Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sabriya benide listeye yazabilirmisin? hş klinikde 3 ağustosda olacak transver uzn protokol uygulanıyor ve ilk denemem.bide bişey sorcam erkek kaynaklı bizimkisi ve bende olmassa dondurtmak istiyorum ama sanırsam sonucu beklemeden dondurma isteğini doktoruna söylüyorsun.ikinicilerde dondurmuşlarla başarı oranı nasıl?bütün bu süreçler olmuyormu bide dondurulmuşlar hş klinikde diye ordamı yaptırmam gerekir?yaaaa düşündükçe bir sürü soru geliyo aklımaaaa napcam bilmiyorum

canım ilgin için çok teşekkür ederim. verdiğin linkleri ve arkadaşın yazdıklarını okudum.
hayatım hş de raporsuz fiyat ilaçlar dahil 3750 lira. tabi ilaç derken sadece başta verilen yani yumoşlar büyürken verilen ilaçlar kastım. çatlatma iğnesi ve yumoşlar toplandıktan sonraki ilaçlar bize ait.
sormak istediklerin varsa cevaplayabilirm. özelden de yazabilirsin. eğer düşünüuorsan sana merkezin artı ve eksilerini söylerim.:1hug:

jakiecim bildiğim kadarıyla embriyoların gelişimine göre dondurmaya transfer günü karar veriliyor. tabi orda dondurmuşsan orada oluyor diğer tedavide. bende bi süre bunları düşünmüştüm.tedavin hayırlı olsun. doktorun kim?

canım ben geçen ay aşılamamı gürganklinikte oldum (malesef negatif) ağustos sonu da Allah kısmet ederse tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, ben aslında HŞ ye gidecektim ama herkesten histeroskopi istiyorlar dediler vazgeçtim çünkü rahim filmini bile zor çektirdim artık daha fazlasını kaldıramayacağım.. şimdi yine kararsızım tüp bebek tedavimi nerede yaptırsam diye, hakan hoca hangi işlemlere giriyor, merkezde oluyormu açıkçası ilgisi nasıl merak ediyorum sıkılmadan orada yaşadıkalrını anlatırsan sevinirim, özelden de yazabilirsin canım.. inşallah bebişlerin sanan sımsıkı tutunurlar dualarım seninle

ilk görüşmem cihan beyle oldu,sonuncusuda hakan beyle önümüzdeki hafta yıllık iznim başlıyor cumartesi ankaraya geliyoruz 15 gün kalacaz.pzt lucrinin 12 günü tekrar kliniğe çağırdılar. senin işlemin tarihi belli oldumu?benim müdürümün sebebsiz infertilitesi varmış tüp bebekle şimdi ikiz kızları var ilk denemesinde olmuş.oda çok büyük moral oldu bana

mrh arkadaşlar yarın kontrolüm var zemuszemus

büyük bir ihtimal c.tesi yumoşlarım toplanırkaydirigubbakcemile5

bana şans dileyin canlarımopuyorumnanaktan

selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5

fical allahın izniyle bebişlerini kucağına alırsın inşallah. yarabbim hep yanında olsun o yokdan var eden, ol diyince oluverir.sen moralini yüksek tut yeter.

:ecrin_bebek:
tabiki eklerim ayrica nekadar fazla ve nekadar saglikli yumurtan oilursa kalanlari dondurtma olasiligin var tabiki hersey allaha kalmis birsey ins ilk denemende tutar arkadasim simdiden yolun acik olsun

saol cnm hepimiz inş. kavuşuruz bebişlerimize

selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5

zemuszemuszemuszemuskizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik ett rabbimmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: istegimiz buuuu rabbimmmm
ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan ey

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun
1 )-sabriya -____-_____2 __ _______ avrupasafak _-_______________ağustos
2 )cingis.pembesi_____2 ______ -______________________________ağustos
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___ smyrna____ __________________ağustos
4) naz1982___________1__ ________ amerikan hastanesi_____________ağustos
5) bluesuu____________3 _________ acibadem hastanesi____________ağustos
6) babylove____________1_________ umut tup merkez______________ağustos
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos
22)yeterb_______________2______________________________________agustos
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos
25)wishes______________?_______________________________________agustos
26)rehberiniz____________________________________________________agustos veya eylul
27)mavioje_____________1________-memorlial hast__________________agustos veya eylul
28)ozkan_ay___________?__________________________)_____________agustos
29)saturn71____________1_______________________________________ __-_
30)gel______--__---____-_____________________________________________-
31)jakie________________1________-_hs klinik________________________agustos

ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :ecrin_bebek::CüvCüv: SON LISTEMIZ KIZLARR listeyi tekrarlayalim da gonlumuz acilsin KIZLARRRRRRR SU LISTE 41 OLSUNDA 41 KERE MASSALLAH DERIZZZZZ

arkadaşlar heyecanla günler geçiyor ben de bi an önce tedavime başlamak istiyorum inşallah sırayla bol bol hamiş alıcaz transferi olan arkadaşlar hadiiiiiiiii hayırlısızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…