- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Üzerime alınmadım...Gerçekten tanımıyorum bu üyeyi..O yüzden sordum..Melo bir sürü link yazmıştı o konuya ama bakmadım bile nedir diye... Bu enler konusundaki genel fikrim hırslı insanlar var derken..Kişiselleştirmedim yani şu şu hırslı diye.....sersumu senın ıcın yazmadım ben
onun da ceza almasını istiyorum cunku sevıyesız dedı bıze ve daha bır sürü sey
madalyamı takacaklar
yoksa kırmızı kurdalemi
Üzerime alınmadım...Gerçekten tanımıyorum bu üyeyi..O yüzden sordum..Melo bir sürü link yazmıştı o konuya ama bakmadım bile nedir diye... Bu enler konusundaki genel fikrim hırslı insanlar var derken..Kişiselleştirmedim yani şu şu hırslı diye.....
Bilmiyorum artık..Ödül varmıymış ,kaç senedir yapılıyor ama hiç takip etmemişim ..........:44:
Bazıları çok kişi oluyor sana sadece ben yazdım. Dalga geçmedim seninle geçseydim daha farklı yazardım. muneyi görünce itiraf konusunda yazdığını bile hiçe sayıp şahsi meselem yok dedin.
Açıklayacak birşey yok açıklama beklediğimde yok aranızdaki konuda ilgilendirmez beni, senin muneyi görünce yaptığın dönüşedir yazım.
Bende fazla yazmıyım..
tamam
melonun attıgı linkler onun 2 3 4 5......uyelıklerı (yani oyle tahmın edıyoruz)
cunku ayan beyan ortada oy için oldugu
Kıyım gecesi bu gece nihahahahahaha
mune buraya az gelsen ya
Geldim söyle bakalım...
Of sus sus kız....Öyle bir havaya girdim ki her an ceza yicem diye bekliyorum ben de ....
Ben kimseyi kiblemedim o konuda valla...Ceza alınca sen kibledinde ondan gittim diyenler oluyor yaa....
ÜüÜüüüüüüffffffffBari çıkayım da yatayım...Yarın misafir olarak bakarım üyeliğime gri oldu mu olmadı mı diye.....:18:
İyi geceler............
onları biliyorum ondan öncekılerı dedım deinci,
hala kötü içeriklere bakıyorum, az evvel yolladıklarınsa git topiğe bak.
Bilemem kim gider kim kalır
Bilemem kim gider kim kalır
Konu dışı, konu dışıdır, nerdeyse herkes bildirilmiş, işin tuhafı özellikle konu dışıdan banlananların çoğuda başka topiklerdeki konu dışıları bildirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?