Esila senin güzel haberi vermene ne kadar zaman kaldı zemuszemus
canım test tarihim 27 temmuz...bakalım heyecanla bekliyorum....inş. güzel haberler verebilirim.:Saruboceq:
kızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..
kızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..
canım inş. sende gelecek ay sayarsın ve güzel haberi verirsin bize
benide listeye eklermisin bu nu çok dile getirdim ama umarım sıkmamışımdır ...bilgilerimi yazmıştım ilk denemem alman ahstanesi
merhaba sabriya nasılsın
kizlarrr listede 40 olduk 41 kere massallah dememe az kaldiii yine de tuttututututtuu massallahhhhhhhhh
bu arada benim ilk tüp bebek denemem olacak allahın izniyle
haklısın canım. listede olan olmayan tüm isteyn kadınlar inş. anne olurlar en kısa zamanda..:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada benim ilk tüp bebek denemem olacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?