemden o zaman gelorum. İyi geceler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…