Tünaydınnnn
Naber ebushum ; yahu marga öfkesi ile yatıp onunla kalkıyor , pc'sine kızgındı galiba en son
Bende boyama yapmaktaydım oğlumla ; şimdi o çizgi film moduna geçti.
Offf offf ; bugün yine çook güzel
İyilik gülüm
Benimkide uyudu, dizi izledim azıcık, arkadaşlarımla görüştüm falan derken saat geçmiş bile
ne olduda güzel bu gün, ben hasta kalktım yine gıcık oluyorum şu halime sanırım kış depresyonuna yakalandım midemde bulanıyor.
Offf, sizin orda havalar güzelse hiç durma atın kendinizi dışarıya
Güzel canım ;akşam üzeri için plan yaptım...Birazdan uyur benimki azıcık , sonra
Hımmm.. neymiş o planlar bakem
Planların bir iki saat sonrasına buyur sende katıl ; babamızla buluşup birkaç iş hallettikten ve ufaklığı oyun evine götürdük sonra...Akşam arkadaşlarla buluşacağım ;onları baba oğul başbaşa bırakıp...
Oooo süpermiş
Keşke bende yapabilsem
Yahu sen hep mi oradasın ?
Hiç konuşamadık seninle bu meseleri.Hatta niye orada olduğunu bile bilmiyorum galiba:26:
Tünaydınlar kuzucuklar
Nasılsınız bakalım
Marga ne oldu tatlım ya?:26:
Ay bi günde birimize bişi olmasın kafamı kesicem(lafın gelişi yani)
Tünaydınnnn
Naber ebushum ; yahu marga öfkesi ile yatıp onunla kalkıyor , pc'sine kızgındı galiba en son
Bende boyama yapmaktaydım oğlumla ; şimdi o çizgi film moduna geçti.
Offf offf ; bugün yine çook güzel
Planların bir iki saat sonrasına buyur sende katıl ; babamızla buluşup birkaç iş hallettikten ve ufaklığı oyun evine götürdük sonra...Akşam arkadaşlarla buluşacağım ;onları baba oğul başbaşa bırakıp...
tünaydınlarrr
rüyamda telefon gördüm neye işaret acep
Zormuş be güzelim...
Özellikle ayrım yapılan bir ülkede yaşamak.
Ne yapacaksın ; eşin ve kızınla huzuru evde yakalamaktan ve bize takılmaktan başka
Dönüş ne zaman memlekete?
Günaydın repo , hayırdır inşallah . Dünde ben tetrisi akıllı telefon olarak görmüştüm (= Bugun de rüyamda yüzümü tırnaklıyordum ..
tünaydınlarrr
rüyamda telefon gördüm neye işaret acep
Günaydın Ebu , daha iyiyim annemle konuştum gevşedim ,sen nasılsın ?
Sorma,ah bir kurtulabileydim şu öfkeden ..
Bende geliyorum ihtiyacım var buna
Klasik olarak..Haber alacksın diye yorumlayayım.
Hayır olsun kuzum.
Buyur geeeeel.
bari rüyanda sakin bir kız ol
ay ben sinirli uyandım yaa
derslerimleyine aramız limoni
arayı nasıl bulacagımı düşünüyorum malum ilk adımı benim atmam gerek
Hoş geldiniz selo ve marga
Marga tatlım aman iyi ol, sıkma kendini öyle ufak şeylerle, bende iyiyim çok şükür
Repo, rüyalar tersine çıkarmış telefonun bozulup telgraf kullanmaya başlayacaksın
Hoş geldiniz selo ve marga
Marga tatlım aman iyi ol, sıkma kendini öyle ufak şeylerle, bende iyiyim çok şükür
Repo, rüyalar tersine çıkarmış telefonun bozulup telgraf kullanmaya başlayacaksın
Valla ha , kim bilir rüyamın acısını gerçeğimde yaşıyorum . Ondan öfkeli uyandım .Çok kötüydü ama . Burnumun sol tarafından itibaren gözüme doğru çiziyordum ama nasıl kanıyordu . Hayır olsun diyelim . İlk adımı sen at. Gel çıkalım demesini bekleme
Hoşbulduk ebu , iyiyim iyiyim bir anlık oluyor. Ama o bir an sanki elim ayağım benden kopuyormuş gibi oluyor. Sinir kötü.. Selo kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?