Aaaa, cedarın sorduğunu görmemişim
Olsun, yine de herkes en az 5 kere sormalıydı
Siz benim ne ilgi manyaa bir hatun kişisi olduğumu hala anlayamadıysanız diyecek bir şeyim yok
Düşünün psikolojimi, topiğe bir geliyorum, bir tane "melo" ana temalı mesaj okumuyorum, hayret bişey ya
Aynen bana da 60 lı yaşlar genç geliyor...
Ben de 30 lu yaşlarda saçım topuz,saçlarım bembeyaz,cildim kırışmış,gözümde okuma gözlüğü olucak sanıyordum....
hiçde öyle olmuyor daha genç olabilmek için direniyoruz
ben 50 yaşındayım ama hiç öye yaşlıda hissetmiyorum ne yapayım
Salam hatunlar
Hardasınız?
Salam hatunlar
Hardasınız?
En iyisi , hiçbirşey yapmayın
Hardasınız ???
naber şekeriiimmm :))
Azerice nerelerdesiniz dedim canım
İylik şekerim senden naber?
[/QUOTE
yarım saat öncesine kadar iyidim ebushhh ama şu an felaket başım ağrıyor ve midem bulanıyor, yatsam iyi olur fenayım
aus, benim naçizane bir önerim var.
diyorum ki başlığın sahibesi olarak sen belirle kim kime yılbaşı süprizi yapacak, öncesinde de yazdım, şiir olur şarkı gönderilir e-card yollanır vs.re vs.re armağan seçimi şahıslara ait
ne dersin ve ne dersiniz kızlar??
bir aksilik olmaz ise en geç 31 aralık'da veririz hediyelerimizi
menfi müspet her yaklaşım kabul : )
Azerice nerelerdesiniz dedim canım
yarım saat öncesine kadar iyidim ebushhh ama şu an felaket başım ağrıyor ve midem bulanıyor, yatsam iyi olur fenayımAzerice nerelerdesiniz dedim canım
Ya biz bunu ciddi ciddi eşleştirme yapıp adrese hediye yollama versiyonunuda düşünmüştük ama düşünmekle kaldık ,icraata geçemedik.
Senin dediğin kolay , yaparız şekerim.
Kimler katılmak isterse yazsın , ben onlar arasında kura ile evde eşleştirme yaparım(en adili bu olur)
Sonra herkes birbirine sanal hediyesini sunar.
Buralardayız canım
Geçmiş olsun canım , baş ağrısına en iyi çare uyumak bencede
yarım saat öncesine kadar iyidim ebushhh ama şu an felaket başım ağrıyor ve midem bulanıyor, yatsam iyi olur fenayım
[yarım saat öncesine kadar iyidim ebushhh ama şu an felaket başım ağrıyor ve midem bulanıyor, yatsam iyi olur fenayım
ne haberrsin
Ablacım sen ne geziyorsun bu saatte kkda
Nehaber ablam
Ben varım
Maç vardı ya akşam onu izledik biraz,bende takılayım biraz dedimarturda içerde işi var biraz bende buradayım
Ne olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?