- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aynen ; ben bir de bu hatunun avatarını en güzel avatar seçmiştim
Oooooo ; ben o işlerimi sabah 09:00 / 12:00 arası bitiyorum şekerim.
Tembeliz dediysek o kadar da değil
Sana o renk bile yakışır melodim
Eeee ; hadi biz geldik sen neredesin?
Kuzum yahu bu entresan tiplere karşı nasıl bir çekim gücün var senin ; hepsi seni buluyor be güzelim
Aynen ; ben bir de bu hatunun avatarını en güzel avatar seçmiştim
Oooooo ; ben o işlerimi sabah 09:00 / 12:00 arası bitiyorum şekerim.
Tembeliz dediysek o kadar da değil
Kuzum yahu bu entresan tiplere karşı nasıl bir çekim gücün var senin ; hepsi seni buluyor be güzelim
Ders çalışmaya başladım nihayet bu aralar...Artık sabah 5'e kadar afterin yolundan gitmeyeceğim.Uslu uslu ders çalışacağım.
Gece onu son gördüğümde tavlada 3-0 olmuştuk , koltuk altında tavla gelir bu gece
Teşekkür ederim ablacım o değerli oyun için ,varya az önce o kk enlerin konularına göz gezdirdim. Nerde adını gördüysem,sana oy verdim. A harfiyle başlıyor ya nickin , o yüzden ilk sıralarda . Gönlümüzün birincisisin be !
Bir sure telden istirak edicem size. Gece gelirim ama 1 gibi felan
sorma arıza paratoneri gibiyim maşallah : ))
nerede tez konusu ağır sapık, ruh hastası, psikopat, obsesif ve türevleri karya hemen orada yeşillenir :))
Bir sure telden istirak edicem size. Gece gelirim ama 1 gibi felan
Canımsın ; eyvallah.
Ne yapalım bu senelik gönlünüzün olayım , seneye listelerde
Ahhh ne acı ; bu gece seni göremeyeceğim
Aman ha; sana güveniyorum.Sen tüm psikopat sapık türevleri ile başedersin.
Selammnm cicisler
Bende burda olmadığım vakitlerde bol bol tavla oynadım , üyeler arası tavla turnuvası falan mı düzenlesek ne yapsak ? Şöyle kendi aramızda eğlenirdik. Birinciyede tavla takımı alır yollardık ama pulları havuç olanından . Oh oh iyi maşallah , bende bol bol ders çalıştım . Böyle tembel , boş gezenin boş çantası , işe yaramaz gibi görünsemde akıl küpüyüm maşallah . Ama şunu söyleyeyim insanın ruhu,bedeni,zihni yorulunca harbiden erkenden uykusu geliyor. Bu arada bu gece kimse uyumaz diyordur sen uyumaya çoktan niyetlenmişsin ayol
Selam canım...
Uyumayacağım ; ders çalışacağım güzellik.
Eee tabii bakacağız , vazgeçilmez , karşı nkonulmaz bir muhabbet sunarsanız erteleyebilirm
Margarkotin küsmüyuz
Tweetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ........... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Gittin diye çok üzüldüm, sensiz burası bir hiiiiiiiç Bir daha gitme olur mu ?
Sorunların halloldu mu ?
sahibinden.com beni kanser edecek, ne belalı bir siteymiş bu, adamın biri bana mesaj atıyor kızzz niye sattın bakim ben alacaktım onu
!!!!!!
bizim erkek milleti de ne açmış be kadına kadeşim...
Ve selamlar herkese ,yoklama varmış ? Bensiz olmaz .. Bu gece bifonun başına bela olacağım,dönüş yaptımmmmmm
Margarkotin küsmüyuz
Ne zaman yazdin kiz okumadim ben
Biri şu tiviye ona küs olmadığımı,ve ve ve onu çok özlediğimi söylesin .Sen yokken kulaklarını çok çınlattım,özlem dolu sözlerle.Hoşgeldin demiştim ama cevap verdin mi vermedin mi bilmiyorum(senin topicten) Tekrar hoşgeldin bacım,gece mangala çıkarız artık
Bir kere bana da denk geldi böyle bir dangalak, olabiliyor bazen canım...
Eh nihayet, hoşgeldin tatlım....
Oy getirdin mi oy, ondan haber ver, yoksa ne yapalım biz seni
Ne zaman yazdin kiz okumadim ben
Ozledinde madem niye muhattap olmuon hain
Mangal iyi fikir
Oy sana dolanayım,oy ooyyyy melodim nedir bu güzellikler nediiiiir bu güzellllikleerrr ... Sende hoşgeldin Melodistan'lı.. =) Saçların ve keyfin nasıllar =)
Hoşgeldin tivi dediğimde oralı bile olmadığın için muhattap olmuyordum bana yazmanı bekledim ...Buralarda yokken çok yedin mi geceleri yemek hı ? Söyle bakayım kaç kilo aldın.Erimek için kk'ya geri döndün dimi ? Ah sen yok musun sen .. Tivi buğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?