Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

10 sene önce sinemada izlediğim bir filmi izledim bu gün
Anılarım depreşti, yaşlandığımı hissediyorum
Nasılsınız kuzular?

Kuzum, ben cumartesileri anneme gidiyorum, salı ları geliyorum. O yüzden anca girdim nete. Annemde net yok :)

Selo dicem sana :)

sana da nick bulalım kuzu durul nasıl ?
ya da melo yazmıstı seceneler bır kac tane onlara bak ıstersen de gecmıs sayfalarda :26:

sana da nick bulalım kuzu durul nasıl ?
ya da melo yazmıstı seceneler bır kac tane onlara bak ıstersen de gecmıs sayfalarda :26:

Ben , kafamda ampülün yanmasını bekliyorum canım ya.
Hani böyle bir şey olacak ve ben evet buldum diyeceğim.
Ve anlamı da derin olacak İnşallah bulurum hehe. Sağol kuzum

Ben , kafamda ampülün yanmasını bekliyorum canım ya.
Hani böyle bir şey olacak ve ben evet buldum diyeceğim.
Ve anlamı da derin olacak İnşallah bulurum hehe. Sağol kuzum
tamam kkuzu
ben de tam kararımı vermemıstı ama
birden olunca oluyor

ebushh bulasıkk:18:
ausa avatar yakısmadı dedik küstü işte :26:

İyiyim canım
''Keşke 30 olsam'' filmin ismi

Bana göre bir film değil anlaşılan , daha 30 olmadan 30 yaşında olmak için keşkelere çekemiyorum . Erken daha. Ben merdivenin başında sayılırım . Bende geçenlerde bir film izledim . Karanlıkta Kalanlar diye.. İzlemenizi tavsiye ederim =)

Yok kız bende 30 yaşında değilim. Filmi izlerken 15-16 yaşlarındaydım anılarım depreşti
Tavsiye ettiğin filme mutlaka bakacağım

Yok kız bende 30 yaşında değilim. Filmi izlerken 15-16 yaşlarındaydım anılarım depreşti
Tavsiye ettiğin filme mutlaka bakacağım

İzle mutlaka ah bir adam var filmde,karısının çocuğunun önünde eşini aldatıyor küfürü bastım adama ! Ağzımda uçuk çıkacaktı nerdeyse o derece yani sinir oldum ..

Geldim yahu ne küsmesi...
Hemen değiştireceğim bende ; hiç mi hiç ısınamadım bu kadına.
Diğerini bulamıyorum

Ebush canım sen olmayınca ekşınları rafa kaldırdık ; bu gece geldin ekşında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…