Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İyilik gülüm
Benimkide uyudu, dizi izledim azıcık, arkadaşlarımla görüştüm falan derken saat geçmiş bile
ne olduda güzel bu gün, ben hasta kalktım yine gıcık oluyorum şu halime sanırım kış depresyonuna yakalandım midemde bulanıyor.
Offf, sizin orda havalar güzelse hiç durma atın kendinizi dışarıya

Güzel canım ;akşam üzeri için plan yaptım...Birazdan uyur benimki azıcık , sonra

Hımmm.. neymiş o planlar bakem

Planların bir iki saat sonrasına buyur sende katıl ; babamızla buluşup birkaç iş hallettikten ve ufaklığı oyun evine götürdük sonra...Akşam arkadaşlarla buluşacağım ;onları baba oğul başbaşa bırakıp...

Yahu sen hep mi oradasın ?

Hiç konuşamadık seninle bu meseleri.Hatta niye orada olduğunu bile bilmiyorum galiba:26:

Evet canım yılda 2 defa geliyorum türkiyeye
Burda hiç türk yok, arkadaş yok. Komşularım biri çok gezenti yerinde durmaz diğeri çok yaşlı ve aksi bir teyze birazda ırkçı bizi hiç sevmez.
Havalar soğuyunca dışarıda çıkamıyoruz, ayda bir yada iki defa en fazla alışveriş merkezi onlarda hep şehir dışında trafik bilmem ne perişan oluyoruz.
Anlayacağın 75 metre kare avde sıkışıp kaldım en güzel yanı sıcak ve sevgi dolu olması
Yoksa hiç yaşanacak bir yanı yok
Bu arada eşimin işi dolayısıyla burdayız.

Son düzenleme:
Zormuş be güzelim...
Özellikle ayrım yapılan bir ülkede yaşamak.
Ne yapacaksın ; eşin ve kızınla huzuru evde yakalamaktan ve bize takılmaktan başka

Dönüş ne zaman memlekete?

tünaydınlarrr
rüyamda telefon gördüm neye işaret acep

Son düzenleyen: Moderatör:
Tünaydınlar kuzucuklar
Nasılsınız bakalım
Marga ne oldu tatlım ya?:26:
Ay bi günde birimize bişi olmasın kafamı kesicem(lafın gelişi yani)

Günaydın Ebu , daha iyiyim annemle konuştum gevşedim ,sen nasılsın ?

Sorma,ah bir kurtulabileydim şu öfkeden ..

Bende geliyorum ihtiyacım var buna

Zormuş be güzelim...
Özellikle ayrım yapılan bir ülkede yaşamak.
Ne yapacaksın ; eşin ve kızınla huzuru evde yakalamaktan ve bize takılmaktan başka

Dönüş ne zaman memlekete?

Öyle valla ya
Bak türk olduğum için söylemiyorum gerçekten türk gibi bir ırk yok dünyada.
Kiralık ev ararken neler çekmiştik. Şimdiki evide Allah tarafından bulduk diyorum ben.
Hamileydim ozamanlar kar kış kıyamet ev arıyoruz, oturduğumuz ev 1+0 dı birde mutfak camı problemliydi buz gibi oluyordu.
10 u aşkın ev baktık hep böyle virane yerleri gösteriyorlar nefes alınmayacak gibi iyi olanlarda bizi istemiyorlar.
Hem türküz hemde müslümanız diye zaten beni görenin yüzü değişiyor Bir ev gördük çok beğendik tuttuk hatta ama ertesi günü bize vaz geçtiklerini söylediler.
Artık bizde vaz geçmiştik ev bakmaktan, içimden bir ses bir kere daha bak şu ilanlara dedi. Bu evin ilanını gördüm sadece mutfağın resmi vardı.
Eşime söyledim birde internete pek güven olmuyor sırf müşteri çekmek için başka resimlerde koyabiliyorlar. öyle zannettik bir umut ara dedim yine eşime. Ev duruyormuş hemen yarın gittik bakmaya orda tutuverdik. Ev sahibimiz türk kökenli tataristanlı. Burda havayolu müdürü, babasıda antalyada müdür olarak çalışıyormuş aynı firmanın. Allah'ın işi işte.
Dönüş artık ne zaman ev almaya gücümüz yetecek ozaman

Günaydın repo , hayırdır inşallah . Dünde ben tetrisi akıllı telefon olarak görmüştüm (= Bugun de rüyamda yüzümü tırnaklıyordum ..

bari rüyanda sakin bir kız ol
ay ben sinirli uyandım yaa
derslerimle yine aramız limoni
arayı nasıl bulacagımı düşünüyorum malum ilk adımı benim atmam gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldiniz selo ve marga
Marga tatlım aman iyi ol, sıkma kendini öyle ufak şeylerle, bende iyiyim çok şükür
Repo, rüyalar tersine çıkarmış telefonun bozulup telgraf kullanmaya başlayacaksın

bari rüyanda sakin bir kız ol
ay ben sinirli uyandım yaa
derslerimleyine aramız limoni
arayı nasıl bulacagımı düşünüyorum malum ilk adımı benim atmam gerek

Valla ha , kim bilir rüyamın acısını gerçeğimde yaşıyorum . Ondan öfkeli uyandım .Çok kötüydü ama . Burnumun sol tarafından itibaren gözüme doğru çiziyordum ama nasıl kanıyordu . Hayır olsun diyelim . İlk adımı sen at. Gel çıkalım demesini bekleme

Marga tatlım aman iyi ol, sıkma kendini öyle ufak şeylerle, bende iyiyim çok şükür
Repo, rüyalar tersine çıkarmış telefonun bozulup telgraf kullanmaya başlayacaksın

Hoşbulduk ebu , iyiyim iyiyim bir anlık oluyor. Ama o bir an sanki elim ayağım benden kopuyormuş gibi oluyor. Sinir kötü.. Selo kim

hee ebushhum daha iyi olur zaten kafamı dinlemem gerek şu ara bütün teknolojiden uzak bir hayat:97:

rüyada kan görülünce o rüya çıkmazmış diye duymustum taa bilmem ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…