Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Konu dışı yazan çok daha fazla kişi var ; yağmaya devam edecek bence cezalar....

Sahte fotoları kendisininmiş gibi koyan üyeye hiç bir şey olmadı biliyormusunuz......... Benim onunla şahsi sorunum yok dedim diye dalga geçti bazıları aklınca ama..Neyin ne olup olmadığını bilen bildiği için açıklama yapma gereği duymadım...Şu açılan konuda cezalar yağdı ama...Neyse fazla yazmasam iyi olacak ......

Son düzenleyen: Moderatör:

kim mune mi ipleri çekti

geçmiş olsun bu arada

cezalar bıtmedı ki daha bence
hatta sersumun foyasını ortaya çıkarmaya ugrastıgımız ıcın(belki kötü söz etmısımdır) ben de ceza alablırım beklıyorum

topiğ de ne hikmetse 8 kişi okuyor.
insan yasadıkca ogrenıyor ınsanları
burnuma hıc güzel kokular da gelmıyor bu konuda

Sersum napmış,hiç incelemedim ki........Tanımıyorum bile onu...O mu sahte üyelikler alan ?.....Aman yapmadıysa günahını almayayım da...Sadece bu enler konusunda çok hırslı olanlar olduğunu düşünüyorum.....

Neyin ne olduğunu bilerek değilde forumda gözümüzün gördüğüne yorum yapıyoruz.Şahsi sorunun varmış gibi de gözükmedi zaten ; sen bizim meselemiz eskiye dayanıyor dedin.Bazıları aklınca falan diyerekte lütfen gereksiz polemiklere zemin oluşturma ; rica edeceğim koskoca insanlarız burada.

Sahte fotolarını koyan üye ceza almadıysa ya ceza sebebi değildir ya da sahte olduğunu net olarak kanıtlayamamışsınızdır.

Son konuda da daha çok ceza olması gerek eğer melodi bir mesaj ve tek bir cümleden gitti ise.......

sersumu senın ıcın yazmadım ben
onun da ceza almasını istiyorum cunku sevıyesız dedı bıze ve daha bır sürü sey

Bu üyeyi eskiden biliyordum dedim...Kavgamız,tartışmamız yok bu üyeyle....Hiç tartışmadık bile öyle.......Üstelik fotoyu ilk bulan ben değildim...:) Sitedeki modlardan biriydi...Çekindi o koymaya ben koydum onun yerine....Sahte olduğu belli canım...3 fotoda ki insan da birbiriyle alakasız....Bunu görmemek imkansız...

Melo ,o şu bu keşke ceza almasaydı...Demek istediğim bambaşkaydı neyse...........

Bazıları çok kişi oluyor sana sadece ben yazdım. Dalga geçmedim seninle geçseydim daha farklı yazardım. muneyi görünce itiraf konusunda yazdığını bile hiçe sayıp şahsi meselem yok dedin.

Açıklayacak birşey yok açıklama beklediğimde yok aranızdaki konuda ilgilendirmez beni, senin muneyi görünce yaptığın dönüşedir yazım.

Bende fazla yazmıyım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…