Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hangi konuyu kuzum

sözlükcülerden biri konu acmıs 2 resım koymus bu abim talipleri bekliyorum diye.
sonra kendi oldugunu yazdı
sonra da millet cevap yazdıkca yani alay ettikce bu sansürsüz küfretmeye basladı neyse ki konu silindi

sözlükcülerden biri konu acmıs 2 resım koymus bu abim talipleri bekliyorum diye.
sonra da millet cevap yazdıkca yani alay ettikce bu sansürsüz küfretmeye basladı neyse ki konu silindi

tuh ya kacirmisim ben

Bu insanlara cevap vermemek gerek diye düşünüyorum hatta düşünmekle kalmayıp ısrarcıyım bu konuda.
Hele ki erkek olduğunu ifşa eden üyelerin buradan malzeme toplamalarına tahammül edemiyorum.
A bile yazılmasa geldikleri gibi gidecekler....!

aynısını yazdım oraya ben de
topa tutulmaktan son an da kurtuldum ki
çocuk küfretmeye baslayınca cevap yazanlara, mıllet cevap yazmayı kesti

Topiğime mesaj atar atmaz kiblemem bir oldu. Cevap verdikçe yüz buluyorlar

Aferin kuzum ...

Sen nasıl oldun dünden beridir?

Gereken mercilere gereken özürler iletildi mi?

İyiyim ablam merak etme =) Bir hata yaptıysam , özür dilemesinide bilirim ve diledim .. Senin için rahat olsun sıkma o güzel canını ..

Seninde gece gece canını sktım,nikotinlerin verdiği zararı alacağım . Ödeşeceğiz

Aman aman siz iyi olun da...Biz ödeşiriz

dertlisin ve benim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…