hoş bulduk canım
nasıl olsun eli yağda yanmış yarısı iyi kızarmış yarıs çiğ kalmış balk gibiyim yanmış tarafım çok acıyor vallahi yağla haşladm elimi acılar içinde yazıyorum
Kıyamam...
Zeytinyağı sürdün mü eline bakayım?
sürmediysen hemen koş, bolca sür.
Acısını da alır, 2 güne iyileştirir de.
Dipnot: Kocakarıyım.
hoş bulduk canım
nasıl olsun eli yağda yanmış yarısı iyi kızarmış yarıs çiğ kalmış balk gibiyim yanmış tarafım çok acıyor vallahi yağla haşladm elimi acılar içinde yazıyorum
gecmis olsunn buz filan koysaydin yumurtaninda iyi geldigini duymustum :26:
sağol canım buzlu suda bekletiyorum iki sattir elim dondu ama yanan yerler cıkarnca cayr cayır yanıyor vallahi bi kısmı su topladıyumurta akını bende duydum ama guvenemedim valla bepantenle idare edebildim .
sağol canım buzlu suda bekletiyorum iki sattir elim dondu ama yanan yerler cıkarnca cayr cayır yanıyor vallahi bi kısmı su topladıyumurta akını bende duydum ama guvenemedim valla bepantenle idare edebildim .
Bir yeriniz yandığı zaman yanan yeri ıslatıp şekere bulayın 5-10 dakika kalsın sonra bir daha hiç sızlamaz,kabarmazyeni yandıysa deneyin
iyi geceler....Esne esne bir hal oldum..........:97:
bir yerim yansa keşke heryerim yandı ayol sağ elim iptal lorp diye kzgn yağ dokuldu2 saatten fazla oldu yanalı vallahi öneriler guzel teşekkürler
sabahtan beri burdayim ya cikmak istiyorum cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?