ne olmuş öyle şimdi girdim bir baktım biri bir konu açmış herkes ceza almış aa birde baktım melodi yine ceza almış hey yarabbim
ne olmuş öyle şimdi girdim bir baktım biri bir konu açmış herkes ceza almış aa birde baktım melodi yine ceza almış hey yarabbim
Evet cezalar yağmaya başlamış malesef............
Konu dışı yazan çok daha fazla kişi var ; yağmaya devam edecek bence cezalar....
Konu dışı yazan çok daha fazla kişi var ; yağmaya devam edecek bence cezalar....
Sahte fotoları kendisininmiş gibi koyan üyeye hiç bir şey olmadı biliyormusunuz.........Benim onunla şahsi sorunum yok dedim diye dalga geçti bazıları aklınca ama..Neyin ne olup olmadığını bilen bildiği için açıklama yapma gereği duymadım...Şu açılan konuda cezalar yağdı ama...Neyse fazla yazmasam iyi olacak ......
cezalar bıtmedı ki daha bence
hatta sersumun foyasını ortaya çıkarmaya ugrastıgımız ıcın(belki kötü söz etmısımdır) ben de ceza alablırım beklıyorum
Sahte fotoları kendisininmiş gibi koyan üyeye hiç bir şey olmadı biliyormusunuz.........Benim onunla şahsi sorunum yok dedim diye dalga geçti bazıları aklınca ama..Neyin ne olup olmadığını bilen bildiği için açıklama yapma gereği duymadım...Şu açılan konuda cezalar yağdı ama...Neyse fazla yazmasam iyi olacak ......
Sersum napmış,hiç incelemedim ki........Tanımıyorum bile onu...O mu sahte üyelikler alan ?.....Sadece bu enler konusunda çok hırslı olanlar olduğunu düşünüyorum.....
Alsaydın ipini hemen çekerlerdi merak etme
Sersum napmış,hiç incelemedim ki........Tanımıyorum bile onu...O mu sahte üyelikler alan ?.....Aman yapmadıysa günahını almayayım da...Sadece bu enler konusunda çok hırslı olanlar olduğunu düşünüyorum.....
biz onu bildirdik zaten.
hele cıksın da bir o zaman görecegım bos keseden atmasını
yok erkek degıldır ya
Neyin ne olduğunu bilerek değilde forumda gözümüzün gördüğüne yorum yapıyoruz.Şahsi sorunun varmış gibi de gözükmedi zaten ; sen bizim meselemiz eskiye dayanıyor dedin.Bazıları aklınca falan diyerekte lütfen gereksiz polemiklere zemin oluşturma ; rica edeceğim koskoca insanlarız burada.
Sahte fotolarını koyan üye ceza almadıysa ya ceza sebebi değildir ya da sahte olduğunu net olarak kanıtlayamamışsınızdır.
Son konuda da daha çok ceza olması gerek eğer melodi bir mesaj ve tek bir cümleden gitti ise.......
ben sadece tahmin ettim sen daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?