Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

deli gibi istediğiniz bir şeyden, durduk yere soğudunuz oldu mu?:26:
sanırım bazı şeyler bana göre değil.

Herkeste olabilir zaman zaman..Birşey canını sıkar,yok artık istemiyorum dersin....Aradan biraz zaman geçince yeniden ve bu kez daha güçlü bir şekilde istemeye başlarsın......

çoooookkk eskizmua şekerim unuttum mu seni : ))

sağdan sayıyorum : aus, repo, surrender, nevreste, seramik, ben, ebushhh su sıra fasülyeden unuttuğum kaldı mı?

ya şaka gibi sendrom yazmamışım hayatım sen de varsın
yeni liste
aus, repo, surrender, nevreste, seramik, sendrom ben, ebushhh su sıra fasülyeden

Herkeste olabilir zaman zaman..Birşey canını sıkar,yok artık istemiyorum dersin....Aradan biraz zaman geçince yeniden ve bu kez daha güçlü bir şekilde istemeye başlarsın......

garip olan şu ki, ortada şu anda canımı sıkan bır durum yok:26:

ama birileri ile ilgili kaygılarım var.
daha doğrusu hareketlerı hoşuma gıtmıyor

Son düzenleme:
kızlar kendinize ya da dostlarınıza yeni yıl hediyesi aldınız mı?
eğer evet ise neler aldınız ??

hiçbir şey almadım.
kimse başıma yılbaşı hedıyesı çıkarmasın

anammmmm ne demek hediye çıkarmasın : )) bence kendi aramızda da hediyeleşelim illa somut mu olması gerek?
mesela biri şarkı gönderir, diğeri şiir gönderir, biri ünlü söz yazar 2013'e keyifle girelim :))

Şurada 1 kişi beni merak etmiş mi bak hele ya
Biri "melo nerdesin ortaam" demiş yarım yamalak o kadar
Hani ölsem kalsam, hastalansam veya ne bileyim bacaklarımı inceltmek için lipolazer ameliyatı olsamda hiç ayağa kalkamasam umurunuzda olmayacak

Kendime başka topik arasam iyi olacak, çok pis bozuğum hepinize

Bu arada ebuşcum, gitmemene çok sevindim tatlım...

niye öyle diyorsun ( hem nereye ?? yok öyle
gencecik kızsın ne liposu hem allah korusun ne ölmesi
bismillah, akşam buluşuruz kaynatırız melo : ))

Bırak 30'lu yaşları şimdi babam 67 yaşında oldu diye , birinin 65'de vefat haberini alsam ; gençmiş daha yorumunu yapıyorum.
Birde 30'lu yaşlarda kendimi hep annemim döpiyes takımlarını giymiş düşünürdüm

Geldim geçtim hala jean'ler ...

Bu arada,

sEndRoM'un gözüyle SELAM herkese :82:

Aleyküm Selam'da Ausencia'nın Gözüyle

ausu bekliyorum ondan yaratıcı fikirler cıkar
bana kalırsa hıc bulamam

Düşünüyorum ara ara kuzum , uzun , naif , iddialı , türkçe ya da yabancı dillerde...

oooo bakıyorum da briç masası kurulmuş seramik, nevreste, repo, surrender, aus
ben de katılıyorum dördüncüye okey dönsün : ))

Kız bu hesapla 6 kişiyiz , okeyde yancı olmayı sevmem ben

Dun neler kaynattiniz :) gecmise gidemedim henuz .

O neyin listesi ?

Aşk hikayemi anlattım canım , kızlar gece itibarıyla yıldırım nikahı kıymaya karar verdi

Ahhh benim melodim gelmiş , küsmüşte tehditler savurmuşmuş.

İyi okumamışsın geçmişi , Ladycedar seni sordu ,bende netinle ilgili gereken açıklamayı yapınca herkes aydınlaşmış oldu

Aynen bana da 60 lı yaşlar genç geliyor...

Ben de 30 lu yaşlarda saçım topuz,saçlarım bembeyaz,cildim kırışmış,gözümde okuma gözlüğü olucak sanıyordum....

Aynen bana da 60 lı yaşlar genç geliyor...

Ben de 30 lu yaşlarda saçım topuz,saçlarım bembeyaz,cildim kırışmış,gözümde okuma gözlüğü olucak sanıyordum....

Bana kalırsa Rabbim izin verir de yaşarsak , 60 larda genelin dışında tiplemeler olacağız

Bana kalırsa Rabbim izin verir de yaşarsak , 60 larda genelin dışında tiplemeler olacağız

Bazı şeyler yaşla değil görüş açısı ve insanın yapısı ile alakalı bence....Bazan tv de dikkatimi çekiyor...Özellikle evlenme programlarında.....Bu gün bir kız vardı...Sandım ki 40 küsur yaşında...Hatta bir kaç yaş daha büyük gibi..Kesin benden büyüktür diye düşündüm...27 yaşındaymış ama... Giyim tarzı,saç,makyaj,tavırlar vs de etkili belki de.....Bazıları yaşının çok çok üzerinde görünüyor bu yüzden....

niye öyle diyorsun ( hem nereye ?? yok öyle
gencecik kızsın ne liposu hem allah korusun ne ölmesi
bismillah, akşam buluşuruz kaynatırız melo : ))

Ahhh benim melodim gelmiş , küsmüşte tehditler savurmuşmuş.

İyi okumamışsın geçmişi , Ladycedar seni sordu ,bende netinle ilgili gereken açıklamayı yapınca herkes aydınlaşmış oldu

Aaaa, cedarın sorduğunu görmemişim

Olsun, yine de herkes en az 5 kere sormalıydı

Siz benim ne ilgi manyaa bir hatun kişisi olduğumu hala anlayamadıysanız diyecek bir şeyim yok
Düşünün psikolojimi, topiğe bir geliyorum, bir tane "melo" ana temalı mesaj okumuyorum, hayret bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…