Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..

Olumlu düşün umarım seninle birlikteler :1hug:

sen canını sıkma inşallah bebişin kollarında olucak kötüyü aklına getirmemeye çalış canım

merhaba bende bu ay başladım ama sonuç ağustos ayında belli olacak....tedaviye alman hastanesi dr. halit fırat erden bugün 8, günüm iğnelere devam ediyorum. cuma günü kontrolüm var.pazar günü yumurtalarım toplanacak kısmetse....baya yumurta varmış ve boyutlarıda iyiymiş halit bey söyledi inşallah hayırlısıyla bebeişe dönüşürler....yüzümü güldürürler...allahın izniyle arkadaşlar dualarım herkese tedavi gören veya görecek olnlara ve tedavi olmak isteyipte maddi imkanı olmayan arkadaşlara allahın hepimize yardım etsin...........

canım hıcc olumsuz dusunmeee bence hersey yolunda gıdecek allahın ıznıyleeee mutluluk hormonu salgıla bebegıne lutfen bazen hastanelerde yanlıs yapabaılıyorrr dualarım hepınızeeeee canım kader arkadaslarımmm ıns bebegın hep senınlee

benide listeye eklermisin bu nu çok dile getirdim ama umarım sıkmamışımdır ...bilgilerimi yazmıştım ilk denemem alman ahstanesi

iyiyim şimdi gördüm kusura bakma benim yumurtalar zorluyo beni dışarı çıkacakalr sanki onlarla boğuşuyorum....maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…