- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
tatlılarım o vakit surrender beni silmiş : ))
canı sağolsun :))
tatlılarım o vakit surrender beni silmiş : ))
canı sağolsun :))
Geç yatalım ama çok geç yatmayalım tamam kızlar sabahlıyoruz [o/FONT]
Alış alış boşver çok dert edilecek bir mevzu değil
O kadar çok tembelsin ki :26:, daha çamaşırları ayırıp ütü yapacaksın ! WcYi banyoyu bir elden geçireceksin ! Seni özleyen evin var hadi naş
Aynen gulum
evet margi, sende bilirsin bu acıyı
canım ben resim için ekledım seni :) hatta o gün bile söyledım,,,resim için ekleyip silebilirsiniz
bunda bır yalnıs yok dedım
ben zaten arkadaş listemki bazı kişileri bile silmeyi düşünüyorum:) profılımde yer kaplıyor
bakmak ıstedıgım yoruma bakamıyorum :) 2-3 dakıka aramak zorunda kalıyorum. yanlış anlama sakın, inan ki kötü niyetten değil :)
Senin yaşatacağın acı anca bu kadar olur , kaybolalım
ütü yoktu bi kerem camasirlari katladim bulasiklari yikadim hatta tatliya serbet yapdim evde hazir sekerparelerden varmis megersem
wc banyoyuda birazdan kalkar yaparim iki dakkikada carsaflari bile degistirdim
kimi nerden kaybediyorsun?
Öf işine bak seninle uğraşamam ..
hee, hee,, uğraşamazsın.
canım ben resim için ekledım seni :) hatta o gün bile söyledım,,,resim için ekleyip silebilirsiniz
bunda bır yalnıs yok dedım
ben zaten arkadaş listemki bazı kişileri bile silmeyi düşünüyorum:) profılımde yer kaplıyor
bakmak ıstedıgım yoruma bakamıyorum :) 2-3 dakıka aramak zorunda kalıyorum. yanlış anlama sakın, inan ki kötü niyetten değil :)
şekerim şimdi yeniden ekledin, problem değil ben sadece ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımiçin ve bu kadınlar kulübünün sistem işlevi konusunda yeterli bilgiye henüz sahip olmadığım için sordum, tekrar sil önemli değil : ) neticede şekillere kurallara takılmayacak yaşta ve hoşgörüdeyiz senin için sıkıntı ise hemmmmeeennn tek tuş delete it : ))
Burası sizin özel alanınız değil hanımlar...
Özelde halledin meselenizi bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?