Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

tatlılarım o vakit surrender beni silmiş : ))
canı sağolsun :))

canım ben resim için ekledım seni :) hatta o gün bile söyledım,,,resim için ekleyip silebilirsiniz
bunda bır yalnıs yok dedım

ben zaten arkadaş listemki bazı kişileri bile silmeyi düşünüyorum:) profılımde yer kaplıyor
bakmak ıstedıgım yoruma bakamıyorum :) 2-3 dakıka aramak zorunda kalıyorum. yanlış anlama sakın, inan ki kötü niyetten değil :)

O kadar çok tembelsin ki :26:, daha çamaşırları ayırıp ütü yapacaksın ! WcYi banyoyu bir elden geçireceksin ! Seni özleyen evin var hadi naş

ütü yoktu bi kerem camasirlari katladim bulasiklari yikadim hatta tatliya serbet yapdim evde hazir sekerparelerden varmis megersem
wc banyoyuda birazdan kalkar yaparim iki dakkikada carsaflari bile degistirdim

Son düzenleme:

benidemi sildin len hayin

ütü yoktu bi kerem camasirlari katladim bulasiklari yikadim hatta tatliya serbet yapdim evde hazir sekerparelerden varmis megersem
wc banyoyuda birazdan kalkar yaparim iki dakkikada carsaflari bile degistirdim

Daha bir saat önce bunların hepsi yapılmamıştı maşallah ne hamaratsın sen.. Nazar değmesin bana dil çıkarıp durma

şekerim şimdi yeniden ekledin, problem değil ben sadece ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımiçin ve bu kadınlar kulübünün sistem işlevi konusunda yeterli bilgiye henüz sahip olmadığım için sordum, tekrar sil önemli değil : ) neticede şekillere kurallara takılmayacak yaşta ve hoşgörüdeyiz senin için sıkıntı ise hemmmmeeennn tek tuş delete it : ))

canım benım...kim neye inanmak istersen ona inansın:)
bazıları silmek istediğim için sildim, bazılarını
profılım için sildim.
sürekli nette oldugumdan dolayı, son yazdıklarımı bulamıyorum ve aramak zorunda kalıyorum
seni profıl yüzünden silmiştim.sakın yanlış anlama ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…