Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Teşekkür ederim ablacım o değerli oyun için ,varya az önce o kk enlerin konularına göz gezdirdim. Nerde adını gördüysem,sana oy verdim. A harfiyle başlıyor ya nickin , o yüzden ilk sıralarda . Gönlümüzün birincisisin be !

sorma arıza paratoneri gibiyim maşallah : ))
nerede tez konusu ağır sapık, ruh hastası, psikopat, obsesif ve türevleri karya hemen orada yeşillenir :))

Bende burda olmadığım vakitlerde bol bol tavla oynadım , üyeler arası tavla turnuvası falan mı düzenlesek ne yapsak ? Şöyle kendi aramızda eğlenirdik. Birinciyede tavla takımı alır yollardık ama pulları havuç olanından . Oh oh iyi maşallah , bende bol bol ders çalıştım . Böyle tembel , boş gezenin boş çantası , işe yaramaz gibi görünsemde akıl küpüyüm maşallah . Ama şunu söyleyeyim insanın ruhu,bedeni,zihni yorulunca harbiden erkenden uykusu geliyor. Bu arada bu gece kimse uyumaz diyordur sen uyumaya çoktan niyetlenmişsin ayol

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımsın ; eyvallah.

Ne yapalım bu senelik gönlünüzün olayım , seneye listelerde

Bir sure telden istirak edicem size. Gece gelirim ama 1 gibi felan

Ahhh ne acı ; bu gece seni göremeyeceğim

sorma arıza paratoneri gibiyim maşallah : ))
nerede tez konusu ağır sapık, ruh hastası, psikopat, obsesif ve türevleri karya hemen orada yeşillenir :))

Aman ha; sana güveniyorum.Sen tüm psikopat sapık türevleri ile başedersin.

İlk seçmelerde yollayamadım listemi . Tamamlayamamıştım da zaten .. Aynen seneye seni tüm bölümlerde görmek dileğimle

Selammnm cicisler

Selam canım...

Uyumayacağım ; ders çalışacağım güzellik.
Eee tabii bakacağız , vazgeçilmez , karşı nkonulmaz bir muhabbet sunarsanız erteleyebilirm

Margarkotin küsmüyuz

Tweetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ........... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Gittin diye çok üzüldüm, sensiz burası bir hiiiiiiiç Bir daha gitme olur mu ?
Sorunların halloldu mu ?

Tweetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ........... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Gittin diye çok üzüldüm, sensiz burası bir hiiiiiiiç Bir daha gitme olur mu ?
Sorunların halloldu mu ?

Canimmm hosbulduk :) kovulmassam gitmem artik INSALLAH :) haloldu canimmmm :))
Ay cok tessekur ederim ya ilgine

sahibinden.com beni kanser edecek, ne belalı bir siteymiş bu, adamın biri bana mesaj atıyor kızzz niye sattın bakim ben alacaktım onu
!!!!!!
bizim erkek milleti de ne açmış be kadına kadeşim...

Bir kere bana da denk geldi böyle bir dangalak, olabiliyor bazen canım...

Ve selamlar herkese ,yoklama varmış ? Bensiz olmaz .. Bu gece bifonun başına bela olacağım
,dönüş yaptımmmmmm

Eh nihayet, hoşgeldin tatlım....
Oy getirdin mi oy, ondan haber ver, yoksa ne yapalım biz seni

Sana o renk bile yakışır melodim

Eeee ; hadi biz geldik sen neredesin?

Pek yakıştı canım sorma...Nasıl böyle bir hata yaptım hayret...
Şu an koyu kızıl saçlarım, mutlu olmadım sanki böyle

Afo, inco, tülo sizlere göremedim?
Yoklama alacağım demedim mi ben?
Allahım bir kere laf dinleyin ya

Margarkotin küsmüyuz

Biri şu tiviye ona küs olmadığımı,ve ve ve onu çok özlediğimi söylesin .Sen yokken kulaklarını çok çınlattım,özlem dolu sözlerle.Hoşgeldin demiştim ama cevap verdin mi vermedin mi bilmiyorum(senin topicten) Tekrar hoşgeldin bacım,gece mangala çıkarız artık

Ne zaman yazdin kiz okumadim ben
Ozledinde madem niye muhattap olmuon hain
Mangal iyi fikir

Pek yakıştı canım sorma...Nasıl böyle bir hata yaptım hayret...
Şu an koyu kızıl saçlarım, mutlu olmadım sanki böyle

Afo, inco, tülo sizlere göremedim?
Yoklama alacağım demedim mi ben?
Allahım bir kere laf dinleyin ya[/QUOTE]

Oy sana dolanayım,oy ooyyyy melodim nedir bu güzellikler nediiiiir bu güzellllikleerrr ... Sende hoşgeldin Melodistan'lı.. =) Saçların ve keyfin nasıllar =)

Ne zaman yazdin kiz okumadim ben
Ozledinde madem niye muhattap olmuon hain
Mangal iyi fikir

Hoşgeldin tivi dediğimde oralı bile olmadığın için muhattap olmuyordum bana yazmanı bekledim ...
Buralarda yokken çok yedin mi geceleri yemek hı ? Söyle bakayım kaç kilo aldın.Erimek için kk'ya geri döndün dimi ? Ah sen yok musun sen .. Tivi buğum

Oy sana dolanayım,oy ooyyyy melodim nedir bu güzellikler nediiiiir bu güzellllikleerrr ... Sende hoşgeldin Melodistan'lı.. =) Saçların ve keyfin nasıllar =)

Melodi bu demek oluyor ki ; eli kolu boş gelmiş

Son düzenleme:

Kiz yeni gordum araya kaynamissin
Kilo aldim ama vermeye hiiiic niyetim yok,yemeyr devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…