Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yahu ben söyleyenleri yazın dedim. Nedir söylemenize engel söyleyenin birinin kk da yıllarca üye olması mı onu korumaya çalışmanız mı?
Merak etmeyin linç etmeyiz..

Çünkü ona iftira atılmadı kazen. Ve ona aniden çıkıpta böyle böyleymiş denmedi ulu orta önce özelden konuşuldu konu. Anladınız mı?

anlamadım ...

ne olacak şimdi ? Sizin içinde erkek dediler size sordum aramadınız olay budur neden bu kadar büyüttünüz ki ? Erkek çıksaydınız ne olacaktı ?

Anlayana kadar anlatırım ben mesele değil...

after yanlış anlama ama
fazla büyütmedin mi? birileri söylemiş işte,önemli olan aklanman değil mi?
insanlar her şey düşünebilir, düşüncelere engel olamayız
ve edıtörde üzerine düşen görevı yaptı sadece hepsi bu.
öyle düşünen insanlar da anlamış oldu senın bayan olduğunu
hem bu düşüncelerinden dolayı insanlara kızamayız ki?

Ne demek erkek çıksaydım ne olacaktı. Ne olacaktısı var mı bu işin?

evet %50 bu ihtimalde var... bu da size ders olsun burada cümle kurarken bir daha dikkat edin cümleleriniz nereye gidiyor...

Kazen söylemiyor belli ki..

Söyleyene sesleniyorum.

Birazcık gururun varsa gelirsin yazarsın bana özelden. Gerçekten sadece kim olduğunu merak ediyorum seni muhattap dahi almıyacağım. Ama kimsin gerçekten merak içindeyim kuyruk acın nedir daha önce tartıştığım biri misin merak ediyorum..

Sör, mesele düşünce değil ki?
Anladığım kadarıyla hepimizin ortak olarak karşı çıktığı şey, aleni olması.
Hadi biz biliyoruz ama o anda konuyu okuyan, after için öyle düşündü ve buna devam da edecek.
En basiti, ark olayı topiğe yansıdığında zaten sonuçlanmıştı ve arkadaşları da öğrensin diye Kazen getirdi onu buraya.
Bu konu üçüncü kez, bir topic ortasında konuşuluyor.
Aklında şüphesi olmayan insanların bile kurt düşmüş durumda.
Aynı şekilde, kimse bunun sorumlusu, rencide olan, hakkında olay yürütülen kişinin öğrenmesi kadar doğal ne olabilir ki?
Ayrıca bugün After'a yarın sana, bana...

Sör sen değilsin olaya maaruz kalan. Benim. Bende kızdım hemde çok kızdım..

Düşünceler değil mesele bu düşünceyi iftiraya çevirme. Ben kib bile yapmıyorum yahu

evet %50 bu ihtimalde var... bu da size ders olsun burada cümle kurarken bir daha dikkat edin cümleleriniz nereye gidiyor...

Kazen sen değiştirebiliyor musun o en ısınamadığınız üye tavrını?

Bende böyleyim işte.. Burası kafamı dağıttığım bir ortam ve içimden geldiği gibi olmak için burada 2000 küsür mesaj yazdım..

Son düzenleme:

elbette bizim başımıza da gelebılır canım.
ama bellı ki, bazı kişiler öyle düşünmüş ve düşüncelerini kazen'e bildirmiş.

...kızlar After_before , bayanmış
hepiniz doğruyu anladınız mı??
böyle yanılmalar olabilir.
ve hepımızın başına gelebilir.

Sör sen değilsin olaya maaruz kalan. Benim. Bende kızdım hemde çok kızdım..

Düşünceler değil mesele bu düşünceyi iftiraya çevirme. Ben kib bile yapmıyorum yahu

canım anlıyorum seni ; ama ne yapabiliriz bu tarz düşünenlere? tamam işte herkes anlamıs oldu
neyın ne oldugunu.

bugün ne giysem'e katılsa hepsi finale kalır diyeceğim siz güzel hanımlar...
benimlesınız her daim, gut nayt diyorum mucukss hepinızı... : ))

şu an midem bulanıyor sebepsiz
ama ortamı senlendırelım bari
ee tiviy sen at ortaya bir şeyler yenı gelen sensin

after bacim bence kapat konuyu bosveeer herkesi kafaya takmaya degmez kim bilir benim hakkimda neler dusunuyolardir salla sanal alem sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…