hee ebushhum daha iyi olur zaten kafamı dinlemem gerek şu ara bütün teknolojiden uzak bir hayat:97:
rüyada kan görülünce o rüya çıkmazmış diye duymustum taa bilmem ne zaman
hee ebushhum daha iyi olur zaten kafamı dinlemem gerek şu ara bütün teknolojiden uzak bir hayat:97:
rüyada kan görülünce o rüya çıkmazmış diye duymustum taa bilmem ne zaman
Bunu yapabileceğine inanıyormusun?
Evet rüyada kan görünce rüya bozulur diye biliyorum bende
inanmak başarmanın yarısıdrBunu yapabileceğine inanıyormusun?
Evet rüyada kan görünce rüya bozulur diye biliyorum bende
Ben uzun tırnak pek sevmem şu aralar tırnaklarıma bakım yaptırıp,uzatmıştım .Yani şuan uzun. Arada yüzüme denk gelince canım acıyor. Kestirmem gerektiğine yorumladım. Uzun tırnak bana göre değil .. Senin rüyayıda ben şöyle yorumluyorum. Bugun yarın birinden telefon alacaksın benden söylemsi .. Sessizdeyse telin,sesliye al bir zahmet
Sen yılların reposuna,selo mu diyorsun leyn ! Oldu olacak selocan de bari. Dıt dıt dırıt dııııtttttttt
O bilir kendini
inanmak başarmanın yarısıdr
belki olur
telim sessizde bir süre böyle kalsın
Demeye kalktımda beni tehdit etti abla:18::18:
Onun kendini bilmesi değil ; benim onun kim olduğunu bilmem gerek
Şİfreleri çözmekle uğraştırmayın beni
Bence sesliye al , beklediğinden telefon gelicek sana . iyice falcı moduna büründüm şu aralar
Demeye kalktımda beni tehdit etti abla:18::18:
kimseyi beklemiyom ben yaa
yalnız kralım ben
O değil de şu reponun yeni nicki bana incisözlüğü anımsatıyor . Orda admin falan mı yoksa diye düşündüm bi ara ..
O değil de şu reponun yeni nicki bana incisözlüğü anımsatıyor . Orda admin falan mı yoksa diye düşündüm bi ara ..
Beklemediğimiz o kadar çok gerçek var ki ,olmasın isteyipte olanlar ,olsun isteyipte olmayanlar ... Arasa arasa seni 444den ararlar zaten
yakında fotomu yülleyecegim buraya talip olan var mı diye
ne sandın ya sen
Ben ona dedim bulaşıkçıbaşı yap diye ama dinlemedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?