Hangi konuyu kuzum
sözlükcülerden biri konu acmıs 2 resım koymus bu abim talipleri bekliyorum diye.
sonra kendi oldugunu yazdı
sonra da millet cevap yazdıkca yani alay ettikce bu sansürsüz küfretmeye basladı neyse ki konu silindi
tuh ya kacirmisim ben
sözlükcülerden biri konu acmıs 2 resım koymus bu abim talipleri bekliyorum diye.
sonra kendi oldugunu yazdı
sonra da millet cevap yazdıkca yani alay ettikce bu sansürsüz küfretmeye basladı neyse ki konu silindi
Bu insanlara cevap vermemek gerek diye düşünüyorum hatta düşünmekle kalmayıp ısrarcıyım bu konuda.
Hele ki erkek olduğunu ifşa eden üyelerin buradan malzeme toplamalarına tahammül edemiyorum.
A bile yazılmasa geldikleri gibi gidecekler....!
Bu insanlara cevap vermemek gerek diye düşünüyorum hatta düşünmekle kalmayıp ısrarcıyım bu konuda.
Hele ki erkek olduğunu ifşa eden üyelerin buradan malzeme toplamalarına tahammül edemiyorum.
A bile yazılmasa geldikleri gibi gidecekler....!
Topiğime mesaj atar atmaz kiblemem bir oldu. Cevap verdikçe yüz buluyorlar
Aferin kuzum ...
Sen nasıl oldun dünden beridir?
Gereken mercilere gereken özürler iletildi mi?
İyiyim ablam merak etme =) Bir hata yaptıysam , özür dilemesinide bilirim ve diledim .. Senin için rahat olsun sıkma o güzel canını ..
Seninde gece gece canını sktım,nikotinlerin verdiği zararı alacağım . Ödeşeceğiz
Aman aman siz iyi olun da...Biz ödeşiriz
dertlisin ve benim haberim yokİyiyim ablam merak etme =) Bir hata yaptıysam , özür dilemesinide bilirim ve diledim .. Senin için rahat olsun sıkma o güzel canını ..
Seninde gece gece canını sktım,nikotinlerin verdiği zararı alacağım . Ödeşeceğiz
Aynen öyle =) Bu tivi melodinin yasaklarına niye uymuyor ! Dün gecede benim topiğime sardı yemekte yemek diye tutturdu gecenin bi yarısında
dertlisin ve benim haberim yok
Yok yok dertli değilim sen yanlış anladın dubaaaağğğğğ:26:
e kim kime niye ozur diledi hiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?