Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Amın canım ıhsallahhhhh gunler yaklastıkca stres basıyor ıhsallah kavusuruz meleklerımıze

Canım benim 2. deneme dondurulmuşlarla olacak Alman hastanesi değişiklikleri kaydedersin

cnm benim 3,cü denememopuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar benide ekleyin listeye 2. tüp denemesine başlıyacağız temmuz ayında uzun protokol ile ağustosta transfer olur sanırım genart tüp bebk merkezinde yaptırıyorum

sabriya kullanıcısından alıntı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
anne adaylari== deneme== __ hastane.merkez === ___ test
1 )-sabriya -____-_____2 __ ___ avrupasafak _-_________agustos
2 )cingis.pembesi_____2 ______-____________________agustos
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___smyrna____ ____agustos
4) naz1982___________1__ __amerikan hastanesi_____agustos
5) bluesuu____________3 ____acibadem hastanesi______agustos
6) babylove____________1_____umut tup merkez________agustos
7)fical________________3______medicana____________ _agustos
8)katremelek___________2_____alman hastanesi__________ agustos
9)siber_______________2_________genarttupmerk_______agustos
ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz

Son düzenleme:

KIZ NEDEN DOGURMAYALIM HEMDE CATIR CATIRRRRRRR:CüvCüv::CüvCüv::lepi::lepi:zemuszemus

Son düzenleme:
Amin inşallah listemiz hep pozitif dolu olacak :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bende 2.denememe baŞladım arkadaŞlar...temmuzun 2 sınde uzun protokolle acıbadem hastanesınde...ınŞallah allhım bu mÜbarek aylarda hepımızı meleklerıne kavuŞturur...hepımız hamıle kalırız ınŞalllaaahhhhhh......amıııııııııınnnnnnnnnn

[/B] bende varim canlarim kismetse 7. migrom olacak allahin izniyle agustos ortasi turkiye.opuyorumnanaktandeyim ben memorialde yapacam gene allah herkesin gonlune gore versin ya sabir

bende varım kıslar, gürgan clinikte ilk denenmem olacak inşallah son olur Allahın izniyle hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…