o nasıl oluyormuş canım ben hiç duymadım başarıyı mı arttırıyormuş
canım hayırlı olsun bebişlerin:) ikli transferi daha önce HŞ klinikte tedavi olan bir arkadaş bahsetmişti ama kim olduğunu hatırlayamadım ama bulursam msjını hemen yazarım buraya.. inşallah tutunacak bebişlerin Allah yardımcın olsun. HŞ de tüp bebk fiyatı ne kadar canım raporsuz, bilgin var mı?
canım ilgin için çok teşekkür ederim. verdiğin linkleri ve arkadaşın yazdıklarını okudum.
hayatım hş de raporsuz fiyat ilaçlar dahil 3750 lira. tabi ilaç derken sadece başta verilen yani yumoşlar büyürken verilen ilaçlar kastım. çatlatma iğnesi ve yumoşlar toplandıktan sonraki ilaçlar bize ait.
sormak istediklerin varsa cevaplayabilirm. özelden de yazabilirsin. eğer düşünüuorsan sana merkezin artı ve eksilerini söylerim.:1hug:
jakiecim bildiğim kadarıyla embriyoların gelişimine göre dondurmaya transfer günü karar veriliyor. tabi orda dondurmuşsan orada oluyor diğer tedavide. bende bi süre bunları düşünmüştüm.tedavin hayırlı olsun. doktorun kim?
mrh arkadaşlar yarın kontrolüm var zemuszemus
büyük bir ihtimal c.tesi yumoşlarım toplanırkaydirigubbakcemile5
bana şans dileyin canlarımopuyorumnanaktan
selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5
sabriya benide listeye yazabilirmisin? hş klinikde 3 ağustosda olacak transver uzn protokol uygulanıyor ve ilk denemem.bide bişey sorcam erkek kaynaklı bizimkisi ve bende olmassa dondurtmak istiyorum ama sanırsam sonucu beklemeden dondurma isteğini doktoruna söylüyorsun.ikinicilerde dondurmuşlarla başarı oranı nasıl?bütün bu süreçler olmuyormu bide dondurulmuşlar hş klinikde diye ordamı yaptırmam gerekir?yaaaa düşündükçe bir sürü soru geliyo aklımaaaa napcam bilmiyorum
mrh arkadaşlar yarın kontrolüm var zemuszemus
büyük bir ihtimal c.tesi yumoşlarım toplanırkaydirigubbakcemile5
bana şans dileyin canlarımopuyorumnanaktan
selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?