Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

esila inş herşey bundan sonrada yolunda gider.dualarımız seninle sabır meyvesini verecek ben inanıyorum

esilacım transferin hayırlı olsun canım ALLAH yardımcımız olsun inşlallah güzel haberlerle döneceksin bekliyoruz test günün ayın kaçı

merhaba arkadaşlar hepimize bol bol şans diliyorum öncelikle..Allah hepimizin emeklerini boş çıkarmasın.. Ağustosta hepimizin yüzünü tek tek güldürsün inşalllllllllaaaaaaaahhhhhhh.....
esilacım sayfada ilk transferi olan sensin galiba hayırlı olsun canım.. inşallah 12 gün sonra müjdeli haberinide alırız..
sabriya benide listeye kabul edermisin?..
arkadaşlar ben geçen yıl tüpbebek tedavimde ikiz bebeklerimi 21 haftalıkken kaybettim.. ikinci denememi nisanda dondurulmuşlarla yaptım ama tutmadı.. üçüncü denemem için bu ay start verdik.. bugün dokuzuncu günün ilk kontrolüme gittim rahim kalınlığı 8.8mm gayet iyi dedi doktorum eğer bir aksilik çıkmazsa 27-28 temmuz gibi transferim olabilir 5 tane dondurulmuşum var inşallah bu sefer bana tutunurlar..

canim eklememmiiii ayricaaa allah bu sefer yolunu sonuna kadar guldurur canim

iyi dimi yumoşlar ya bende çok sevindim 23 taneden 2 tane fire vermişiz bakalım inşallah herşey çok güzel olucak hepimiz için sabriyacım bakalım transfer yarın mı olacak pazar mı meraktan ölücem bebişlerime kavuşmak istiyorum

kizlarrr ben calisiyorum pazartesi gununden itibaren izinli olcamm ve ben hala adet olmadimm yaaa

sabriya belki de kendiliğinden hamile kalırsın
allahım ne gösterir hiç belli olmaz

bu arada listede beni düzeltirmisin
anne adayı:satürn71
hastane:anatolia tüpbebek merkezi
test gün:ağustos başı

kızlar yumurta sayım şu anda 8
çok az olduğunu biliyorum ama doktorum yaşıma göre normal olduğunu söyledi
yumurta toplamasına kadar artış olmuyo değilmi

ben nedense 14 yıldır bu günleri beklediğim halde çok rahatım
sadece içimde tanımlayamadığım bi korku var
gerçi asıl stres transferden sonra değil mi
allah hepimize
hayırlı,sağlıklı,eliayağı düzgün,aklı başında evlatlar
nasip etsin inşallah

neyse ben bugün sonbir kez kuaföre ve hamama gidicem
transferden sonra bidaha hiç bir şey yapamam

kızlar çoook acil aklınıza ihtiyacım var bugun 2 de embriyo transferim var yaşınız daha erken çok kaliteli 2 emriyo transfer edilicekmiş 3 tane etsinler diye bastırimmi

kizlar tüp bebek tedavisi görecek olanlar.adetin 2.günü bal,çörekotu,tarçin kürü uygulasin.yumoslara çok faydali oluyormus.ben bu ay basladim.dondurulmuslara kadar kendiliginden kalirim diye.bi umut iste.

kimse bana akıl vermicekmi yaa kızlaar senağlama

üçüz bebekleri göze alıyorsan olabilir bunu iyi düşünmen gerek tabi üçü de tutacak diye bişey yok..embriyoların çok kaliteli olduğunu söylüyorsun ilk denemense iki tane yeterli gibi geliyor bana şansın bol olsun...kaydirigubbakcemile3

ya tutmazsa die 3 tane istiyorum korkuyorum telefonda bu sahah embriyolar iyi kalitede olduğunu söylediler hani blast olsa 2 ok de ne bilim embriyo transferi için az geldi sanki bana kafam karıştı

canim üçüz olcak diye bisey yok.ama ilk denemen oldugu için 3 tane koydurabilirsin.

ya herhalde bende ona güvenerek diyorum hani 3 ü de tutmaz die ama benimle ilgilide hiç bi problem yok kafam çok karışık 3 mü 2 mi yada ilk denemem hani olmazsa ikinciye dondurulmuşlarlamı girsem ya bilmiyorum aslında suan bebişlerimi düşünmem lazım ama uff çok heyecanlıyım son 1 saat kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…