Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

mrh arkadaşlar zemuszemussalı günü saat 11 de transferim oldu

inş. bu sefer başarırım kaydirigubbakcemile5

selam ve dua ileopuyorumnanaktan:CüvCüv:

mrh arkadaşlar zemuszemussalı günü saat 11 de transferim oldu

inş. bu sefer başarırım kaydirigubbakcemile5

selam ve dua ileopuyorumnanaktan:CüvCüv:

merhaba ; hayırlısı olur inşallah ...peki transfersen sonra iğne verdimi doktorun benimde pazar günü yumurta toplanacak sanırım çarşamba transfer olur......beklemek zor gelir şimdi sana ama başka şeylerle meşgul olursan çabuk geçer....

naz1982 sende ohss olmuştun dimi ya ben 30 u gibi hastalanıcam doktor gel bi bakarız dedi çok sıkıntım yok karnım geceleri şişio ama hani öyle koca göbek olmuyorum rahatsız ediyo sadece bulantım yok kusmam yok ishalim yok kabızlık var her türlü işimi gücümü yapıoyorum ağrım sızım yok ya olurmu dersin bu ay transferim içim içimi yiyiyo 1 ay daha çok uzun gelio heleki transfer için hazırlanıp indim labaratuvara geri çıktım çok ağrıma gitti öyle bomboş odaya dönmek

merhaba canım evet bende olmustum ohss benım 2.adetımde basladı doktorum tedavıye cunku gecmemıstı dogum kontrol hapı kullandım ben pkoluyum adetlerım çok duzensız dıye bence stres yapma kendıne gecıyor gunler canım bende oyle demıstım bak nerdreyse transferım olucak hakkımızda hayırlısı boyleymıs

ya bendede pco var ama hiç düzenim şaşmaz tüpbebek olayına da eşim den dolayı başladık benim pco da ozaman çıktı ortaya farketmedim bile sanırım hafif versiyonu doktor önemsemedi bile ya tabikii zaman geçiyoda burdan bakınca daha çok muş gibime gelio

kizlar simdiden transferleri olanlara sans diliyorum dua ilee ama kizlar yazilari okuyorum neden umutsuz oluyorsunuz bakin etrafiniza neleri varr sadece sabirr sabir baska hic birsey degil rabbim hepimizi mukafatlandiracak eminim ve burada sevincinizi paylasacagizzz lutfen moral yuksek neolursa olsun sonunda olum yok hayat devam ediyorr ama hep sunu dusunun rabbim ne eylerse guzel eylerrr simdiden herkeze bol sans dular sizlerleeee umutlarim sizlerleeeeee uzulmek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…