Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Margi şu avatarını değiş bee. Dikkatimi dağıtıyor

Az önce nevresteye dyordum bu avatarı after görünce dalga geçer diye.. Ayol sizede birşey beğendiremiyorum .. Bence çok iyi avatar biraz bu kafayla takılayım,bir ara değiştiririm . Dikkatini yazdıklarıma ver afo ..

Hahayyyttt sen kendinden gelen yağ ve sigara kokularından haberin var mııı. Topiğimizi kokutuyorsunn

Benim anca nickim kokar , tıkayın burun deliklerinizi ..
Gerçi senin tıkamana gerek afom,senin burun kılların top haline bürünmüş,pamuk görevini üstlenmiştin . Özledin mi lan benii

Yaa margi kıllı mıllı iğrenç şeyler yazma lenn.

Özledim tabi kızım. Ekşın oluyor destek kuvvet yok yalnız kalıyoruz.

Yaa margi kıllı mıllı iğrenç şeyler yazma lenn.

Özledim tabi kızım. Ekşın oluyor destek kuvvet yok yalnız kalıyoruz.

O iğrenç dediğin burun kılları,seni bir çok mikroptan koruyor ama benim şerrimden bir türlü koruyamıyooooooooorrrr afom
. Geldim işte ben yokken ne çok olaylar olmuş Üşenmedim hepsini teker teker okudum. Zaten burda olmadığım zamanlar,burda olanlardan;neler olduğuna dair haberleri teker teker alıyordum.

Ben geldimmmm

Hele bu gecede miskin miskin çekilin köşenizede görün azabımı

Marga nihayet gelebildin kuzum ,

Bu gece sıkı bir marga afo kapışması bekliyorum.

Ben geldimmmm

Hele bu gecede miskin miskin çekilin köşenizede görün azabımı

Marga nihayet gelebildin kuzum ,

Bu gece sıkı bir marga afo kapışması bekliyorum.

Hoşgeldin asi ruhum ,
melodi bugun Melodistan'a saçlarını boyatmaya gitmiş mesajında gördüm . Baştan aşağıya süsleniyor . E e e tabi yeni yıla yeni saç rengiyle , renklendirmek istiyor oda haklı . Bende hala karamsar saç rengimden vazgeçemedim ya püh bana ! Gelin gelin dediniz dayanamadım geldim be. Bu gece uyumak yok . Uyuyan,hababam usulü işer ona göreeeeeeeeeeee,sen nasılsın ablacım ?

Margi şu avatarını değiş bee. Dikkatimi dağıtıyor

Aynen ; ben bir de bu hatunun avatarını en güzel avatar seçmiştim

Eğlenceli olacaktı ne güzel, isteyen olursa her zaman yan cepteyim

Sen daha burdamısın aus kalkk evi temizle, yemek yap, çamaşırlar duruyor aaa pasaklı seni

Oooooo ; ben o işlerimi sabah 09:00 / 12:00 arası bitiyorum şekerim.
Tembeliz dediysek o kadar da değil

Sana o renk bile yakışır melodim

Eeee ; hadi biz geldik sen neredesin?

sahibinden.com beni kanser edecek, ne belalı bir siteymiş bu, adamın biri bana mesaj atıyor kızzz niye sattın bakim ben alacaktım onu
!!!!!!
bizim erkek milleti de ne açmış be kadına kadeşim...

Kuzum yahu bu entresan tiplere karşı nasıl bir çekim gücün var senin ; hepsi seni buluyor be güzelim

Ders çalışmaya başladım nihayet bu aralar...Artık sabah 5'e kadar afterin yolundan gitmeyeceğim.Uslu uslu ders çalışacağım.

Gece onu son gördüğümde tavlada 3-0 olmuştuk , koltuk altında tavla gelir bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…