Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

evet canım şuanda burun spreyını kullanıyorum 3 gun oldu baslayalı dogum kontrol hapı kullanıyorum 4 tane kaldı adet olunca 3.gunu gel dedi bakalım
bana sadece doktorum folıc acıd verdi onu ıcıyorum

evet canım şuanda burun spreyını kullanıyorum 3 gun oldu baslayalı dogum kontrol hapı kullanıyorum 4 tane kaldı adet olunca 3.gunu gel dedi bakalım
bana sadece doktorum folıc acıd verdi onu ıcıyorum

hayirlisi bende vitamin ilacimi iceyim bari folik asit sonra icmedin demesinkaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı

benimde dondurulmuslarla sana burun spreyli verdiler mi ben birde dr sormayi unuttum acaca cosprin le vitamin ilacini kullanacakmiydik acaba off kafam karistiikafamçokkarıştı

canım....coraspirin kan pıhtılaşmasında kullanılıyor.öyle bişeyin varsa kullanman gerekir.benim dr.um kullanmamı söyledi....benim yeni yaptırdığım testlerde kan pıhtılaşmam çıktı....o yüzden bunları dr.una sor....

suan boyle bisiyok ama ilk denemede dr vermisti sonuc negatif olunca bana devam et yanliz 15 gun ic 15 gun icme dedi yarin soracagim bakalim

Son düzenleme:
kızlar....hepimizin tarihleri yakın olacak....ALLAHinşallah bu kez yavrularımızı kucağımıza verir.:içelim:

canim hangihastane ve kacinci tedavin onuda yazarsan sevinirim

canım daha önce sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, dr normal yolla zor dedi, eşimin değerleri düşük, ağustos ayında ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırcam istanbulda umut tüp bebek merkezinde.

Arkadaşlar merhaba ben şuanda tedavideyim ama sonuç zannediyorum ağustos başında olacak şimdiden herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah denemelerimiz olumlu olur:Saruboceq:

Son düzenleme:
fical 3 medicana ağustos şuan tedavideyim zemuszemus ağustosta sonuç almış olurum.:kedi:hepimize hayırlı olsun.opuyorumnanaktan sevgiler......

Merhabalar....
bende ağustosta inşallah kavuşacağım diyorum....
Bu ay regl olmayı bekliyorum bantlarla başlayacağım inşallah sonucumuz hayırlı olur.
Dondurulmuşlarla deneyeceğim 7 adet dondurulumuşum var zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…